Jászalsószentgyörgy nemhivatalos közösségi portálja - Friss, érdekes és független! Tűz ütött ki egy lakóházban Jászalsószentgyörgyön, a Petőfi úton - 20.02.27
Írta: admin
Dátum: 2020.02.27 10:05:13

Forrás: http://www.jaszalsoszentgyorgy.com
Teljes hír
Több helyiség ég, és a tűz a tetőre is átterjedt. A jászberényi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók oltják a lángokat – tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóügyelete.FRISSÍTÉS !
Több helyiség ég, és a tűz a tetőre is átterjedt. A jászberényi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók oltják a lángokat – tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóügyelete.

FRISS:

Eloltották azt a tüzet, amely Jászalsószentgyörgyön, egy Petőfi úti lakóházban keletkezett. A több, mint száz négyzetméter alapterületű, téglafalú épület tetőszerkezete megsemmisült, és a szobák is szinte teljesen kiégtek. Jelenleg az utómunkálatokat végzik a kiérkező tűzoltók. A házban egy ember lakott, ő idejében elhagyta az épületet – tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóügyelete.

FRISS – 12:00:

A lángoló épületben két gázpalack volt, egyiket a szomszéd, a másikat pedig a tűzoltók vitték ki az ingatlanból. A tűz következtében egy elektromos légvezeték leszakadt, ezt az áramszolgáltató szakemberei kiszakaszolták. A házban egy ember élt, őt az önkormányzat ideiglenesen a helyi idősek otthonában helyezte el – tájékoztatta hírportálunkat a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóügyelete.

Forrás: SzolJon.hu

Képek a tűzről : Link
http://www.jaszalsoszentgyorgy.com