Jászalsószentgyörgy nemhivatalos közösségi portálja - Friss, érdekes és független! A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőt - 21.01.24
Írta: admin
Dátum: 2021.01.24 14:40:39

Forrás: http://www.jaszalsoszentgyorgy.com
Teljes hír
A megalapozott gyanú szerint, a férfi egy jászalsószentgyörgyi családi házból kandallót tulajdonított el.Bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. január 23-án, mert ismeretlen személy bement egy jászalsószentgyörgyi családi házba 2020. december és 2021. január közötti időszakban, és az ingatlanból különböző használati tárgyakat, valamint egy kandallót tulajdonított el.

A rendőrök – adatgyűjtések és tanúkihallgatások után – rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát. Az egyenruhások elfogták és előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 29 éves helyi lakost, akit gyanúsítottként kihallgattak. A terhelt kihallgatásakor elmondta, hogy egy „strapabíró babakocsival” tolta ki a kandallót a házból, amit egyik szomszédjának eladott. A rendőrök az alkalmi vevőnél kutatás során megtalálták a kandallót, amit lefoglaltak és a tulajdonosnak visszaadtak.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt folytat eljárást.


Forrás, valamint további képek: Police.hu
http://www.jaszalsoszentgyorgy.com