Jászalsószentgyörgy nem hivatalos közösségi portálja - Friss, érdekes és független! Körözött autót kapcsoltak le a rendőrök Jászalsószentgyörgynél
Írta: Markosz
Dátum: 2021.07.28 09:55:42

Forrás: http://www.jaszalsoszentgyorgy.com
Teljes hír
A VÉDA rendszer azonosította, a rendőrök rövid időn belül lekapcsolták a körözött járművet és vezetőjét.

Egy Jászalsószentgyörgy külterületén felállított VÉDA kamerarendszer alatt haladt át egy személyautó július 26-án 20 óra 50 perc körül, amikor a rendszer – az autó rendszáma alapján – jelzést küldött a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy körözött járművet azonosított – olvasható a police.hu-n.

A riasztást követően a jászberényi járőrök a helyszín közelében intézkedés alá vonták az érintett járművet, amit egy hevesi lakos vezetett. A rendőrök a körözés alatt lévő járművet beszállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra, vezetőjét előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A megalapozott gyanú szerint a személyautóval közlekedő nő az autót egy Kft.-től bérbe vette, a bérleti díjat június 8-ig megfizette, azonban azóta a bérleti díjat nem rendezte, a járművet nem szolgáltatta vissza, azzal sajátjaként rendelkezett.

A Jászberényi Rendőrkapitányság sikkasztás miatt folytat eljárást.

Forrás :
http://www.jaszalsoszentgyorgy.com