Jászalsószentgyörgy nemhivatalos közösségi portálja - Friss, érdekes és független! Általános Iskolánk közleménye - 21.01.25
Írta: Markosz
Dátum: 2021.01.25 20:17:50

Forrás: http://www.jaszalsoszentgyorgy.com
Teljes hír
Tisztelt Szülők!

Hétvégén és mára iskolánk 10 munkatársa lett beteg. Jelenleg tesztelésre várnak, illetve már van, akinek családtagja igazoltan covid-fertőzött. A megnövekedett helyettesítési feladatok elláthatósága miatt a felső tagozaton csak az órarend szerinti első 4 tanóra lesz a héten megtartva. A fejlesztő és a képzős foglalkozások elmaradnak.

Alsó tagozaton, amennyiben megoldható, a gyerekek ebéd után mehetnek haza, de felügyeletet biztosítunk. Fejlesztő és képzős foglalkozás alsó tagozaton sem lesz.
Az iskola bezárásáról az intézmény vezetője nem dönthet saját hatáskörben. Iskolánk jelezte a jelenlegi járványügyi helyzetet a korábban kiadott eljárásrend szerint, jelenleg meg kell várnunk az Oktatási Hivatal döntését, áttérhetünk-e ideiglenesen tantermen kívüli oktatásra. Ebben kérjük szíves megértésüket, hiszen követnünk kell az előírásokat még egy ilyen rendkívüli esetben is.

Természetes, ha ebben a helyzetben féltik gyermekeiket, mi is hasonlóan aggódunk azon kollégák és családtagjaik egészségéért, akik még nem estek át eddig a fertőzésen!
A családok természetesen dönthetnek úgy, hogy nem engedik gyermeküket iskolába ezen a héten. Ebben az esetben kérjük, vegyék fel a kapcsolatot az osztályfőnökökkel és egyeztessenek erről!
Megértésüket köszönjük! Vigyázzunk egymásra!
http://www.jaszalsoszentgyorgy.com