| Szerző |
RE: Észrevételek a faluban |
csibem
Tag
Lakóhely: itt a tanya
Regisztrált: 2008.11.06 |
| Elküldve: 2010-01-05 12:55 |
|
|
hogy ti mindig mindenen vitáztok basszus,mért nem csengetek be akinek nincs letakaritva a járdája és ott lehet reklamálni :Ð
* Jelentkezz be és eltünik a reklám! |
|
|
| Szerző |
Lina
Tag
Regisztrált: 2009.04.20 |
| Elküldve: 2010-01-05 12:13 |
|
|
Akkor nem a Petõfi utcában laksz...
|
|
| Szerző |
ketrin56
Tag
Regisztrált: 2009.11.02 |
| Elküldve: 2010-01-05 12:12 |
|
|
Ez igazán érdekes, mert Én is a falu központban lakom és szerintem jól le vannak takarítva az utak. 
|
|
| Szerző |
Lina
Tag
Regisztrált: 2009.04.20 |
| Elküldve: 2010-01-05 11:59 |
|
|
Bocsi,de én a falu központjában lakom és nincs letakarítva az út.Pedig aszfaltos...Alig lehet felkapartatni a 32-re.
|
|
| Szerző |
vihar09
Tag
Regisztrált: 2009.03.08 |
| Elküldve: 2010-01-05 11:10 |
|
|
Pénteken jön a megmentõsereg, szórják az utakat, szögessalakkal és üvegtörmelékekkel.
|
|
| Szerző |
Tytok
Tag
Lakóhely: Jászalsószentgyörg
Regisztrált: 2009.06.16 |
| Elküldve: 2010-01-05 06:46 |
|
|
Tisztelt vadass
a12 óra munka után van még 12 órád menj és mutass példát .Mindenki köteles a saját portája elött rendet tartani igy vagy ugy nem közmunka!!! vagy szolj annak aki elszorta .Az ebbõl eredö baleset 30 000 huf-ra kötelezheti az ottlakó kényeskedõket
|
| Szerző |
vadas
Tag

Lakóhely: Jászberény
Regisztrált: 2009.01.15 |
| Elküldve: 2010-01-04 22:25 |
|
|
Pl.: Somogyi út
Petõfi út
Virág út
Micsurin út
Radnóti út
STB. 
az ismerõseim utcái.
Holnap estére ezek az utcák le lesznek takarítva? :Ð
Én nem sajnálom ezeket az embereket. Ez a dolguk. Ezért kapják a pénzt.
12 órát dolgozom nap mint nap, hétvégén is, hogy jussak valamire. Nem a szüleimen élek, se nem hitelen; No + seGGéjen !
Inkább benneteket sajnállak. . . 
|
|
| Szerző |
abababab1
Tag
Regisztrált: 2008.09.19 |
| Elküldve: 2010-01-04 20:32 |
|
|
Kedves Vadas!Én is hozzád intézném a mondanivalómat.Valójában itt élsz Te ezen a településen?Ha igen akkor nem nagyon néztél szét a falu utcáin,mert egyébként láthattad volna,hogy tisztitják a hótol az aszfaltozott utakat.A fizikai dolgozók is a közterületeken voltak és lapátoltak,még vasárnap délután is.Az MTZ-vel még du.1/2 4-kor is találkoztam ,úgyhogy ne légy cinikus a hozzáállással ! Ezek az emberek nem érdemlikmeg,hogy igy vélekedj Róluk! Inkább tisztelnéd azt aki vasárnap is dolgozik azért,hogy az utak járhatók legyenek!A hivatal térképérõl hiányzó utakat pedig sorolhatod !
|
|
| Szerző |
pipa
Tag
Regisztrált: 2009.03.01 |
| Elküldve: 2010-01-04 20:19 |
|
|
Ezt én sem értem! Évek óta nem volt ilyen szinten eltakarítva a hó a mellékutcákról. Ja, most már látom, Vadas lakóhelye Jászberény! Ha problémád van az ottani utakkal, nem a szentgyörgyi honlapon kellene hangot adnod elégedetlenségednek!
|
|
| Szerző |
petymeg79
Tag
Regisztrált: 2009.06.24 |
| Elküldve: 2010-01-04 19:55 |
|
|
Tévedsz kedves Vadas biztosan nem találkoztál vele, két napja látják a nagyszüleim menni a traktort, minden út járható. Legyünk tárgyilagosak, már megint csak a pesszimizmus... Amúgy ma Szolnokon is voltam és sok utca még olyan sincs mint nálunk a hó szempontjából. Voltam ma a központban a Faluház környéke, buszmegállók, kerékpártárolók környéke ja és az óvoda is rendben volt, Más kistelepüléseken ilyen mennyiségnél alig takarítják az utakat.
Sõt a nagypapám mondta hogy a temetõben is el van túrva a hó pedig régen ez nem volt jellemzõ, talán ez összefüggésben van azzal, hogy a önkormányzat segíti a temetõ gondozását, ha igen ez dicséretes.
|
|
| Szerző |
vadas
Tag

Lakóhely: Jászberény
Regisztrált: 2009.01.15 |
| Elküldve: 2010-01-04 18:18 |
|
|
Eltelt két nap a hóesés óta és nem sikerült le tisztítani az utcákat, ma estére sem. Még az aszfaltozott utakat sem. Netalántán lerobbant az MT3 a hivatalnak! ! ! Elfogyott az erre szánt gázolaj? A falu utcáit egy nap alatt le lehetett volna tisztítani megfelelõ hozzáállással.
Elkezdhetjük felsorolni az utcák neveit, melyek nincsenek a hivatal térképén. Vagy gyûjtést szervezünk a traktorba egy GPRS- készülékre. Itt a lehetõség. 
|
|
| Szerző |
RE: és |
papi
Tag
Regisztrált: 2008.09.13 |
| Elküldve: 2010-01-02 20:26 |
|
|
Nekem-lehet hogy most sokakat meg botránkoztatok-semmi bajom nem volt az elõzõ polgival ,sõt tisztelem mindazokért amit tett.3 évvel vagyok idõsebb mint õ,szentgyörgyön a gimnáziumi évek alatt õ hozta létre az elsõ beat zenekart ,mely messze híres volt,még a ki mit tudba is bejutottak, a mûvelõdési ház melyet õ vezetett országos hírû volt ,micsoda bálok voltak! /mellesleg ott ismertem meg a mostani feleségemet/Polginak sem volt rossz ,nézzünk csak körbe ,és elõítélet nélkül vegyük számba mi is épült az õ ideje alatt.Ehhez nem kell más ,mint józan érték ítélet.Bocs, ha valakiknek kétségbe vontam volna az ítélõ képességét.30-40 év múlva lehet csak reálisan megítélni a jelen történéseit,a hozott döntések helyességét, vagy helytelenségét.Most még sokan neki feszülünk egymásnak és ez ránk szengyörgyiekre különösen érvényes.
|
|
| Szerző |
BugaJakab
Tag

Regisztrált: 2008.06.27 |
| Elküldve: 2010-01-02 16:28 |
|
|
Egyetértek"admin"nevû kollégával!
Én csak kritizálom a polgit,ahogy a másikat is,az elõzõt,igaz õt személyesen!Hidd el nem rajongtam érte,de azt hittem hogy egy fiatal,agilis polgitól talán többet várhatnánk,elárulom rá is szavaztam,ha ez megvigasztal,de már mindegy!
Lényeg a lényeg,nem hinném hogy a Polgármester Úr ellen lenne ez a honlap,végre szólásszabadság van,amit már nagyon vártam 1989-n,de ez sem az igazi!
Szóval véleményünket szabadon elmondhatjuk,valamennyire!
MOST MEG IS TETTEM,EZZEL LEZÁRTAM!
Üdv:Jakab!
|
|
| Szerző |
admin
Fő Adminisztrátor

Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.17 |
| Elküldve: 2010-01-02 10:12 |
|
|
[quote]petymeg79 írta:
...Ez a honlap a polgi ellen jött létre...
...Szerintem a honlap még jobb lenne ha a negatív kritika mellett megjelenne az optimista szemlélet a és a pozitív vélemény is.[/quote]
Akkor most tisztázzunk valamit! EZ A HONLAP NEM VALAKI ELLEN JÖTT LÉTRE, hanem azért hogy bárki elmondhassa a véleményét. Senkit nem befolyásolunk, akárki hozzászólhat, arról nem tehetünk hogy az emberek többsége elégedetlenségének így adnak hangot. Eddig a településünknek nem volt olyan interaktív oldala ahol az ittlakók szabadon megbeszélhették volna az ügyes-bajos dolgaikat ami érinthet másokat is. Itt nem csak negatív kritikákat olvashatsz, hanem beszámolunk pozitívumokról is, kövesd figyelemmel a híreket és a képeket a galériánkban, mindjárt más lesz a véleményed.
Közel 2 éve folyamatosan követhetitek itt a helyi eseményeket, mindenféle felkérés, támogatás nélkül.
Szeretném megragadni az alkalmat és megköszönném mindenki munkáját aki hozzászólásaival, beküldéseivel emelte a honlap színvonalát! BUÉK 2010
|
| Szerző |
petymeg79
Tag
Regisztrált: 2009.06.24 |
| Elküldve: 2010-01-02 09:28 |
|
|
Kedves Buga! Nem vagytok következetesek, most az mondjátok név nélkül nem szabad a másikat szidni a benzinkutast, de ti már jó ideje a polgit sz.-játok név nélkül...
Apropó vízügy: mindenki okos, kérdezem én a polgin kívül ki tett le olyan összetett a lehetõségeken belüli, írásos, a nevével fémjelzett javaslatot mely helyzet megoldására irányul pl. képviselõ, vagy ti, akárki
Ez a honlap a polgi ellen jött létre, de szerintem fordítva sült el, nem akarom védeni mert vannak hibái bõven, de azért csak megújult Zagyva híd, A Tornaterem, szép lett a Vadas és az iskola elõtti tér, cigányok nagy része dolgozik nem segélyeket kap. Ezek csak ebben évben történtek azelõtt ez egy ciklus alatt sem valósult meg.
Szerintem a honlap még jobb lenne ha a negatív kritika mellett megjelenne az optimista szemlélet a és a pozitív vélemény is.
|
|
| Szerző |
BugaJakab
Tag

Regisztrált: 2008.06.27 |
| Elküldve: 2009-12-31 10:18 |
|
|
Szabóról tudnék mesélni,de valóban,nem így név nélkül a korrekt dolog ez,így nem is teszem!
Hogy ki hol szilveszterezik???az magánügy,azért van egy közügy része is!
Én még emlékszem,amikor ez tényleg egy jó bulizós nap volt a faluban,több helyen lehetett"ünnepelni",ki milyen módon óhajtotta! 
Ezt sajnálom ,ez a falu nagyon lepukkant!:Ð
Szabónak meg tényleg nem kéne reklám,ért õ hozzá,csinálja maga!
A"lityó-tónál"csináljon bulit,mondjuk a ladányi pokrócosaknak!
Lehet õk ingyenreklám nélkül is jönnének,igaz nem nagyon fizetnének! 
Mindenkinek BUÉK!JAkab Bácsi!
|
|
| Szerző |
abababab1
Tag
Regisztrált: 2008.09.19 |
| Elküldve: 2009-12-31 09:32 |
|
|
"joarc"-nak üzenem. Csodálatosan érzed magad,ha valakit megbántani tudsz név nélkül? Rád gondoltam,mert mennyivel egyszerûbb igy véleményt irni valakirõl,mintha a neved is oda biggyesztenéd,és vállalnád a kijelentéseid következményeit.Az hogy ki hová megy "Szilveszterezni" mindenkinek a szuverén joga eldönteni! Egyébként nem ingyenes a Horgász-tónál a buli,mert miért is lenne az? Egyébként Nekem ha jól akarom érezni magam,nem az a döntõ ,hogy van-e egy rendezvényen tombola vagy sem? Egyébként mindenkinek kívánok BOLDOG ÚJ ÉVET! és jó bulizást azoknak akik nem otthon töltik az év utólsó napját!
|
|
| Szerző |
joarc
Tag
Regisztrált: 2009.12.16 |
| Elküldve: 2009-12-30 21:02 |
|
|
Kedves Biankó!
1. Ez a hozzászólás tényleg nem idevaló. Szabó nem a falu, õ csak egy rossz jelenség.
Amúgy ennyire szarul megy, hogy rászorul még az ilyen reklámokra is?
2. Még csak nem is hazai pálya. Õ itt egy megtûrt büdös (mármint a szaga) idegen. Berényben biztos ez volt a módi.
Bomba jó már ingyen belépõkkel is operál. Nincs felajánlása? Tök gáz!
Amúgy meg elég nyalis vagy, ha ennyire nyomod!
|
|
| Szerző |
Bianko
Tag
Regisztrált: 2009.06.19 |
| Elküldve: 2009-12-30 17:34 |
|
|
Ja az elõzõ hozzászólás, nem teljesen a témához vágott....
De ez is hazai pálya!!!!
|
|
| Szerző |
Bianko
Tag
Regisztrált: 2009.06.19 |
| Elküldve: 2009-12-30 17:32 |
|
|
Helló Mindenki!

A Horgász-tónál szilveszteri tombola nem lesz!
Belépésével részvételi díját visszanyeri!!!! (ingyenes) 
|
|