Fórumtéma - Jászalsószentgyörgy nem hivatalos közösségi portálja - Friss, érdekes és független! 

Navigáció
Történelem
Címjegyzék
Helyi Hírek
Helyi Sajtó
Cikkek
Galéria
- Látnivalók
- Intézmények
- Egyesületek/Szervezetek
- Egészségügy
- Események
- Nosztalgia
- Képeslapok
- NoComment!
- Humor
Fórum
Idõjárás
Vendégkönyv
Apróhirdetés
Letöltések
Linkek
Keresés
Kapcsolatfelvétel
Gy.I.K. (FAQ)

Véletlen képek a Galériából

Utoljára feltöltött kép:

202512080822130_t2.JPG
12.07

+ több új kép

Utoljára létrehozott albumok:

Adventi gyertyagyújtá...
Családi nap 2025.
Ballagás 2025
Majális 2025
200 éves az Erzsébet ...
2025.03.14. Megemlékezés
Adventi gyertyagyújtá...
Játszótér átadás.
Családi nap 2024.
Jótékonysági rendezv...

Online felhasználók
Vendég: 4
Nincs Online tag

Regisztráltak: 1,400
Legújabb tag: pali470525
Híreink egy részét nekik köszönhetjük:

SzolJOn.hu
Police.hu
MTI.hu

Köszönjük!
Cookie Info

Honlapunkon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében.
Amennyiben szeretnél vele megismerkedni, ITT bővebb információt találsz róla.

Fórumtéma megtekintése
Fórum | Offtopic | Minden más
Oldal: 7 / 10 << < 4 5 6 7 8 9 10 >
Szerző RE: Parlamenti Választás 2010
tux
Tag

Regisztrált: 2009.12.17
Elküldve: 2010-02-09 11:55
A szakértõ MSZP-SZDSZ kormány "gazdaság élénkítõ" eredményei:
Az ipari termelés volumene 17,7 százalékkal volt alacsonyabb, mint 2008-ban. A munkanélküliek száma 442,1 ezer fõ, a munkanélküliségi ráta pedig, 10,5 százalék.

* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

senki75
Adminisztrátor

Regisztrált: 2008.07.31
Elküldve: 2010-02-09 11:54
Ennyit az egyház pártatlanságáról. Lezajlott a keresztény-Fidesz választási bál. Ismét volt egy ékes példa arra mennyire "közösség összetartó" az egyház. Több emberrel beszéltem, különbözõ politikai nézetûvel, mindannyian egyetértettünk és felháborító, hogy a keresztény bálba meghívnak egy politikust. Ennyire nézetektõl mentes az egyház. Netalán ha valaki más nézeteket vall az már nem is keresztény?! Szégyen!! Ráadásul az Atya úgy jelenti be, hogy Pócs János országgyûlési képviselõ. Legalább a szavazást megvárná. Az Atyának mint magánembernek szíve joga azt a politikai erõt támogatni, amelyiket szereti, de már a templomban a Feszület mellett Orbán kép fog lógni?!
A másik siralmas esemény, iskolai farsang, a gyerekek szerepeltek, szuper kis elõadások, de ami utána volt az eszméletlen. Bevonult egy szintetizátorral, gitárral felszerelt 2 fõs kisebbségi zenekar és elkezdte húzni a talpalávalót a sajátjaiknak, kb 25-30 fõnek. A többi gyerek meg szépen le volt ejtve, õk leülhettek a kispadra, nekik nem volt szavazati joguk. Természetesen ez a 25-30 fõ meghálálta a többségnek, hogy hagyták zenélni õket, benn a tornateremben elkezdtek cigizni, mert nekik lehet. Ha rájuk szól valaki nekik áll feljebb, mert nekik jogaik vannak. Azt hiszem ez sehogy sincs így jól.
Pont ezért:

[url]
http://www.youtube.com/watch?v=4OJzkB9Jt5s[/url]

Itt egy kis érdekesség: http://www.szoljon.hu/orszag-vilag/kulfold/duraynak-bocsanatot-kell-kernie-szlovakul-286220

http://www.vg.hu/penzugy/devizapiac/soha-nem-latott-tamadas-indult-az-euro-ellen-305399

Addig is:
Szebb jövõt! - Adjon az Isten!

BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-02-08 19:16
Tisztelt Vadam5!

Én nem akarom senkinek megmondani kire szavazzon,ahogy gondolom te sem azzal,hogy a Jobbikot favorizálod!
Az a te választásod,az enyém más,ez így van rendjén.
Képzeld milyen unalmas lenne a Világ,ha mindannyian egyformák lennénk!
Nem tudom miért rágtál be???
Sajnos igaz,MINDEN A ZSIDÓKÉ A VILÁGBAN(ami számít),lehet elfogadni,lehet nem,de SAJNOS ÍGY VAN!!
Ha este bekapcsolod a tv-ét(mondjuk az rtl,tv2)máris az õ véleményüket hallgatod,az õ erõszakukat nézed,amit ráerõszakolnak a Világra és sorolhatnám!
Nem akarlak elszomorítani,ha nem látod és nem érzed,akkor jó neked és maradjon is így!Tapasztalatból beszélek,amikor ezt írom,és hidd el nagyon bánt ez engem,néha már elviselhetetlen,fõleg a tehetetlenség!
És ha egy "X"-el meg lehetne ezt változtatni,mindenre képes lennék érte,de ehhez kevesek vagyunk!
Kérlek továbbra is írj,mert jó vitázni,ha te nem is így fogod fel!Én is sok dolgon elgondolkodom amit írsz és remélem viszont is így van??!!
És ÉN IS KÍVÁNOK KITARTÁST ÉS SZEBB JÖVÕT!!

AKÁR MÁR MÁJUSTÓL!
És kívánom,hogy az adott két párt 2/3-ot szerez és élni is tudnak vele!

Üdv:Jakab!

Vadam5
Tag

Regisztrált: 2009.11.02
Elküldve: 2010-02-08 15:07
Buga Jakab: Te azt írtad hogy a zsidóké a világ!

Azért mert van pénzük? Na, ez a különbség közted és köztem: én nem hiszem hogy pénzért mindent meglehet venni, hogy országokat fellehet vásárolni ( ahogy azt Simon Peres mondta), azt hogy a korrupt vagy idegen hatalmat szolgáló vezetõséget lel lehet fizetni, az egy dolog; DE a benne lakó embereket ( pláne ha magyarok) semmi képen sem lehet pénzért megvenni, elvégre nem marhákról van szó.
Az hogy Te csak a negatív végletet látod meg, és itt csak arról tartasz ''elõadást", hogy minden sz*r és hagyjuk az egészet francba( de azért válasszuk meg Orbánt),mert nincs miért küzdeni; arra enged következtetni ( és ezzel véletlenül sem akarlak megbántani), hogy a magyarságod, mint olyan igen csak megkérdõjelezhetõ.
Nézd, nem muszáj a Jobbikra szavazni, de a saját akaratodat akkor sem erõltetheted rá az emberekre, ahogy azzal már napok óta próbálkozol. Az hogy megvan a pártokról ( és talán már rólam is ) a véleményed, nem jelenti azt hogy csak neked lehet, illetve hogy csak
a Te véleményed lehet mérv adó.
Javaslom, próbálj megmaradni a diplomatikus igazság felfedés oldalán, amíg még nem megy át ez az egész fórumozás, rossz indulatú személyeskedésbe( részemrõl ennek vége), hidd el mindannyian jobban járunk.

Kívánok Neked és minden fórumozónak Szebb és Jobb Jövõt!

BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-02-07 19:06
[quote]Vadam5 írta:
Amit a Jobbik ígér és vállal az teljesen élet szerû, az hogy megcsinálják- e vagy sem pedig csak akkor derül ki ha bejutnak a Magyar parlamentbe; de tény hogy, olyan eddig tabunak számító témákat( cigány bûnözés, mentelmi jog kérdése, csendõrség és normális Honvédség felállítása, izraeli föld felvásárlás) döntögetnek, amely az elmúlt 20 évben nem került terítékre.
Ezért ha, valaki látatlanban és tapasztalat nélkül írja le a Jobbikot, elég ha végig pergeti maga elõtt az elmúlt 8 évet: volt itt szemkilövetés, öszödi beszéd, kettõs állampolgárság megtárgyalásának elvetése. lisszaboni szerzõdés, zuschlag ügy és sok egyéb disznóság, ami majd lassacskán még hozzá jön ezekhez.
Lehet, hogy csak én gondolom ugy hogy valami nagyon nem ''kóser,, (vagy talán nagyon is azsmiley) ebben az országban. illetve az országot kihasználó és irányító rendszerben.
Buga Jakab kérdésére válaszolva, hogy kitõl lenne forradalom? Talán azoktól az emberektõl, akiknek ebbõl az egészbõl elege van és ha a magukat politikusnak nevezõ,idegen hatalmi bábok nem tesznek semmit az ország és a nép javára, akkor a nemzet cselekedni fog!. ( gondoljunk csak 1956-ra, 1848-ra vagy 1703-ra)

Szebb Jövõt! Kitartás![/quote]

ÉLETSZERÛ???

Lehet igazad van.
Tudod anno volt egy párt Csehországban,amelyik ingyen sört ígért,ha beválasztják a parlamentbe,0,2%-al kapott kevesebb,mint a küszöb,szóval ígérni tudni kell!
Ezzel nem azt mondom,hogy a Jobbik ilyet ígérne,csak....!
A cigány kérdéssel sok szavazatot lehet ma Magyarországon szerezni,akár még az enyémet is(szinte mindenkinek van egy rossz,vagy(töbsmiley tapasztalata velük),csak a megoldásokat kell keresni,amelyiket meg lehet valósítani!
Nem csukhatjuk mindet le,mert már sokan vannak és van közöttük rendes ember is,hogy szelektálsz??
Egy Hitler nevû fickó ezt már megpróbálta,az eredményt???tudjuk????
Tudod kiket vittek táborba??leginkább az egyszerû boltosokat,cipészeket és hasonló rendes embert,miközben a pénzesek finanszírozták a háborút és kivásárolták a családjaikat,NEM TÖRÕDVE A FAJTÁJUKKAL!
Tehát ésszel kellene csinálni szerintem,de a félmegoldások ideje szerintem is lejárt!

A munka és a tanulás vezetheti ki õket,mert 1 millió zenészre nincs igény!
És amikor 1 milliónál több a dolgozni akarók között is a munkanélküli,hogy kapna(dolgozna)egy ember munkát,akinek nincs képesítése és nem is akar!!

Én nem tudom a megoldást,de nem egyszerû és kívánom Vona Gabinak,hogy oldja majd meg!!

IZRAEL?????
Miért gondolod,hogy már nem az övéké Magyarország???????amikor már a VILÁG AZ ÖVÉK!!!!smileysmiley

Itt az a kérdés,hogyan tudunk ezen javítani,és kibújni a hatalmukból amennyire csak lehet!
Remélem egy 12-20 év jobboldali kormányzás után egyre jobban,mert közben a Világ is változik,ahogy látjuk ezt a"mesterséges válságot"is,megroggyant a zsidó tõke,ezért meg is támogatták az ÁLLAMOK,mi is!smileysmiley
AZ olaj is fogyóban,leértékelõdik a közel-kelet!
Egy olyan ország,amelyik annyi pénzzel tartozik nekik,mint Magyarország,annak minden lépését meg kell gondolni.

Forradalom????
Még mindíg azt kérdezem hol élsz????????
Itt annyi embert Orbán tud csak kivinni az utcára,amivel már lehet mit kezdeni,de 2006 óta õ sem nagyon akar,felelõség ez,nem játék!
Más fas..val csalánt verni??????az könnyû!

Persze ha összefog a Jobbik a komcsikkal,akiknek van ehhez pénzük,tapasztalatuk)taxis-blokád),akkor megoldható,de ezt ugye nem akarod te sem??????

Szóval,SZEBB JÖVÕT,KITARTÁST!

Vadam5
Tag

Elküldve: 2010-02-07 17:40
Amit a Jobbik ígér és vállal az teljesen élet szerû, az hogy megcsinálják- e vagy sem pedig csak akkor derül ki ha bejutnak a Magyar parlamentbe; de tény hogy, olyan eddig tabunak számító témákat( cigány bûnözés, mentelmi jog kérdése, csendõrség és normális Honvédség felállítása, izraeli föld felvásárlás) döntögetnek, amely az elmúlt 20 évben nem került terítékre.
Ezért ha, valaki látatlanban és tapasztalat nélkül írja le a Jobbikot, elég ha végig pergeti maga elõtt az elmúlt 8 évet: volt itt szemkilövetés, öszödi beszéd, kettõs állampolgárság megtárgyalásának elvetése. lisszaboni szerzõdés, zuschlag ügy és sok egyéb disznóság, ami majd lassacskán még hozzá jön ezekhez.
Lehet, hogy csak én gondolom ugy hogy valami nagyon nem ''kóser,, (vagy talán nagyon is azsmiley) ebben az országban. illetve az országot kihasználó és irányító rendszerben.
Buga Jakab kérdésére válaszolva, hogy kitõl lenne forradalom? Talán azoktól az emberektõl, akiknek ebbõl az egészbõl elege van és ha a magukat politikusnak nevezõ,idegen hatalmi bábok nem tesznek semmit az ország és a nép javára, akkor a nemzet cselekedni fog!. ( gondoljunk csak 1956-ra, 1848-ra vagy 1703-ra)

Szebb Jövõt! Kitartás!

BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-02-07 08:42
Szerintem Orbán nem is akar 2/3-os többséget szerezni!!!!!!!smiley
Így nem kell számára nehéz 2/3-os törvényeket meghozni,AMIT AMÚGY MEG KELLENE HOZNI,EBBEN EGYETÉRTÜNK!:Ð
Hogy itt forradalom lenne????kitõl???kiktõl?????smileysmiley
De szerintem nem is kell,dobnak egy kis koncot,elindul egy két Cusi féle kirakat per,aztán ennyi!
Többet nem tehettünk,majd mondják,mert a törvényesség a fontos,márpedig a Jobbik nélkül nem lehet majd új 2/3-os törvényeket hozni!
Az mszp,mdf-szdsz,lmp Jobbik,közel 45%-ot fog szerezni,tehát az ELLENZÉK elég erõs lesz,a Vonáék elõadhatják mit akarnak!
Igaz megcsinálni nem tudják,aztán eltûnnek,mint a MIÉP,Igaz Vona Orbántól tanult,szóval akár meg is maradhatnak!
Mert ugye tudjuk,hogy az Orbán által életre hívott Polgári körök egyikében tevékenykedett Gábor barátunk!
Ahogy párttársai is tanultak néhány "JÓ"??? helyen!

Hitgyüli,mszmp,titkosszolgálat( III/3 besúgók),szdsz és más hasonló helyeken!smiley
Tehát tapasztalat,rutin van túl lehet élni!

ÉS ÉN KÍVÁNOM A JOBBIKnak!

senki75
Adminisztrátor

Elküldve: 2010-02-07 08:40
Idéztél egy elfogulatlan cikket, ezt kellene tényként kezelni? A cikk írója Gõbölyös Soma-díjat kapott elismerésként, amit a hasonszõrû újságírók kapják ("Az elismerést 2002-ben Blénessy Gábor (Korridor, TV2) és Rajnai Attila (Élet és Irodalom), 2003-ban Haszán Zoltán (Népszabadság), 2004-ben Mong Attila (Figyelõ, InfoRádió), majd Bogád Zoltán (Index), Szabó M. István (Magyar Narancs), tavaly pedig Vajda Éva (Manager Magazin) vehette át."smiley Szóval mind szavahihetõ, elfogulatlan újságíró. A Fidesz propaganda mindenhol ott van. Hallgasd meg esetleg az érintettet. http://kuruc.info/r/6/54464/
Mutatom a köztévé vélemény formálását(ez is az elfogulatlanság példája): http://videotar.mtv.hu/Videok/2010/01/19/11/Programot_alkotott_a_Jobbik.aspx
A rendszerváltás idején én is hittem az Szdsz-ben, kampányoltunk nekik, de megmutatták magukat. Az mitõl bûn ha csalódik az ember bizonyos pártokban. "jobb" oldalról a JOBBIk oldalra ültek. Nem bûnözõkrõl beszélünk, nem úgy mint az MSZP, SZDSZ, FIDESZ képviselõi. Magyarságukban kiveszett emberek, akik a pénzért mindenki elõtt hajlonganak. Hiszem és tudom, hogy az Igaz Magyar Embereknek olyan ügyek mellé kell állniuk, ami a magyarság, Magyarország megmaradását szolgálja. Nem szeretnék egy felperzselt országban élni, amit már elkezdett a nagy tõke, az európai únió, Izrael, USA az országunkban, lásd a cukorgyárak, Sukoró és most csatlakozott egy újabb település a hírhedtségi listára, Páty (spanyol köztörvényes bûnözõ csoport, Fideszes önkormányzat).
Nem pénzzel támogatom a Jobbikot hanem a munkámmal és minden más tevékenységgel ami szebbé, jobbá teheti a jövõnket, próbálom egy más szemszögbõl közölni a véleményemet, mert sokan csak azt hiszik amit olvasnak, látnak a médiában, pedig a szívünkre, érzéseinkre, a nagy szüleinktõl tanultakra, a Bibliára, a magyar büszkeségre kellene hallgatni.
Az elõzõ hozzászólásodban azt mondod, nem csinálnak semmit az EP-ben, amikor megmutatom mit tettek akkor azt mondod minek csinálnak valamit. Jobb lenne számodra a struccpolitika?? Ne történjen változás, csak legyen béke, nem számít, hogy felszámolják a jövõnket, gyermekeink jövõjét, csak téged hagyjanak békén??
Na vannak olyan emberek akik nem dugják a homokba a fejüket.

http://www.youtube.com/v/6jFSkXF4v3E

B.J.!
Ha lehet majd te is rakjál már ide olyan linket, vagy bármit ami nem kritika, hanem valami koncepció az ország jobbá szebbé tételére.

trappista
Tag

Felhasználó avatara

Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-02-06 19:08
Úgy látom, még itt se mûködik a kettõs mérce!!!smileyGondolok itt a moderálásokra!smiley

[quote][i] Moderátor válasza:

[quote]trappista írta:
Úgy látom, még itt se mûködik a kettõs mérce!!!smileyGondolok itt a moderálásokra!smiley[/quote]

Akarod mondani: már itt is mûködik a kettõs mérce...
Milyen kettõs mércérõl beszélsz?
Csupán egy személyeskedõ megjegyzésedet töröltem.

Idéznék magamtól:

[quote]
Megkérek még egyszer mindenkit, hogy egymás sértegetése nélkül fórumozzunk.
...
Ahogy egy hozzászólás személyeskedésre vált, azonnal törlöm szó nélkül.

[/quote]NwLGL[/i][/quote]

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Vadam5
Tag

Elküldve: 2010-02-06 13:42
Úgy gondolom, hogy Fidesz egymagában nem tudja elérni a 2/3-ad többséget, hiába is bízza el magát Orbán( gondoljunk csak 2006-ra).
Azonban,ha papírforma szerint mégis megnyeri, érdemi változást nem biztos hogy jelenteni fog, mert azok akik az elmúlt 20 évben ,,el****ták'' ezt az országot minden bizonnyal már külföldön várják meg a választások végét.
Ha pedig a Zsidesz nem számoltat el, akkor nem hogy 4 éves párt nem lesz, de hónapokon belül tömegmegmozdulásra ( értsd. forradalom) lehet számítani.
Egy biztos: ha az elmúlt 100évet tekintjük, a mai helyzet leginkább a Vörös terror idõszakára hasonlít(1919-'20) hasonlít, ugyanugy leépítették a hadsereget, megosztották a népet, szétverték a gazdaságot Kun(Kohn ) Béláék, mint most ezek!
Azonban,ha a Magyarság most nem számol le izraeli helytartóival, akkor
Nagy Magyarország után, Csonka Magyarországot is felszámolják, ami nem csak a Magyarságnak, de Európának is a végzetét jelentené!
Így talán az utolsó ,,demokratikus'' választás következik Áprilisban, amit a legaljasabb módszerekkel akarnak majd elcsalni, de ha valaki hisz a igazságos szavazásban, jelentkezzen szavazat számlálónak
Az ,,x''-elésnél pedig, mindenki hallgasson a szívére!!!!!!

Szebb és Jobb Jövõt!!!!!

BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-02-06 10:01
Nem kell zsideszt emlegetni,mindenhol van belõlük!
Egy a lényeg jó MAGYAROK legyenek!

Amúgy mostantól hozom ide a Jobbik-os dolgokat,hátha egy kis világosodás is lesz!

http://hetivalasz.hu/itthon/a-jobbik-enjei-26787/

trappista
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-02-06 09:30
A sok Jobbiktól rettegõnek pedig üzenném:
Hogy lehet az, hogy a kommunista-cionista-liberális Maszopot és Szadeszt háromszor szavazta meg az ország az elmúlt húsz évben? Ha a pufajkás, magyargyilkos Horn Gyula kormánya után még kétszer adtak lehetõséget ennek a bûnbandának, akkor a Jobbik miért nem érdemel legalább egy esélyt???smiley
Hogy is van ez?smiley *

*mod

trappista
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-02-06 09:21
Buga Jakab!
Szerintem pont fordítva van! A Zsidesz támadja a Jobbikot! És vajon miért? smiley Gondolom, félnek! Az elkövetkezõ négy évben derül ki, hogy ki a valójában nemzeti és ki a hazaáruló! A Zsidesznek pedig elég sokat kell bizonyítania, ugyanis eddig szinte semmit nem tett a radikális változásért!!!smiley Hagyta szó nélkül, hogy ez a mocskos rablóbanda tönkretegye az országot!!!smiley

BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-02-05 21:18
"Saját energiából"???
Ingyen semmi sincs ember,honnan a lé???összedobták??zsebbõl,vagy te is támogatod õket a fizudból??!!
Irigylem a lelkesedésed,de majd meglátod.
Bár ne legyen igazam!
"Dolgoznak....."
Van valami látszata??kizárták szlovákiát az eu-ból??kaptak valami büntit?????
smileysmiley
Amúgy szerintem is meglepetést okoz a Jobbik és remélem legyõzi a maszopot,de akkor is ellenzéki párt lesz,ahogy már most is Orbánt és a fideszt támadják leginkább!

Nos majd meglátjuk,elmegyünk szavazni és várjuk a hétfõt!

Üdv:Jakab !!

senki75
Adminisztrátor

Elküldve: 2010-02-04 19:47
Bízom benne, hogy nincs igazad. Szerintem meglepetést fog okozni a Jobbik. Sõt tudom! Igazán nem értem mitõl vagy ennyire hitetlen?! Lehet eddig ezt láttad, ezért kell már valamit tenni.
Azért, mert te nem hallasz róla, hogy az EU parlamentben mit tesznek, Õk dolgoznak, felszólalnak, tabukat döntögetnek. Ha érdekel mit tesznek egy oldalt javasolok -> http://jobbik.hu/rovatok/ep-kepviseloink_hirei
Tv adókon ne keresd õket, csak a semmittevõ, ingyenélõ politikusainkat mutogatják. Van egy nagy tévedésed, te pártokról beszélsz, a Jobbik mozgalom saját erõbõl, saját energiából változást akarók mozgalma.
Ilyet nem hallottál még Jobbikos képviselõtõl, nem választottatok meg, nem tudok mit tenni. Vállalták a börtönt, rendõri oszlatást egy ülõ tüntetésen és mindez nem választási kampány jegyében.

http://www.youtube.com/watch?v=BvXKlWUKY-w

http://www.youtube.com/watch?v=dDltoVQJids

BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Elküldve: 2010-02-04 18:57
Hiába vitázunk(tok) a Jobbikról,egy max 10%-os párt nincs döntéshozó szerepben a parlamentben,legfeljebb támogathat egy indítványt,törvényt,de ha nem akkor is megszavazzák,ha 50%+1 van valamelyik pártnak,vagy a maszop szövetségnek(mdf.szdsz,lmp,mszp).
Lehet nagyokat mondani,ígérni,de ha nincsenek hatalomban,akkor nyugodtan mondhatnak bármit,senki nem tudja számon kérni rajtuk!
Viszont õk is jól ellesznek a parlamentben,majd nézzétek meg õket 3 év múlva!!
Hallunk róluk valamit az EU-ból????????????????????????????
Az elején felvonultak,beszéltek 2-3 percben(mint a többi)és kész!
smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley
Szóval,ha polgi leszek,HA......!smiley
Akkor METRO-t építek a Vadastól a Kiskertig,vagy 10 megállóval!
Mindenkinek kolbászból lesz a kerítés,osztok pénzt a falu lakóinak!
De,ha csak a testületbe jutok be???????????akkor ott elücsörgök(ami a Jobbik-nál is valószínû)felszedek egy kis lóvét és lexarok mindent és mindenkit!
Széttárom a karom,hogy
GYEREKEK,NEM VÁLASZTOTTATOK MEG,ÍGY NEM TUDOK MIT CSINÁLNI!!
smileysmileysmileysmileysmileysmiley:Ð:Ðsmiley

Ennyirõl van szó!
Minden rosszindulat nélkül írtam!

Üdv:Jakab!!

senki75
Adminisztrátor

Elküldve: 2010-02-04 02:13
Ennek mi a hír értéke, az hogy, élõben adják?! vagy mi? Orbán Viktor éjjel-nappal a tv-ben van, egész évben az évet értékeli, beszélni beszél, csak nem mond semmit. Nem tudom nyújt-e nekünk újabb dakota közmondást? Egyébként hol máshol adnák mint a frissen vásárolt tévéjében.

Addig is amíg ez a "Nagy megmondó" ember nem értékeli az egész éves semmittevésüket itt egy régebbi mûsor:

http://www.youtube.com/watch?v=bCS5EqPwzDY

http://www.youtube.com/watch?v=iwDQo8YVMoE&feature=related

spinger
Tag

Regisztrált: 2009.07.23
Elküldve: 2010-02-03 20:48
pénteken 15:00-kor az echo tv-n Orbán Viktor évértékelõ beszéde élõben

Markosz
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.08.17
Elküldve: 2010-02-03 17:27
ja és ha már bohócokról meg cirkuszról beszélünk. gondoljunk csak bele hogy az elmúlt 8év politizálása hova juttatta az országot.na az volt a cirkusz.bohóc vezetõkkel

Markosz
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.08.17
Elküldve: 2010-02-03 17:23
laca 08. te vagy magad a kabaré.nem kéne állandóan okoskodni mert csak saját magadat járatod le.nem senki75 a menthetetlen.hanem TE.pénteken gyere el a fórumra a faluházba.és ott személyesen is elmondhatod a cáfolásiaidat.

Oldal: 7 / 10 << < 4 5 6 7 8 9 10 >
Ugrás a fórumra:

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Nem vagy még tag?
Kattints ide, hogy regisztrálj.

Neked nem kerül semmibe csupán 2 percedbe,
de ezzel elismered a munkánkat!

Elfelejtetted a jelszavad?
Kérj egy újat itt.

Ki, mit néz?
66.249.66.xxx @ forum...
216.73.216.xxx @ forum...
202.76.168.xxx @ photo...

Egyszerre 190 fő a rekord.

Fórumtémák

Friss hozzászólások
Betörés!!! 244 hete
Észrevétel... 299 hete
Egyéb videók 529 hete
Zene 531 hete
Utcanev valt... 532 hete
Országos po... 583 hete
Vadas 619 hete
Humoros videók 678 hete
Emlékek 694 hete
Kifestõk, s... 715 hete

Legnépszerűbb témák
Észrevételek a fa... [668]
Országos politika [317]
Vicc [240]
Parlamenti Választ... [180]
Önkormányzati vá... [139]

Bejelentketés után "kattintható" lesz, addig használd a menüt.
Lájkolj!

Security System 1.8.3 © 2006 by BS-Fusion Deutschland
27500 kísérlet blokkolva

Szomszédos települések: Jánoshida, Jászladány, Szászberek ; Környező városok: Abony, Cegléd, Jászapáti, Jászberény, Nagykáta, Szolnok, Újszász
Te vagy a(z) . látogatónk.
Copyright © 2008-2024
Jászalsószentgyörgy
PHP-Fusion v6.01
voodz by: sonar