| Szerző |
RE: Észrevételek a faluban |
pipa
Tag
Regisztrált: 2009.03.01 |
| Elküldve: 2010-01-06 06:52 |
|
|
Szerintem ha nem havazna, a Petõfi út akkor sem lenne alkalmas elkerülõ útnak!
* Jelentkezz be és eltünik a reklám! |
|
|
| Szerző |
Lina
Tag
Regisztrált: 2009.04.20 |
| Elküldve: 2010-01-05 20:44 |
|
|
Elvileg ez az utca lenne az elkerülõ út ha a 32en baleset történne.Jelenleg nem hiszem,hogy alkalmas lenne rá.
|
|
| Szerző |
csibem
Tag
Lakóhely: itt a tanya
Regisztrált: 2008.11.06 |
| Elküldve: 2010-01-05 20:12 |
|
|
én elöttem is levan takaritva a járda és elöttem sincs letakaritva még sem nyavajgok .És biztos van olyan ember akinek van traktorja és szivesen megcsinálná ahogy az elözö hozzászolo /vadas/ mondta hogy egy kis gázolajnak mindenki örülne.na szoval erröl ennyit .Oldja meg mindenki a saját problémáját  
|
|
| Szerző |
Lina
Tag
| Elküldve: 2010-01-05 18:53 |
|
|
Reggel amikor az oviból jöttünk haza egy "bátor" ember olyat esett biciklivel a kövesúton ,hogy csak na.Ja amúgy Csibem a járdám le van takarítva,de a kövesúttal mit csináljak?Adjam ki jégpályának?Régen volt az utcában valakinek traktorja és önszorgalomból INGYEN minden télen letúrta az egész utcát.Sajnos eladta azóta akkor érnek erre a túrással amikor már nem lehet vele mit kezdeni.
|
|
| Szerző |
vadas
Tag

Lakóhely: Jászberény
Regisztrált: 2009.01.15 |
| Elküldve: 2010-01-05 17:44 |
|
|
Sziasztok. Engemet nem a fõtér érdekel, hanem a mellék utcák.
A fõtér a közmunkásoké. Egy szóval sem a járdákat említettem! Postásoktól tudtam, mely utcák nincsenek letakarítva. Este megírom, a ti kedvetekért MI változott a mai nap. A szócsatánknak volt értelme? Majd hamarosan kibeszéljük. Más falvakban a "TSZ" is takarítja az utakat, ez az önkormányzat csak ilyen nyomorék. Nincs jóban senkivel, ki ilyenkor segíthetne erõgéppel, pedig biztos lenne itt is oly mg. vállalkozó aki egy kis gázolajért besegített volna. Ne csodálkozzanak azon, hogy itt toSZogatom õket.
|
|
| Szerző |
csibem
Tag
| Elküldve: 2010-01-05 13:59 |
|
|
én tudom hogy takaritják az utakat de itt egyesek nem látnak a saját házuk után 
|
|
| Szerző |
admin
Fő Adminisztrátor

Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.17 |
| Elküldve: 2010-01-05 13:44 |
|
|
Takarítják az utakat most is. A falu központjában ebben a pillanatban is tevékenykedik a traktor és a közmunkások is. Ez tény, meg lehet nézni.
|
| Szerző |
Lina
Tag
| Elküldve: 2010-01-05 13:38 |
|
|
Nem szokásom reklamálni a hivatalban,de azt nem hagyhatom szó nélkül,hogy azt mondják "mindenütt le van takarítva"az út.Ha kinézek az ablakon nem ezt látom.Egyébként ezt az összetömörült jeges havat már csak az olvadás oldja meg.
|
|
| Szerző |
csibem
Tag
| Elküldve: 2010-01-05 13:13 |
|
|
akkor menj be a hivalaba és ott reklamálj . itt biztos nem kaptok választ a bajaitokra 
|
|
| Szerző |
Lina
Tag
| Elküldve: 2010-01-05 13:06 |
|
|
A kövesútról beszélünk.Egyébként régen is így volt.Még emlékszem amikor itt volt az orvosi rendelõ és rendszeresen tolni kellett a mentõket az utcában.
|
|
| Szerző |
csibem
Tag
| Elküldve: 2010-01-05 12:55 |
|
|
hogy ti mindig mindenen vitáztok basszus,mért nem csengetek be akinek nincs letakaritva a járdája és ott lehet reklamálni :Ð
|
|
| Szerző |
Lina
Tag
| Elküldve: 2010-01-05 12:13 |
|
|
Akkor nem a Petõfi utcában laksz...
|
|
| Szerző |
ketrin56
Tag
Regisztrált: 2009.11.02 |
| Elküldve: 2010-01-05 12:12 |
|
|
Ez igazán érdekes, mert Én is a falu központban lakom és szerintem jól le vannak takarítva az utak. 
|
|
| Szerző |
Lina
Tag
| Elküldve: 2010-01-05 11:59 |
|
|
Bocsi,de én a falu központjában lakom és nincs letakarítva az út.Pedig aszfaltos...Alig lehet felkapartatni a 32-re.
|
|
| Szerző |
vihar09
Tag
Regisztrált: 2009.03.08 |
| Elküldve: 2010-01-05 11:10 |
|
|
Pénteken jön a megmentõsereg, szórják az utakat, szögessalakkal és üvegtörmelékekkel.
|
|
| Szerző |
Tytok
Tag
Lakóhely: Jászalsószentgyörg
Regisztrált: 2009.06.16 |
| Elküldve: 2010-01-05 06:46 |
|
|
Tisztelt vadass
a12 óra munka után van még 12 órád menj és mutass példát .Mindenki köteles a saját portája elött rendet tartani igy vagy ugy nem közmunka!!! vagy szolj annak aki elszorta .Az ebbõl eredö baleset 30 000 huf-ra kötelezheti az ottlakó kényeskedõket
|
| Szerző |
vadas
Tag

Lakóhely: Jászberény
Regisztrált: 2009.01.15 |
| Elküldve: 2010-01-04 22:25 |
|
|
Pl.: Somogyi út
Petõfi út
Virág út
Micsurin út
Radnóti út
STB. 
az ismerõseim utcái.
Holnap estére ezek az utcák le lesznek takarítva? :Ð
Én nem sajnálom ezeket az embereket. Ez a dolguk. Ezért kapják a pénzt.
12 órát dolgozom nap mint nap, hétvégén is, hogy jussak valamire. Nem a szüleimen élek, se nem hitelen; No + seGGéjen !
Inkább benneteket sajnállak. . . 
|
|
| Szerző |
abababab1
Tag
Regisztrált: 2008.09.19 |
| Elküldve: 2010-01-04 20:32 |
|
|
Kedves Vadas!Én is hozzád intézném a mondanivalómat.Valójában itt élsz Te ezen a településen?Ha igen akkor nem nagyon néztél szét a falu utcáin,mert egyébként láthattad volna,hogy tisztitják a hótol az aszfaltozott utakat.A fizikai dolgozók is a közterületeken voltak és lapátoltak,még vasárnap délután is.Az MTZ-vel még du.1/2 4-kor is találkoztam ,úgyhogy ne légy cinikus a hozzáállással ! Ezek az emberek nem érdemlikmeg,hogy igy vélekedj Róluk! Inkább tisztelnéd azt aki vasárnap is dolgozik azért,hogy az utak járhatók legyenek!A hivatal térképérõl hiányzó utakat pedig sorolhatod !
|
|
| Szerző |
pipa
Tag
Regisztrált: 2009.03.01 |
| Elküldve: 2010-01-04 20:19 |
|
|
Ezt én sem értem! Évek óta nem volt ilyen szinten eltakarítva a hó a mellékutcákról. Ja, most már látom, Vadas lakóhelye Jászberény! Ha problémád van az ottani utakkal, nem a szentgyörgyi honlapon kellene hangot adnod elégedetlenségednek!
|
|
| Szerző |
petymeg79
Tag
Regisztrált: 2009.06.24 |
| Elküldve: 2010-01-04 19:55 |
|
|
Tévedsz kedves Vadas biztosan nem találkoztál vele, két napja látják a nagyszüleim menni a traktort, minden út járható. Legyünk tárgyilagosak, már megint csak a pesszimizmus... Amúgy ma Szolnokon is voltam és sok utca még olyan sincs mint nálunk a hó szempontjából. Voltam ma a központban a Faluház környéke, buszmegállók, kerékpártárolók környéke ja és az óvoda is rendben volt, Más kistelepüléseken ilyen mennyiségnél alig takarítják az utakat.
Sõt a nagypapám mondta hogy a temetõben is el van túrva a hó pedig régen ez nem volt jellemzõ, talán ez összefüggésben van azzal, hogy a önkormányzat segíti a temetõ gondozását, ha igen ez dicséretes.
|
|