Honlapunkon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Amennyiben szeretnél vele megismerkedni, ITT bővebb információt találsz róla.
Elsõ nekifutásra csak annyit, hogy nem bántam meg mikor elköltöztem Szentgyörgyrõl! A híreket olvasván látom, hogy a falu ahol felnõttem inkább visszafelé halad mint elõre! Nem titok, hogy hová költöztem el. A Szlovák-Magyar határ menti városba Komáromba! Itt aki akar az rögtön talál munkahelyet mivel itt Komáromban van egy elég nagy ipari park ami magába foglalja a Nokia, Foxconn, Kayser, Savcor, SunArrow és további üzemeket! Ha esetleg valakinek nem felelene meg egyik sem akkor Gyõrben és Tatabányán szintén található ipari park. Ellentétben Szolnok megyével ami a Jász-Plasztik és Electrolux-szal ki is merül! A városi közlekedés is nagyon jó szerintem! Valamint itt támogatják a lakáshoz jutást is! 1millió Ft nem visszatérítendõ támogatást kapsz ha 5évig itt laksz! Nem azt akarom ezzel mondani, hogy itt minden tökéletes! De sokat kell még Szentgyörgynek fejlõdni, hogy normálisan lehessen ott élni!
A jelenlegi kormányzattal nem sok esélyt látok rá!