Jászalsószentgyörgy nemhivatalos közösségi portálja - Friss, érdekes és független! Tarnai Mihály iskolaigazgató tájékoztatója rendkívüli szünetről - 21.01.26
Írta: Markosz
Dátum: 2021.01.26 17:06:11

Forrás: http://www.jaszalsoszentgyorgy.com
Teljes hír
Tisztelt Szülők, kedves Gyerekek!

Mivel iskolánk több pedagógusa igazoltan covid19 fertőzéstől betegedett meg, és a tanulók körében is nagyarányban megugrott a hasonló tüneteket produkáló megbetegedések száma, az illetékes szakhatóságok iránymutatása szerint 2021. január 27-től 2021. január 29-ig rendkívüli szünetet rendelek el az általános iskola minden évfolyamára vonatkozóan.

Ezekre a napokra és az azt követő hétvégére a gyerekekre a házi karantén szabályai érvényesek, amely szabályairól külön tiszti főorvosi levélből kapnak tájékoztatást. Aki az elmúlt 6 hónapban igazoltan átesett a covid19 fertőzésen, arra nem vonatkoznak a házi karantén szabályai.
Aki szülő a következő 3 tanítási napon nem tudja gyermeke felügyeletét otthon biztosítani, felügyeletet biztosít az iskola.

A felügyeletkérésüket az osztályfőnökhöz juttassák el a mai napon! Természetesen csak tünetmentes gyermek jöhet iskolába.

Reméljük megszakad a járvány gyors terjedése iskolánkban, és a továbbiakban a normális keretek között tudjuk folytatni a tanévet.

A betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánok!

2021. január 26.

Tarnai Mihály
igazgató
http://www.jaszalsoszentgyorgy.com