Fórumtéma - Jászalsószentgyörgy nem hivatalos közösségi portálja - Friss, érdekes és független! 

Navigáció
Történelem
Címjegyzék
Helyi Hírek
Helyi Sajtó
Cikkek
Galéria
- Látnivalók
- Intézmények
- Egyesületek/Szervezetek
- Egészségügy
- Események
- Nosztalgia
- Képeslapok
- NoComment!
- Humor
Fórum
Idõjárás
Vendégkönyv
Apróhirdetés
Letöltések
Linkek
Keresés
Kapcsolatfelvétel
Gy.I.K. (FAQ)

Véletlen képek a Galériából

Utoljára feltöltött kép:

202512080822130_t2.JPG
12.07

+ több új kép

Utoljára létrehozott albumok:

Adventi gyertyagyújtá...
Családi nap 2025.
Ballagás 2025
Majális 2025
200 éves az Erzsébet ...
2025.03.14. Megemlékezés
Adventi gyertyagyújtá...
Játszótér átadás.
Családi nap 2024.
Jótékonysági rendezv...

Online felhasználók
Vendég: 10
Nincs Online tag

Regisztráltak: 1,400
Legújabb tag: pali470525
Híreink egy részét nekik köszönhetjük:

SzolJOn.hu
Police.hu
MTI.hu

Köszönjük!
Cookie Info

Honlapunkon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében.
Amennyiben szeretnél vele megismerkedni, ITT bővebb információt találsz róla.

Fórumtéma megtekintése
Fórum | Településünk | Hazai pálya
Oldal: 22 / 34 << < 19 20 21 22 23 24 25 > >>
Szerző RE: Észrevételek a faluban
csibem
Tag

Lakóhely: itt a tanya
Regisztrált: 2008.11.06
Elküldve: 2010-01-05 12:55
hogy ti mindig mindenen vitáztok basszus,mért nem csengetek be akinek nincs letakaritva a járdája és ott lehet reklamálnismiley

* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Lina
Tag

Regisztrált: 2009.04.20
Elküldve: 2010-01-05 12:13
Akkor nem a Petõfi utcában laksz...

ketrin56
Tag

Regisztrált: 2009.11.02
Elküldve: 2010-01-05 12:12
Ez igazán érdekes, mert Én is a falu központban lakom és szerintem jól le vannak takarítva az utak. smiley

Lina
Tag

Regisztrált: 2009.04.20
Elküldve: 2010-01-05 11:59
Bocsi,de én a falu központjában lakom és nincs letakarítva az út.Pedig aszfaltos...Alig lehet felkapartatni a 32-re.

vihar09
Tag

Regisztrált: 2009.03.08
Elküldve: 2010-01-05 11:10
Pénteken jön a megmentõsereg, szórják az utakat, szögessalakkal és üvegtörmelékekkel.

Tytok
Tag

Lakóhely: Jászalsószentgyörg
Regisztrált: 2009.06.16
Elküldve: 2010-01-05 06:46
Tisztelt vadass
a12 óra munka után van még 12 órád menj és mutass példát .Mindenki köteles a saját portája elött rendet tartani igy vagy ugy nem közmunka!!! vagy szolj annak aki elszorta .Az ebbõl eredö baleset 30 000 huf-ra kötelezheti az ottlakó kényeskedõketsmiley

tytik40@hotmail.com http://wline.hu/icon/15281.gif
vadas
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Jászberény
Regisztrált: 2009.01.15
Elküldve: 2010-01-04 22:25
Pl.: Somogyi út
Petõfi út
Virág út
Micsurin út
Radnóti út
STB. smiley
az ismerõseim utcái.

Holnap estére ezek az utcák le lesznek takarítva? :Ð

Én nem sajnálom ezeket az embereket. Ez a dolguk. Ezért kapják a pénzt.
12 órát dolgozom nap mint nap, hétvégén is, hogy jussak valamire. Nem a szüleimen élek, se nem hitelen; No + seGGéjen !

Inkább benneteket sajnállak. . . smiley

abababab1
Tag

Regisztrált: 2008.09.19
Elküldve: 2010-01-04 20:32
Kedves Vadas!Én is hozzád intézném a mondanivalómat.Valójában itt élsz Te ezen a településen?Ha igen akkor nem nagyon néztél szét a falu utcáin,mert egyébként láthattad volna,hogy tisztitják a hótol az aszfaltozott utakat.A fizikai dolgozók is a közterületeken voltak és lapátoltak,még vasárnap délután is.Az MTZ-vel még du.1/2 4-kor is találkoztam ,úgyhogy ne légy cinikus a hozzáállással ! Ezek az emberek nem érdemlikmeg,hogy igy vélekedj Róluk! Inkább tisztelnéd azt aki vasárnap is dolgozik azért,hogy az utak járhatók legyenek!A hivatal térképérõl hiányzó utakat pedig sorolhatod !

pipa
Tag

Regisztrált: 2009.03.01
Elküldve: 2010-01-04 20:19
Ezt én sem értem! Évek óta nem volt ilyen szinten eltakarítva a hó a mellékutcákról. Ja, most már látom, Vadas lakóhelye Jászberény! Ha problémád van az ottani utakkal, nem a szentgyörgyi honlapon kellene hangot adnod elégedetlenségednek!smiley

petymeg79
Tag

Regisztrált: 2009.06.24
Elküldve: 2010-01-04 19:55
Tévedsz kedves Vadas biztosan nem találkoztál vele, két napja látják a nagyszüleim menni a traktort, minden út járható. Legyünk tárgyilagosak, már megint csak a pesszimizmus... Amúgy ma Szolnokon is voltam és sok utca még olyan sincs mint nálunk a hó szempontjából. Voltam ma a központban a Faluház környéke, buszmegállók, kerékpártárolók környéke ja és az óvoda is rendben volt, Más kistelepüléseken ilyen mennyiségnél alig takarítják az utakat.
Sõt a nagypapám mondta hogy a temetõben is el van túrva a hó pedig régen ez nem volt jellemzõ, talán ez összefüggésben van azzal, hogy a önkormányzat segíti a temetõ gondozását, ha igen ez dicséretes.

vadas
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Jászberény
Regisztrált: 2009.01.15
Elküldve: 2010-01-04 18:18
Eltelt két nap a hóesés óta és nem sikerült le tisztítani az utcákat, ma estére sem. Még az aszfaltozott utakat sem. Netalántán lerobbant az MT3 a hivatalnak! ! ! Elfogyott az erre szánt gázolaj? A falu utcáit egy nap alatt le lehetett volna tisztítani megfelelõ hozzáállással.

Elkezdhetjük felsorolni az utcák neveit, melyek nincsenek a hivatal térképén. Vagy gyûjtést szervezünk a traktorba egy GPRS- készülékre. Itt a lehetõség. smiley

Szerző RE: és
papi
Tag

Regisztrált: 2008.09.13
Elküldve: 2010-01-02 20:26
Nekem-lehet hogy most sokakat meg botránkoztatok-semmi bajom nem volt az elõzõ polgival ,sõt tisztelem mindazokért amit tett.3 évvel vagyok idõsebb mint õ,szentgyörgyön a gimnáziumi évek alatt õ hozta létre az elsõ beat zenekart ,mely messze híres volt,még a ki mit tudba is bejutottak, a mûvelõdési ház melyet õ vezetett országos hírû volt ,micsoda bálok voltak! /mellesleg ott ismertem meg a mostani feleségemet/Polginak sem volt rossz ,nézzünk csak körbe ,és elõítélet nélkül vegyük számba mi is épült az õ ideje alatt.Ehhez nem kell más ,mint józan érték ítélet.Bocs, ha valakiknek kétségbe vontam volna az ítélõ képességét.30-40 év múlva lehet csak reálisan megítélni a jelen történéseit,a hozott döntések helyességét, vagy helytelenségét.Most még sokan neki feszülünk egymásnak és ez ránk szengyörgyiekre különösen érvényes.

BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-01-02 16:28
Egyetértek"admin"nevû kollégával!
Én csak kritizálom a polgit,ahogy a másikat is,az elõzõt,igaz õt személyesen!Hidd el nem rajongtam érte,de azt hittem hogy egy fiatal,agilis polgitól talán többet várhatnánk,elárulom rá is szavaztam,ha ez megvigasztal,de már mindegy!
Lényeg a lényeg,nem hinném hogy a Polgármester Úr ellen lenne ez a honlap,végre szólásszabadság van,amit már nagyon vártam 1989-n,de ez sem az igazi!
Szóval véleményünket szabadon elmondhatjuk,valamennyire!

MOST MEG IS TETTEM,EZZEL LEZÁRTAM!

Üdv:Jakab!

admin
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.17
Elküldve: 2010-01-02 10:12
[quote]petymeg79 írta:
...Ez a honlap a polgi ellen jött létre...

...Szerintem a honlap még jobb lenne ha a negatív kritika mellett megjelenne az optimista szemlélet a és a pozitív vélemény is.[/quote]

Akkor most tisztázzunk valamit! EZ A HONLAP NEM VALAKI ELLEN JÖTT LÉTRE, hanem azért hogy bárki elmondhassa a véleményét. Senkit nem befolyásolunk, akárki hozzászólhat, arról nem tehetünk hogy az emberek többsége elégedetlenségének így adnak hangot. Eddig a településünknek nem volt olyan interaktív oldala ahol az ittlakók szabadon megbeszélhették volna az ügyes-bajos dolgaikat ami érinthet másokat is. Itt nem csak negatív kritikákat olvashatsz, hanem beszámolunk pozitívumokról is, kövesd figyelemmel a híreket és a képeket a galériánkban, mindjárt más lesz a véleményed.

Közel 2 éve folyamatosan követhetitek itt a helyi eseményeket, mindenféle felkérés, támogatás nélkül.
Szeretném megragadni az alkalmat és megköszönném mindenki munkáját aki hozzászólásaival, beküldéseivel emelte a honlap színvonalát! smiley BUÉK 2010

jaszalsoszentgyorgy.lapja.hu
petymeg79
Tag

Regisztrált: 2009.06.24
Elküldve: 2010-01-02 09:28
Kedves Buga! Nem vagytok következetesek, most az mondjátok név nélkül nem szabad a másikat szidni a benzinkutast, de ti már jó ideje a polgit sz.-játok név nélkül...
Apropó vízügy: mindenki okos, kérdezem én a polgin kívül ki tett le olyan összetett a lehetõségeken belüli, írásos, a nevével fémjelzett javaslatot mely helyzet megoldására irányul pl. képviselõ, vagy ti, akárki
Ez a honlap a polgi ellen jött létre, de szerintem fordítva sült el, nem akarom védeni mert vannak hibái bõven, de azért csak megújult Zagyva híd, A Tornaterem, szép lett a Vadas és az iskola elõtti tér, cigányok nagy része dolgozik nem segélyeket kap. Ezek csak ebben évben történtek azelõtt ez egy ciklus alatt sem valósult meg.
Szerintem a honlap még jobb lenne ha a negatív kritika mellett megjelenne az optimista szemlélet a és a pozitív vélemény is.

BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2009-12-31 10:18
Szabóról tudnék mesélni,de valóban,nem így név nélkül a korrekt dolog ez,így nem is teszem!
Hogy ki hol szilveszterezik???az magánügy,azért van egy közügy része is!
Én még emlékszem,amikor ez tényleg egy jó bulizós nap volt a faluban,több helyen lehetett"ünnepelni",ki milyen módon óhajtotta!smileysmiley
Ezt sajnálom ,ez a falu nagyon lepukkant!:Ðsmiley

Szabónak meg tényleg nem kéne reklám,ért õ hozzá,csinálja maga!

A"lityó-tónál"csináljon bulit,mondjuk a ladányi pokrócosaknak!
Lehet õk ingyenreklám nélkül is jönnének,igaz nem nagyon fizetnének!smileysmiley

Mindenkinek BUÉK!JAkab Bácsi!

abababab1
Tag

Regisztrált: 2008.09.19
Elküldve: 2009-12-31 09:32
"joarc"-nak üzenem. Csodálatosan érzed magad,ha valakit megbántani tudsz név nélkül? Rád gondoltam,mert mennyivel egyszerûbb igy véleményt irni valakirõl,mintha a neved is oda biggyesztenéd,és vállalnád a kijelentéseid következményeit.Az hogy ki hová megy "Szilveszterezni" mindenkinek a szuverén joga eldönteni! Egyébként nem ingyenes a Horgász-tónál a buli,mert miért is lenne az? Egyébként Nekem ha jól akarom érezni magam,nem az a döntõ ,hogy van-e egy rendezvényen tombola vagy sem? Egyébként mindenkinek kívánok BOLDOG ÚJ ÉVET! és jó bulizást azoknak akik nem otthon töltik az év utólsó napját!

joarc
Tag

Regisztrált: 2009.12.16
Elküldve: 2009-12-30 21:02
Kedves Biankó!

1. Ez a hozzászólás tényleg nem idevaló. Szabó nem a falu, õ csak egy rossz jelenség.
Amúgy ennyire szarul megy, hogy rászorul még az ilyen reklámokra is?

2. Még csak nem is hazai pálya. Õ itt egy megtûrt büdös (mármint a szaga) idegen. Berényben biztos ez volt a módi.

Bomba jó már ingyen belépõkkel is operál. Nincs felajánlása? Tök gáz!

Amúgy meg elég nyalis vagy, ha ennyire nyomod!

Bianko
Tag

Regisztrált: 2009.06.19
Elküldve: 2009-12-30 17:34
Ja az elõzõ hozzászólás, nem teljesen a témához vágott....
De ez is hazai pálya!!!!smiley

Bianko
Tag

Regisztrált: 2009.06.19
Elküldve: 2009-12-30 17:32
Helló Mindenki!
smiley

A Horgász-tónál szilveszteri tombola nem lesz!
Belépésével részvételi díját visszanyeri!!!! (ingyenes)smileysmiley

Oldal: 22 / 34 << < 19 20 21 22 23 24 25 > >>
Ugrás a fórumra:

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Nem vagy még tag?
Kattints ide, hogy regisztrálj.

Neked nem kerül semmibe csupán 2 percedbe,
de ezzel elismered a munkánkat!

Elfelejtetted a jelszavad?
Kérj egy újat itt.

Ki, mit néz?
157.55.39.xxx @ news.php
207.46.13.xxx @ news.php
207.46.13.xxx @ photo...
157.55.39.xxx @ photo...
51.195.244.xxx @ photo...
66.249.66.xxx @ news.php
216.73.216.xxx @ forum...
166.88.172.xxx @ forum...
103.151.52.xxx @ forum...
202.76.163.xxx @ profi...

Egyszerre 190 fő a rekord.

Fórumtémák

Friss hozzászólások
Betörés!!! 244 hete
Észrevétel... 299 hete
Egyéb videók 529 hete
Zene 531 hete
Utcanev valt... 532 hete
Országos po... 583 hete
Vadas 619 hete
Humoros videók 679 hete
Emlékek 694 hete
Kifestõk, s... 715 hete

Legnépszerűbb témák
Észrevételek a fa... [668]
Országos politika [317]
Vicc [240]
Parlamenti Választ... [180]
Önkormányzati vá... [139]

Bejelentketés után "kattintható" lesz, addig használd a menüt.
Lájkolj!

Security System 1.8.3 © 2006 by BS-Fusion Deutschland
27522 kísérlet blokkolva

Szomszédos települések: Jánoshida, Jászladány, Szászberek ; Környező városok: Abony, Cegléd, Jászapáti, Jászberény, Nagykáta, Szolnok, Újszász
Te vagy a(z) . látogatónk.
Copyright © 2008-2024
Jászalsószentgyörgy
PHP-Fusion v6.01
voodz by: sonar