Jászalsószentgyörgy nem hivatalos közösségi portálja - Friss, érdekes és független! A kórházi kezelõ elõtt törte három darabra a fiú állkapcsát
Írta: jkte
Dátum: 2010.02.17 16:02:07

Forrás: http://www.jaszalsoszentgyorgy.com
Teljes hír
Egy tizenhat éves jászalsószentgyörgyi fiatal az egyik bevásárló központban szóváltásba keveredett két 13 éves szolnoki fiúval kedden, kora délután.

Mint Veres Éva, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense a Szoljon.hu-nak elmondta, a szóváltás tettlegességig fajult: összeverekedtek. Az ökölharcnak az áruház biztonsági õrei vetettek véget. Az incidens során mindhárman könnyebben megsérültek, ellenük garázdaság miatt indult eljárás. Ennek következményeként mindhárman kórházba kerültek, és amikor a verekedést kezdeményezõ 16 éves fiú kilépett a kezelõbõl, ott várt rá egy általa ismeretlen fiatal férfi, aki odalépett hozzá, és a délutáni eset miatt ököllel arcon ütötte.

A jászalsószentgyörgyi fiú ekkor nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, mivel három helyen tört el az állkapcsa, és kiesett egy foga is. A 17 éves szolnoki fiatalember ellen súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendõrség.

Forrás: Szoljon.hu

http://www.jaszalsoszentgyorgy.com