| Szerző |
RE: Észrevételek a faluban |
csipa
Tag
Regisztrált: 2008.06.17 |
| Elküldve: 2010-08-22 15:58 |
|
|
Kedves pgyula!
Most esik csak le,hogy Te is Fidesz szavazó vagy. A régebbi irásaidból nagyon nehéz lett volna kitalálni, inkább egy bolsevik mentalitású valakire gondoltam. De most már értem a polgármesterünkel szembeni szimpátiádat. Õ is Fideszes, vagyis szeretne lenni, csak bolsevik tanácsadók dongják körûl, nyalják a s..ét, azok családtagjait alkalmazza stb... Akik a génjeikben hordozzák a jobboldali értékeket azokat hátba szúrta, mint az átkosban.
* Jelentkezz be és eltünik a reklám! |
|
|
| Szerző |
senki75
Adminisztrátor
Regisztrált: 2008.07.31 |
| Elküldve: 2010-08-22 14:40 |
|
|
Ha õ marad a polgármester szerintem ki fogjuk próbálni, hátha változott valami. A segítségnyújtásunkból nem kért, ami ingyen lett volna, inkább fizetett az ár/belvíz idején. A trianoni megemlékezésünkre nem jött el pedig személyesen meghívtuk. Látod mi segítséget és tiszteletet nyújtottunk neki, nem kért belõle. A köszönésünket már fogadja, ez egy elõre lépés. Szóval most itt járunk. Vagy ez is csak egy választási ígéret, mint ami most a nagy Nemzeti Összenemfogás keretében történik. Egyébként tudomásom szerint Szabó Laci nem a Jobbik színeiben indul, nem is történt semmi ilyen megegyezés. Segítséget nyújt neki a tagság egyénileg, a kopogtató cédulák gyûjtésében. A tisztán látás végett, Szabó Laci egyetért a Jobbik célkitûzéseivel, de nem Jobbikos polgármesterjelölt. A tagságunkból ha valaki úgy érzi, hogy támogatja, segíti a kampányát, szíve joga. A másik dolog a polgármestert minden rétegbõl egy igen szûk csoport támogatja, a többiek jobb alternatíva híjján szavaznak rá. Lehet kábítani magunkat milyen jó és szép a falunkban az élet, még messze állunk tõle és itt nem az örök elégedetlenségre gondolok. Szebb jövõt!
|
|
| Szerző |
pgyula
Tag
Regisztrált: 2010.07.15 |
| Elküldve: 2010-08-22 12:44 |
|
|
Senki 75 és Buga!
Maximálisan egyetértek a közös célokkal és munkával.
Én Szabóról írtam nem a polgit fényeztem, szerintem elõbbi nem vállalható fel a községnek és a Jobbiknak sem.
Ha már itt tartunk tény, hogy Szarvák Imre több különbözõ közösségbõl, korosztályból, körbõl, és pártszimpátiájú személyektõl kapja támogatását és ez az összefogás jele. Szóval nem határolódik el senkitõl, ki kell próbálni, mi a családommal megtettük és kellemesen csalódtunk.
Üdv
|
|
| Szerző |
BugaJakab
Tag

Regisztrált: 2008.06.27 |
| Elküldve: 2010-08-22 09:53 |
|
|
Egyetértek!!
Ma Magyarországon nem baloldali,liberális,zöld,radikális,nemzeti.... beállítottságú emberek vannak,hanem!
Van XAR ember és becsületes JÓ MAGYAR EMBER,aki jót akar az országnak és közösségének!!
Én soha nem bántottam a jobbikos fórumozókat,másként gondolkozunk,de aszem mindannyian jót akarunk,ki így ki úgy!
Próbáljuk meggyõzni egymást,néha durvábban,de tudjátok meg"az igazság odaát"van és ez most nem szöveg!
Ott mindannyian megmérettetünk és remélem egyikõnk sem találtatik könnyûnek!
Amúgy szeretnék egy nyugati politikai affért megosztani veletek!
Európa minden országa bûnös valamiben,ezt tudja,aki ismeri a történelmet,de egyben MINDIG EGYETÉRTETTEK,A HAZA MINDENEKELÕTT!!
NÁLUNK EZ NEM ADATOTT MEG,sajnos,itt mindig volt olyan alja nép,amelyik kiszolgálta az idegent és minden utált ami MAGYAR!
Itt addig nem lesz megbékélés,amíg az általam említett XAR EMBEREK el nem tûnnek!
De vissza arra amit akartam mondani!
Azt mondta a francia ürge,"a szívem a baloldalon van,a pénztárcám a jobboldalon,majd eldöntöm mire szavazok"!!
Kérdeztem ilyen egyszerû??Azt mondta igen,mert bármilyen színezetû kormány kerül hatalomba,vannak eltérések,de a fontos dolgokban az ORSZÁG A NEMZET ÉRDEKE AZ ELSÕ!
Ez egy magyar származású ember volt!
Tehát,amíg az emberek a becsületes munkájukból RENDESEN MEGÉLNEK,a politikusok hazájuk érdekeit nézik,addig"szinte mindegy ki kormányoz"!!
EZ NÁLUNK NINCS ÍGY,AMÍG EZ A SZEMÉT LIBERÁLBOLSI,ZS....Ó BRIGÁD EL NEM TÛNIK!!
Remélem még megérem!
|
|
| Szerző |
senki75
Adminisztrátor
| Elküldve: 2010-08-22 09:27 |
|
|
pgyula! Kezdjük az elején. A Jobbik nem szélsõséges, hanem radikális párt. Nem igazán tetszik, hogy bennünket ilyen színben tüntetsz fel. Mi senkinek az életére nem akarunk törni, nem gyûlölünk senkit. Ugyan olyan lakosai vagyunk Szentgyörgynek te vagy bárki más. Azért, mert mi más szemszögbõl látjuk a világot nem vagyunk kevesebbek, mint bárki más. Vannak akik úgy gondolják, hogy erre a fajta látszat dolgokra még van idõnk, mi nem. Azt látjuk, hogy bizonyos embereket üldöznek, miközben a bûnözõhordák ugyanúgy, mint eddig flangálnak az utcán, gyilkolják magyar honfitársainkat. A helyi Jobbikot is belekeverted ebbe a szélsõséges handabandádba, mutasd azt a valakit akit mi bántottunk vagy lehetetlen helyzetbe hoztunk. A másik dolog. A polgármester csinált jó dolgokat és rengeteg rosszat. Ha megválasztják ismét akkor számára az jön le, hogy Õ a szuper polgármester és mindent jól csinált. Pedig a valóságban kevés az alternatívánk. Ha nem a megosztásra törekednétek, hanem az egységre, lehet más lenne a mi véleményünk is. Megint Érpatakot hozom példának, ott már felismerték, nem a politikai hovatartozás a lényeg, hanem ha valaki tisztességes akkor velünk van, ha tisztességtelen akkor nincs helye a faluban. Ahogy elnézem mi abban a stádiumban vagyunk ahol a tisztességtelen emberek kapják a biztatást. Azt akarod itt sugallni, hogy mi vagyunk a falu ellensége. Pedig mi nem rombolni, kiárusítani szeretnénk, hanem építeni, szépíteni esetleg ismét a térség központjává tenni a falunkat. A településünkön, politikailag több száz ember egyetért velünk amirõl nem igazán akartok tudomást venni, mindenáron mi vagyunk az ellenség, pedig nem ellenséget kellene keresnetek, hanem barátot. Az erõ politizálást látjuk a parlamentben, nekünk is ezt kell tennünk, még ebben a viszonylag kis helységben is?! Ezt rend elindult marhaságot nyugodtan hagyhatod, legalábbis itt az interneten, mert itt azért még nem korlátozott az információ áramlás. Naponta gyilkolnak meg idõs magyar embereket, lövöldöznek a bevásárló központban, gyilkolják a rendõröket, fosztogatják az árvíz súlytotta területeket, mindennaposak a betörések, üldözik a politikai ellenfeleiket, a legnagyobb adósság halmazzal a Fideszes önkormányzatok rendelkeznek és hosszasan lehetne sorolni. Ezzel a hazug szöveggel, hogy rend van az országban vagy afelé tartunk, be lehet kábítani embereket, akik csak az m1, m2, HírTV, echoTv-bõl tájékozódnak, de sajnos nem ez a valóság. Létezik erre megoldás szûk köreinken belül, lehet pont te ajánlottad, nem emlékszem ki volt, pl a SZEM mozgalom, figyelhetnénk egymásra, a bûnözõket, tisztességtelen embereket ki kell szorítani a faluból (R.László aki állítólag 10hónapot kapott, mert betört abba a lakókocsiba, még mindig itt flangál Szentgyörgyön). A jövendõbeli polgármesternek nyitnia kell a falu felé, gondolok itt arra, hogy az eddigi szûk klikken kívülre, netalán elfogadni az építõ kritikát, segíteni a falu életének megindulását, legyünk ismét a térség központja. Röviden ennyi. Szebb jövõt!
|
|
| Szerző |
pgyula
Tag
| Elküldve: 2010-08-22 07:20 |
|
|
Na ezért szavaztak sokkal többen Fideszre, mert úgy gondoljuk nem csak erõbõl lehet megoldani dolgokat, a rend megteremtésének folyamata mindenki javára korábban nem látott léptekben elindult.
Ha az lenne a megoldás, hogy a bûnelkövetõket ön bíráskodva kezelhetnénk anarchikus helyzet alakulna ki.
Egyébként meg pl. ha Szabó Laci felcsatolja a pisztolyt éjszaka buli közben a kútnál, mert nem tetszik neki a közönség egy része, akik ülnek és mindenkit kizavar és utána csak azt engedi vissza aki táncol, ilyenkor miért nem használja a fegyverét, vagy mikor a kocsiját felgyújtották.
Hát azért mert humbuk és megvalósíthatatlan az egész. Meg hogy majd, hogy lelövi a cigókat. Hányat lõtt már le?
Tudtommal eddig Szabónak csak az alkalmazottjait sikerült korbáccsal megverni, akik ráadásul magyarok.
Ezzel a demagóg, olcsó népszerûség hajhászásával járja a falut és zaklatja az embereket nap mint nap a szélsõséges erõk polgármester jelöltje Szabó László.
Aki egyébként annyira szélsõséges hogy, mivel a képviselõk nem ették meg minden szavát, úgy döntött hogy másfél éve nem jár képviselõtestületi ülésekre, de állítólag a tiszteletdíját felveszi.
Még egy érdekesség róla: célja elérése érdekében megkereste a Fideszt, hogy támogassa õt. Azt felelték neki, hogy nem értik kérését, mert a jobbik szentgyörgyi alapszervezetének honlapján szerepel, hogy Szabó nekik gyûjt ajánlószelvényeket és elutasították.
Szóval minden hangszeren játszik a hatalom megszerzése érdekében és úgy mint Gyurcsányék az országot, üzleti alapon egy vállalkozásnak tekintené a falut.
Akkor ha megválasztják és nem tetszenek neki a képviselõk nem hívja majd össze az ülést, vagy lesz egyszemélyes diktatúra, fecskenadrágban, pisztolyt felcsatolva,a hivatali dolgozókat korbácsolva, felgyújtott autókkal? Ez aztán a rend! Szép Jövõ!
|
|
| Szerző |
trappista
Tag

Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26 |
| Elküldve: 2010-08-21 16:12 |
|
|
Szégyen, hogy egyre lejjebb süllyed a falu!!!!!!
Vajon hamarabb elérjük Ladány szintjét, mint gondoltuk?
Azokat kellett volna tegnap péppé veretni a cigányokkal, akik egyik legnagyobb nemzeti ünnepünkbõl a térség legnagyobb romaparádéját csinálták!
Most "csak" megvertek egy fiatalt, holnap talán már meg is ölnek valakit?????????
Köszönjük, Fidesz-szavazók, itt aztán tényleg nagy rend lett!
|
| Szerző |
csipa
Tag
Regisztrált: 2008.06.17 |
| Elküldve: 2010-08-21 13:58 |
|
|
Megérdemelték a tûzoltók, gratulálok nekik! Aki a szabadidejében egy közösségben értelmes, építõ dolgot csinál az manapság nagyon megbecsülendõ. Nem is a konkrét dolgok az érdekesek amit csinálnak, hanem az együtt gondolkodás, az együtt tevékenykedés, az együtt mozdulás.
|
|
| Szerző |
admin
Fő Adminisztrátor

Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.17 |
| Elküldve: 2010-08-21 12:06 |
|
|
Más!
Az elmúlt héten nap mint nap visszatérõ jelenség az áramkimaradás. Tavaly ilyenkor ugyanez volt! Mi lehet ennek az oka?
|
| Szerző |
BugaJakab
Tag

Regisztrált: 2008.06.27 |
| Elküldve: 2010-08-21 09:19 |
|
|
Bár én nem ismerem a teljes ténykedésüket,de azt láttam,hogy személyesen újították fel a lepukkant szertárt és a belvíz idején is jól dolgoztak!
Szóval megérdemelték!! 
|
|
| Szerző |
admin
Fő Adminisztrátor

Regisztrált: 2008.05.17 |
| Elküldve: 2010-08-21 08:27 |
|
|
Jobb helyre nem is kerülhetett volna! Gratulálok nekik! 
|
| Szerző |
petymeg79
Tag
Regisztrált: 2009.06.24 |
| Elküldve: 2010-08-21 07:04 |
|
|
Minden elismerés a tûzoltóknak a polgármester és képviselõk jól döntöttek.
|
|
| Szerző |
mbandi
Adminisztrátor

Regisztrált: 2009.07.08 |
| Elküldve: 2010-08-20 23:13 |
|
|
Családi nap: Jászalsószentgyörgy községért díjat idén kapta: JKTE
- Azaz Községi Tûzoltó Egyesület kik már több mint 80 esztendeje a település és lakóinak védelmében tevékenykednek. 
|
|
| Szerző |
pgyula
Tag
| Elküldve: 2010-08-19 05:58 |
|
|
A két temetõ között valóban jó lett volna de rég kb tíz éve eladták nem a mostani képviselõk.
Úgy tudom a kereszt mögötti területrõl van szó ami közel van a benzinkúthoz de nem ahhoz tartozik.
Az ötlet szerintem jó, örvendetes lenne ha megvalósulna, nem tudom miért kell mindjárt károgni, valaki tud jobbat?
Üdv
|
|
| Szerző |
yangjeng
Tag
Regisztrált: 2008.07.23 |
| Elküldve: 2010-08-17 21:17 |
|
|
Benzinkút környékére még a Vecamó idejében akarták áttelepíteni a focipályát,: Veres úr (az akkori focicsapatunk fõ támogatója). Egy biztos, nincs az a földmûves ki eladná az értékes földjét azon a területen. A Másik helyszínek a két temetõ köze lett volna megfelelõ, de ezt a területet is elveszítette a hivatal, lecsúszott róla (mondhatnám azt is más kezére játszották át.)
Benzinkút környékét mint focipálya gondolatot, el lehet felejteni.
|
|
| Szerző |
trappista
Tag

Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26 |
| Elküldve: 2010-08-17 17:55 |
|
|
Én ezt még nem hallottam! Egyébként nagy valószínûséggel a benzinkút környékére akarnak valamilyen pályát.(Ez nem azt jelenti, hogy már 100% biztos a dolog.)
Bár ekho30 szépen "féleszûzött" múltkor, hogy micsoda hazugságokat terjesztünk; csak akkor azt nem értem, hogyhogy olyanok is hallottak errõl a benzinkutas hírrõl, akik rendszeresen járnak a Vadasba, és tuti, hogy nem errõl az oldalról szedték az infókat!
Úgyhogy ekho30 lehet, hogy van valami igazság abban, hogy pályát akarnak a kút közelébe!
Egyébként B. Béláék "háza" nagyon szexisen néz ki!
|
| Szerző |
ekho30
Tag
Regisztrált: 2010.08.04 |
| Elküldve: 2010-08-17 12:46 |
|
|
Sõt, az egész Vásár utat neki adja tokkal vonóval, sõt Szabó Laci a költözés idejére felajánlotta a benzinkút moteljét az egész Balázs család lakhatására. Micsoda összefogás! Hát nem cuki?
|
|
| Szerző |
senki75
Adminisztrátor
| Elküldve: 2010-08-17 09:45 |
|
|
Na elkezdek én is terjeszteni egy hírt! Elsõ kézbõl hallottam. Az önkormányzat meg akarja vásárolni a Nyár utcában B. Béla házát. Béla annak idején szocpolból építette a szilikát házát. Na most vélhetõen a focipálya-projekt keretében megvásárolja a házát az önkormányzat. A polgármester felajánlotta neki, hogy a faluban bármely házat megveszik neki 7millió forint értékben. Béla már a Vásár utcában ki is nézett egy házat magának, de van még másik 3 ami, mint lehetõség elképzelhetõnek tart. Ennyi a hír. Vonja le mindenki a következtetést. Szebb jövõt!
|
|
| Szerző |
NwLGL
Adminisztrátor

Regisztrált: 2008.05.22 |
| Elküldve: 2010-08-14 10:42 |
|
|
Volt itt egy pár nem a témába illõ hozzászólás, áthelyeztem az "Országos politika" témába. Ha legközelebb hasonlót látok, szó nélkül törlöm. Kérek mindenkit hogy maradjunk témán belül. A topic témája: "Észrevételek a faluban..." Köszönöm.
Képeim
|
|
| Szerző |
pgyula
Tag
| Elküldve: 2010-08-11 06:25 |
|
|
Fejlett térfigyelõ rendszer, pl bevezetõ utak, nyár út, híd helyszíneken
Településõrség tapasztalt volt rendõrökkel
Polgárõrség megerõsítése autóval
Rendõrség támogatása
Tisztázzunk valamit: a közbiztonság megteremtése alkotmányosan a rendõrség feladata és eszközei is vannak illetve remélhetõleg lesznek hozzá!!!
Tehát nem az önkormányzat feladata a közbiztonság teremtése, ha van rá hajlama és pénze segítheti az ez meg is történt szentgyörgyön is.
A cigány gyilkosságok a megoldás? Ugyanúgy lefogják csukni mint a meglincselt tanár gyilkosait.
A szélsõségesek miért nem tüntetnek bajtársaikért (akik cigányokat gyilkoltak) az ügyészség elõtt, vagy szabadítják ki õket.
Mert nem ez a megvalósítható megoldás.
Jó törvény kell, ami mindenkire vonatkozik. Ahol szükséges szigorítani kell õket és betartatni azt. A Fidesznek sikerül-e majd meglátjuk, mindenesetre a szociknak volt idejük, de nem tettek semmit, sõt tudatosan züllesztettek, hogy mi a tyúklopásokkal, meg azok elkövetõivel legyünk állandóan elfoglalva, addig õk elloptak "fent"mindent amit lehetett.
Üdv
|
|