Jászalsószentgyörgy nem hivatalos közösségi portálja - Friss, érdekes és független! Egy autót feltört, a másikból tárcát vitt el - 21.03.08
Írta: Markosz
Dátum: 2021.03.09 17:19:05

Forrás: http://www.jaszalsoszentgyorgy.com
Teljes hír

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. március 8-án 2 óra körül, hogy Jászalsószentgyörgyön az egyik családi ház előtt parkoló gépkocsi ajtaját ismeretlen személy kifeszítette, majd kutatást végzett az autóban. A rendőrök azonnal a helyszínre siettek, azonban a jogsértőt már nem találták a helyszínen.

A sértett elmondása alapján a gépjárműből nem tűnt el semmi. Adatgyűjtés során az egyenruhások rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit alig egy óra múlva elfogtak és előállítottak a Jászladányi Rendőrőrsre, majd gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozók megállapították, hogy a 23 éves zagyvarékasi férfi pár órával korábban bement Jászalsószentgyörgyön egy másik családi ház udvarára, és az ott parkoló, nyitott autóból elvitt egy tárcát, a benne lévő személyes okmányokkal.

A rendőrök a férfi őrizetbe vételéről határoztak, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet, valamint lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Forrás :

http://www.jaszalsoszentgyorgy.com