Jászalsószentgyörgy nemhivatalos közösségi portálja - Friss, érdekes és független! Tűz ütött ki a Jász-Plasztik Kft. telephelyén - 19.12.12
Írta: admin
Dátum: 2019.12.12 07:40:58

Forrás: http://www.jaszalsoszentgyorgy.com
Teljes hír
Az eset csütörtök hajnalban történt, a tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre.

Tűz ütött ki egy hungarocell gyártó üzemben csütörtök hajnalban Jászberényben, a Necső telepen. Nagy erőkkel vonultak a helyszínre és több vízsugárral megkezdték az oltást a jászberényi hivatásos és a jászárokszállási önkormányzati tűzoltók. A helyszínre tartanak a nagykátai, a hatvani, a hevesi, a gyöngyösi, a ceglédi és a szolnoki hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a katasztrófavédelmi mobil labor is.

4:00

Nagy erőkkel dolgoznak a tűzoltók. A lángok oltásán közös erővel, több oldalról támadva, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett dolgoznak a jászberényi, a nagykátai, a hatvani, a hevesi, a gyöngyösi, a ceglédi és a szolnoki hivatásos tűzoltók, valamint a jászárokszállási önkormányzati tűzoltók. A tűzoltás idejére a szomszédos üzemcsarnokból harminchat dolgozót kísértek biztonságos helyre.

5:35

Eloltották a tűzoltók az üzem tüzét. Az egységek tizenöt vízsugár és három létrasugár segítségével oltottál el a Necső telepen keletkezett lángokat. Az egységek az utómunkálatok keretein belül átvizsgálják és átszellőztetik a csarnokot. A helyszínen tartózkodnak a katasztrófavédelmi mobil labor egységei is.

Forrás: SzolJon.hu
http://www.jaszalsoszentgyorgy.com