Honlapunkon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Amennyiben szeretnél vele megismerkedni, ITT bővebb információt találsz róla.
Volt egy idõszak amikor beállítottam hogy csak regisztrált tagok olvasgathatják a fórumot. Hát ez nem vált be, mert több visszajelzés is érkezett miszerint inkább nem látogatják az oldalainkat addig míg nem lesz nyilvános mindenki számára. Inkább nem jöttek ( pedig kíváncsiak lettek volna) , de nem regisztráltak. Nem árulok el nagy titkot azzal sem, hogy volt köztük hivatali dolgozó is.
Mint látjátok nagyon sokan már a regisztrációnál feladják, a bejelentkezettek 90%-a pedig csak a reklámmentességet szeretné élvezni szóba se jön náluk az aktív részvétel.
[center]Pedig ez egy ingyenes tárhelyen lévõ ingyenes civil helyi honlap.[/center]
Mégegyszer kérek mindenkit: bátran regisztráljon, ha már megtette bátran (kulturáltan) szóljon hozzá a dolgokhoz, ha tud valamit vagy van érdekes képe küldje be!
[quote]papi írta:
... Talán nem ide tartozik , de nem hagyhatom szó nélkül.Ez a honlap szándéka szerint azért jött létre , hogy teret adjon a véleményeknek, melyek a település érdekét szolgálják ,a tagok felhívhatják a közvélemény figyelmét a különbözõ visszáságokra,javaslatokat tehetünk.Jelenleg 224 regisztrált tag van .Ebbõl úgy kb. 6tan 7ten nyilvánítunk véleményt.A többiek jó esetben csak olvasnak , és hallgatnak.Csak nem attól félnek -már ez is megfordult a fejemben-hogy a papi,firedog , vadas, Buga Jakab ,stb nevek mögött van/vannak / akik tudják ,kik e nevek igazi tulajdonosai.Cáfolja mag valaki ,hogy nem így van.[/quote]
------------------
[quote]admin írta:
[quote]papi írta:
...Csak nem attól félnek -már ez is megfordult a fejemben-hogy a papi,firedog , vadas, Buga Jakab ,stb nevek mögött van/vannak / akik tudják ,kik e nevek igazi tulajdonosai.Cáfolja mag valaki ,hogy nem így van.[/quote]
Jelenleg ezen az oldalon egyedül nekem van mindenhez jogosultságom (ezen NEM szeretnék a jövõben sem változtatni) Vannak kiemelt adminisztrátorok akiknek majdnem mindenhez van jogosultságuk.
SZÓVAL SEM ÉN SEM ADMINISZTRÁTORAINK NEM TUDJÁK HOGY MELYIK FELHASZNÁLÓNÉVNEK (egy-két kivétellel) KI A VALÓS MEGFELELÕJE.
Lehetõséget adunk mindenkinek, ha akarja felvállalhatja valódi énjét. Ehhez nem kell mást tennie csak kitölthetie a saját adatlapját. De hangszúlyozom NEM KÖTELEZÕ! Én sem töltöttem ki! [/quote]
------------------
[quote]papi írta:
[quote]NwLGL írta:
Az utolsó mondat nekem nem tiszta, megfogalmaznád értehetõbben?[/quote]
Mi a" nem tiszta"? Az hogy kételkedek?[/quote]
------------------
[quote]NwLGL írta:
Csak nem attól félnek -már ez is megfordult a fejemben-hogy a papi,firedog , vadas, Buga Jakab ,stb nevek mögött van/vannak / akik tudják ,kik e nevek igazi tulajdonosai.
Ezt a mondatot nem értem. Lehet kicsit késõ van már, vagy hulye vagyok.
Talán arra gondolsz, hogy azért nem írkál más rajtatok kívül, mert azt hiszik mi(adminok) tudjuk kik õk, és félnek?
Ez egyébként nem így van, mi sem tudjuk senkirõl hogy ki-kicsoda. Nem is tudnánk kinyomozni sem, ha akarnánk sem. Kiadni sem tudunk senkinek infót senkirõl.
Persze egy-két emberkét ismerek, mert elmondták személyesen, hogy õ is regelt, és ez meg ez a neve.
Szóval ha valaki ez miatt nem ír, annak garantálhatom, hogy ha ír, senki nem fogja tudni hogy kicsoda. Még mi sem. Garantált az anonimitás. Nem adunk ki senkinek senkit. Mi annyit tehetünk, hogyha nem idevaló a hozzászólása, töröljük vagy átszerkesztjük. Tessék bátran fórumozni![/quote]
------------
[quote]papi írta:
Tisztelt MwLGL.Ellentmondásban vagy magaddal.Írod ,hogy "garantált az anonimitás", ugyanakkor egy másik mondatodban azt írod , hogy "nem adunk ki senkinek senkit" Röviden, és poénkodás nélkül:Vagy tudtok, és ha megfizetik kiadtok , vagy tudtok ,de a tisztesség a fontosabb, vagy tényleg nem tudtok "kiadni".Mért van az az érzésem ,hogy ezt a fórumot a polgi "szponzorálja"?[/quote]
-------------
[quote]admin írta:
Ezt a honlapot, beleértve a fórumot is NEM SZPONZORÁLJA SENKI!
A "nem adunk ki senkinek senkit" arról a kb 10 emberrõl van szó akit konkrétan tudjuk hogy kicsoda...
Nem szeretnék bizonyítgatni semmit, mert a magyarázkodás semmi jóra nem vezet. A tény az tény bárki regisztrálhat név nélkül szabadon. Senkit nem kötelezünk semmire, nem is ezért jött létre ez az oldal.
[/quote]
-------------
[quote]papi írta:
Amennyiben megnyugtató választ kapok arra ,mit kell értenem azon , hogy "senkit nem kötelezünk semmire" abba hagyom a kérdezõsködést.
Köszönöm.
[/quote]
-------------
[quote]admin írta:
Senkit sem kötelezünk arra hogy ...
... regisztráljon,
... adatlapját pontosan és hiánytalanul kitöltse,
... szóljon hozzá a témákhoz,
... küldjön be hírt, képet stb
Csak egy interaktív oldalt szeretnénk, hogy bárki elmondhassa a véleményét, megoszthassa másokkal híreit képeit...
Szóval érezze jól magát aki szabadidejében eltéved hozzánk.[/quote]
-------------
[quote]papi írta:
Köszönöm.[/quote]
-------------
[quote]admin írta:
Nagyon szivesen! smiley
Ha esetleg van véleményed a honlappal kapcsolatban is szivesen várjuk. Mi tetszik, mi nem min változtatnál stb. (Ez másokra is vonatkozik)
Csak egy kérésem lenne: mindent az adott kategóriába, mert már itt nagyon eltértünk a témától!