| Szerző |
RE: Önkormányzati választások |
admin
Fő Adminisztrátor

Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.17 |
| Elküldve: 2010-08-26 20:16 |
|
|

* Jelentkezz be és eltünik a reklám! |
|
| Szerző |
ordogfonok
Tag
Regisztrált: 2010.05.08 |
| Elküldve: 2010-08-26 18:58 |
|
|
Kedves Fõ Adminisztrátor!
Köszönöm a gyors intézkedést!
Természetesen a megjegyzésem nem a fórumozó társaimnak szólt.
A pozitív véleményeket ezúton köszönöm szépen!
Jelen esetben egy sokak által látogatott honlap mûködésérõl van szó.
Ezért úgy gondolom, amennyiben a késõbbiekben hasonló bátorító, vagy egyéb szándéka van az oldal szerkesztõinek, elõtte legalább egy megkérdezés illene az adott személytõl.
További sikeres honlap-szerkesztést!
|
|
| Szerző |
admin
Fő Adminisztrátor

| Elküldve: 2010-08-26 16:04 |
|
|
A bemutatkozó lehetõséget minden helyi választáson indulónak INGYENESEN biztosítjuk!
A bemutatkozásokat a jaszalsoszentgyorgylapja@gmail.com címre lehet küldeni.
|
| Szerző |
trappista
Tag

Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26 |
| Elküldve: 2010-08-26 14:31 |
|
|
NwLGL!
Biztosíthatom én is, hogy nem átverésrõl van szó!
Amúgy van hír más jelöltekrõl? Én Lajossal együtt kettõrõl tudok! Nagy csend van e téren a faluban, még szórólappal sem találkoztam.
Polgármesterjelöltként nagyon úgy fest, csak Szabó L. és Szarvák I. indul!
|
| Szerző |
senki75
Adminisztrátor
Regisztrált: 2008.07.31 |
| Elküldve: 2010-08-25 20:04 |
|
|
Egy mondatot még hozzátettem az elõzõ hozzászólásomhoz.
|
|
| Szerző |
NwLGL
Adminisztrátor

Regisztrált: 2008.05.22 |
| Elküldve: 2010-08-25 20:02 |
|
|
Látod ez egy fontos információ, mert így már mindjárt más a helyzet. De javaslom, hogy ezt minden kampányotokon hangoztassátok, mert enélkül az infó nélkül bizony ez visszásan hat!
Képeim
|
|
| Szerző |
senki75
Adminisztrátor
| Elküldve: 2010-08-25 19:58 |
|
|
Nem azért indul a Jobbik támogatásával, mert nem akarja felvállalni vagy át akarja verni a szavazókat. Eleve ott indul a dolog, hogy Jobbik tag. Másik dolog minden rendezvényen felvállalta, hogy Jobbikos. Egy adminisztratív probléma miatt nem sikerült a Jobbik képviseletében indítani. Lajos személyében egyébként nem egy karrierista, nem egy üzlet ember, indul képviselõként, hanem egy becsületes magyar ember, aki tenni is szeretne a falu felemelkedéséért. Szeretnénk mindenképpen lehetõséget adni a választóknak, hogy a Jobbik értékrendje is megjelenjen az önkormányzati munkában. A helyi szervezetünk bizonyos változáson megy át, amit hamarosan közé teszünk, itt is, amennyiben kapunk rá lehetõséget. Egyébként akkor vernénk át a választókat, ha a ránk vonatkozó szabályokat nem tartanánk be. Szebb jövõt!
|
|
| Szerző |
NwLGL
Adminisztrátor

Regisztrált: 2008.05.22 |
| Elküldve: 2010-08-25 19:43 |
|
|
Ne haragudj meg, de hogy indulhat független jelöltként, ha a Jobbik támogatja???
Most akkor független vagy jobbikos???
Ebbõl az anomáliából csak olyan következményeket lehet levonni, hogy át szeretné verni a nem jobbikos szavazókat, hogy õk is rá szavazzanak. A Jobbik szimpatizánsok meg azt látják, hogy nem meri vállalni a Jobbik színeit...
Képeim
|
|
| Szerző |
senki75
Adminisztrátor
| Elküldve: 2010-08-25 18:28 |
|
|
Tisztelt jászalsószentgyörgyi nemzettestvéreink!
Jászalsószentgyörgyön Turóczi Lajos indul független képviselõ-jelöltként, a Jobbik Magyarországért Mozgalom támogatásával. Szeretnénk ha a képviselõ-jelöltünk ezt az értékrendet képviselné az önkormányzati testületben. Sajnálatos módon önkormányzati szinten nem tapasztalható a magyar nemzetben való gondolkodás. Mi ezen szeretnék változtatni. Bõvebben a http://jaszalsoszentgyorgy.jobbik.hu oldalon.
Szebb jövõt!
|
|
| Szerző |
trappista
Tag

| Elküldve: 2010-08-25 14:27 |
|
|
Pgyula!
Bocs, hogy csak most válaszolok! 
Csak szólok, nem az én fejembõl pattant ki, hogy 2006-ban Imrét indítsák polgármesterjelöltnek. Sõt, egyáltalán nem vagyok lelkileg beteg, mert becsapta azokat, akik annak idején trónra emelték. (Egyébként már õk is feldolgozták a történteket. )
Azért emlegetem föl a múltat, köztük a papos sztorit, hogy szemléltessem milyen "erkölcsös, tisztességes, az otthonról hozott mintákat és a kecskeméti piarista éveket magánhordozó" ember a mi polgink.
Amúgy az önkormányzati választástól nem remélek semmi újat, marad a status quo, mint eddig.
Nem lesz valódi közmunkaprogram (amellyel az egész vidéket újjá lehetne építeni), a szociális rendszerbõl nem paterolják ki a potyautasokat (miért is tennék, mikor a polgi néhány haverja beletartozik; tudod, pgyula, ez a segély-palota, luxuskocsi kategória), nem lesz elszámoltatás (amelyet, ha valaki tényleg véghez akarna vinni, nehéz lenne, mivel a gyanús szerzõdéseket ügyvédekkel csináltatták; így nehéz bizonyítani, hogy az elmúlt 20 év vezetõi mit loptak el)! :Ð 
Egyébként nem indulok képviselõnek! Minek? Úgyse választanának meg! Ha meg valamikor is bekerülnék, és mondanám, hogy ezt meg ezt akarom, szépen kiröhögne és bolondnak tartana a képviselõk többsége! Meg kaphatnám a telefonokat és az utcai beszólásokat a Szarvák-klántól! :Ð
Ebbõl meg köszönöm szépen, nem kérek! 
|
| Szerző |
senki75
Adminisztrátor
| Elküldve: 2010-08-21 06:00 |
|
|
Akinek van ideje kedve itt van egy 55 perces videó az érpataki-modellrõl:
[video]http://embed.docler.hu/Zco0noV1YO/eeeeee[/video]
|
|
| Szerző |
pgyula
Tag
Regisztrált: 2010.07.15 |
| Elküldve: 2010-08-20 06:21 |
|
|
Na jó tényleg így van ti találtátok a polgit.
Azt, hogy megszülessen, nevelkedjen , tanuljon jegyzõsködjön és hogy a végén polgármester legyen, és jó javaslatokat tegyen neki nincs köze magához, persze õ csak egy fantom személy. ;)
Az idõközi választás megtörtént a község döntött az akkori helyzetrõl.
Azóta többen normális sõt egyes kifejezetten jó viszonyt ápolnak a polgival, úgy gondolom ez önmagáért beszél.
Egyesek meg csak lelkibetegek, és még mindig rágódnak az történteken, hát van is miért nagy ballépés volt ez a megoldás,, az idõközi választás.
A személyeskedõ és szerintem alaptalan megjegyzések, "hírlevelek" az íróikat minõsítik, sõt a plébánost miért kell belekeverni.
Hol vannak az ötletek, mit kell és mit lehet tenni a faluért. Kik lesznek a képviselõk?
Szabó László indul, hol a programja?
Trapi Te indulsz képviselõnek, amúgy vannak jó meglátásaid!
Üdv
|
|
| Szerző |
admin
Fő Adminisztrátor

| Elküldve: 2010-08-19 20:06 |
|
|
Kedves József!
Mint a fórumban is olvasható, nem viccnek és statisztikának szántuk ezt a kezdeményezést, hanem mintegy bátorításnak. Én az Ön helyében örülnék, ha ennyi bizalmat és megbecsülést kapnék...
Az elõzõ hozzászólásokban semmi sértõt, bántót nem lehet a személyével kapcsolatban olvasni, így nincs is mit moderálni.
Kérésére a szavást lezártam.
További kellemes idõtöltést az oldalunkon!
|
| Szerző |
trappista
Tag

| Elküldve: 2010-08-19 19:52 |
|
|
Kedves senki75!
Érdeklõdni szeretnék, mivel a honlapjukon sem találtam információt, hogy a helyi Jobbik indít-e vagy támogat-e polgármester-, ill. képviselõjelöltet.
Valamint még az lenne a kérdésem, hogy az ajánlószelvényeket hol lehet leadni.
Üdvözlettel: trappista
|
| Szerző |
ordogfonok
Tag
Regisztrált: 2010.05.08 |
| Elküldve: 2010-08-19 19:15 |
|
|
Tisztelt Fórumozó társak!
Ezúton szeretnék tájékoztatni mindenkit, hogy a nevem feltüntetése a polgármester jelöltek között a személyem bármi nemû megkeresése nélkül történt! Továbbá a választásokon való indulásnak még csak az ötlete sem foglalkoztat. Remélem minél hamarabb megszüntetik a nevemmel történt viccszerû visszaélést. Üzenem a kedves ötletgazdának: ha statisztikásdit szeretne játszani, akkor azt legyen kedves, a saját nevével tegye!
Üdvözlettel,
Talált József
|
|
| Szerző |
trappista
Tag

| Elküldve: 2010-08-19 15:40 |
|
|
Hát, Markosz, szerintem nincs igazad...Szabó Laci nem a Megváltó!
Csipa, ez nagyon jó összefoglalás! Várom a következõ hírleveledet!  
A "kicsi fekete" mellett ne felejtsd el a másik alacsony embert, a lottócsalót, aki ma már a polgármesterünk ipája!!!
Nekem nem tisztem mások felett ítélkezni, hogy ki mit lopott el, de ez az ember a mai napig nem változott semmit!!!!!!!!
Olvasgattam egy régi fórumot, amely még az idõközi választásról szólt, hát az akkori hozzászólok közül néhányan igen nagy igazságokat írtak! Remélem, õk még most is feljárnak erre az oldalra...
Pgyula!
Szerinted milyen dolog az, hogy valaki támogat valakit, és aztán azt kapja vissza, hogy szépen megalázzák...
Ott van például Pásztor Pascal! Én sok mindenben nem értek egyet vele, különösen azt, hogy már-már kórosan zsideszes, de azt, hogy így kitoljanak egy egyházi személlyel, az már felháborító!
Kezdjük azzal, hogy Imre élete nagy részében járt templomba, még azt is tudom, hogy mindig elöl ült a családjával!
Mikor polgármester lett, utána feltûnõen összehaverkodott T. B.-vel, valamint annak legnagyobbik lányával...
Ez mindkettejüknek jól jött, mert Imre így rácáfolhatott a pletykákra, hogy nem "más"... (Hozzáfûzném, hogy régebben Tóth Jancsi egyes ellenfeleit is szerették homoszexualitással megvádolni, LEJÁRATNI!) T. B.-nek is hasznára vált ez a frigy, mert így bekerülhetett Szentgyörgy "krémjébe"...
Mit ad Isten, hogy összejött az álompár, a T. család hazugabb fele hirtelen nagy templomba járó lett! Ez azért érdekes, mert elõtte soha nem lehetett látni õket a misén!
Aztán volt a nagy összeveszés a pappal, és a vasárnaponkénti misézésbõl nem lett semmi! Az "újdonsült hívõk" nem jöttek többet templomba!!! 2008 júniusán volt az idõközi választás, és megint Imrus nyert. Ami azt jelentette, hogy már a lakodalom se volt messze...
Igen ám, de a választás után ideje volt kicsit gondolkodóba ejteni az "ellenfeleket", a faluban ki az úr...
Erre a kisember, a leendõ após felhívta Pascalt "egy kis csevejre"...
Hasonlóképp járt egy meg nem választott képviselõjelölt is, akinek a fekete kisember szólt ki a kocsijából...
Na, most nekem ebbõl az zavar, hogy vannak, akik nem járnak templomba vagy nem hívõk, az addig oké; de az, hogy érdekbõl, reklámcélból járnak misére, az maga a pofátlanság...
Még egy dolog, ha Imre annyira intelligens, akkor hogy lehet, ilyen primitív kisemberekkel veszi körbe magát????????????????????????
Egyébként a képviselõk együttmûködésérõl annyit, hogy igyekeztek olyanokat berakni a testületbe, akik Imre-hívõk!
Én azt sem értettem, hogy Foglerné minek indult, ha már rögtön le is mondott, és Kátai Lajos került helyére...
Na, vajon!
|
| Szerző |
pgyula
Tag
Regisztrált: 2010.07.15 |
| Elküldve: 2010-08-19 05:50 |
|
|
Kedves Csipa!
Attól, hogy még a cipõüzem magánkézben van lehetne valamit kezdeni vele , szerintem nincs kihasználva.
A meséd egy lerágott csont biztosan Te az egyik lelkis lehetsz, a kicsi ember dolgaihoz az akkori képviselõk is mindenhez hozzájárultak, sõt ez egyikük ajánlotta be.
A szennyvíz beruházásról tudtommal felelõs tájékoztatót csak Szarvák Imre mert kiadni, még az ügy szellemi atyja a volt polgi sem.
Azóta bárki vizsgálódthatott volna volna például te is, miért nem tetted, hát azért mert lebegtetni a legegyszerûbb, szerintem most sem késõ.
Azóta is Szarvák Imre dolgozik az ügyön, vizsgálatot is elrendelt és a vízmû a falué lett.
Az volt az indok anno, hogy nem lehet együtt dolgozni a polgármesterrel kérdezd meg az új képviselõket (Szabót ne mert õ két éve nem jár ülésre) mi a véleményük.
Õk együttmûködtek (nem behódoltak), eredménye pedig a sikerek.
Üdv
|
|
| Szerző |
Markosz
Adminisztrátor

Regisztrált: 2008.08.17 |
| Elküldve: 2010-08-17 22:00 |
|
|
lehet hogy nem véletlenül jött Szentgy9rgyre anno Szabó László.lehet hogy az égiek vezették ide,talán õ a megváltó *_* 
|
|
| Szerző |
csipa
Tag
Regisztrált: 2008.06.17 |
| Elküldve: 2010-08-17 21:46 |
|
|
Kedves Barátaim!
Ki emlékszik közületek a 4 és fél évvel ezelõtti Szarvák Imrére, valószínûleg senki, mert nem is ismertétek. Akik azt hitték, hogy ismerik és "kitalálták" ezt az embert, azoknak 3 éve lelki problémát /minimum/ jelent a csalódás, amit okozott. Jobb oldali érzelmû társaság csinálta a kampányát szívvel-lélekkel, mert azt hitte hogy Õ az ideális ember. Piarista gimnázium, államigazgatási fõiskola, jegyzõi munkakör.......majd pajzsra emelték. / Bocs, Piarista gimnáziumba járt Kuncze Gábor is./ Bár a kampányban már ott volt egy alacsony fekete ember, akinek a tanácsait, javaslatait mindig elfogadta, sõt a szórólapok szövegébe is belefoglalta. Ilyen fenomenálos javaslat volt a cipõ üzem ujra indítása, mikor az épületek már régen magánkézben voltak. Ez a társaság még akkor is úgy gondolta, hogy a csikó kori betegségeken átesve egy kiváló polgármester válik belõle.
Na, ezekbõl az emberekbõl, 2007-re ellenség lett. Akik a kritikáik miatt, cigánygyûlölõ, rasszista színben lettek feltüntetve, sõt az alacsony-fekete ember által megfenyegetve.
A kicsi-fekete vállaló, meg minden felújítást, karbantartási munkát megnyert. Az sem zavart senkit, hogy a vállaló falu közepén dolgozó emberei egy másik cégnél dolgoznak, csak akkor pont betegállományban voltak. /Ja, azt zavarta aki fizette utánnuk a táppénzt/
A szennyvízberuházás utánni eseményekrõl csak annyit, hogy Isten sem tudta rávenni, hogy érdemben vizsgálódjon. Akkor ezért kapott "dicséretet".
A többit majd a követezõ hírlevélben.
|
|
| Szerző |
Markosz
Adminisztrátor

Regisztrált: 2008.08.17 |
| Elküldve: 2010-08-17 19:51 |
|
|
cseszhetik a végzettséget ha nincs tekintélye.és az orránál fogva vezetik....de remélem hogy több polgi jelölt közül választhatunk majd mint 2 
|
|