Jászalsószentgyörgy nemhivatalos közösségi portálja - Friss, érdekes és független! Kiderült : Jászladányi nő volt a gyilkos !
Írta: Markosz
Dátum: 2019.03.27 17:55:01

Forrás: http://www.jaszalsoszentgyorgy.com
Teljes hír
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói felderítették a rejtélyes ügy részleteit.

A sajtótájékoztatón dr. Varga K. Attila rendőr ezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi megyei rendőrfőkapitány-helyettese és Szintai Zoltán rendőr alezredes, megyei bűnügyi osztályvezető ismertette a részleteket, az ügy fejleményeit.

Az alapos nyomozás, valamint a kiváló szakmai együttműködés – többek között a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ kollégáival, az Europol, illetve a környező országok rendőrhatóságainak munkatársaival - eredményeként a nyomozók rövid időn belül azonosították az elhunyt személyét.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozóinak szakmai rátermettsége, aprólékos, részletekre kiterjedő nyomozása rövid időn belül eredményt hozott. A szálak Jászladányra vezettek és hamarosan körvonalazódott az emberölés bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható és a holttest elrejtésében közreműködő személye is.

A nyomozók 2019. március 25-én gyanúsítottként kihallgatták P. Sz.-t és 51 éves édesanyját, akiket őrizetbe vettek. A 27 éves nő részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy Bécsben követte el a bűncselekményt és onnan telekocsi szolgáltatással bőröndökben szállította haza az elhunytat, majd édesanyja segítségével rejtették el a holttestet.

A rendőrök kezdeményezték P. Sz. letartóztatásának indítványozását.

Forrás : Link

Az elkövetővel helyszíni kihallgatást végzetek, videó :


Bántalmazó kapcsolatban élt a jászladányi lány, aki megölte és feldarabolta agresszív párját

Erőszakos, bántalmazó kapcsolatban volt az a 27 éves Bécsben dolgozó jászladányi lány, aki február 24-én megölte, feldarabolta párját, holttestét pedig édesanyjával egy jászalsószentgyörgyi öntözőcsatornában rejtette el.


A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtótájékoztatóján dr. Varga K. Attila rendőr ezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi megyei rendőrfőkapitány-helyettese és Szintai Zoltán rendőr alezredes, megyei bűnügyi osztályvezető elmondták, a nő megelégelte, hogy többször erőszakoskodik vele a külföldi férfi, ezért a legutolsó agresszív viselkedésének alkalmával megkéselte.

A sértett 32 éves külföldi állampolgár volt, akivel a nő tavaly ismerkedett meg, szerelmi kapcsolat volt köztük, albérletben éltek. A kapcsolatuk vége felé egyre többször erőszakoskodott a férfit, ami a halálát okozta.

Miután a nő megölte, megrémült, nem tudta, mitévő legyen. Ekkor úgy döntött, megpróbálja eltussolni az ügyet, ezért feldarabolta a férfit, levágta a végtagjait, majd azokat bőröndbe tette és telekocsival Bécsből először Budapestre, majd onnan szintén telekocsival vitte haza. Ekkor édesanyjával megbeszélték, hogy Jászalsószentgyörgyön egy öntözőcsatornában fogják elrejteni.

A nyomozóknak hosszas keresés után sikerült a tettesre akadni, hiszen a zsákban a sósavval leöntött holttesten kívül csupán egy törölközőt találtak. A holttest bomlási folyamatai még abban a szakaszban jártak, hogy lehetett arról fotót készíteni, így hosszas nyomozás után még az Europolnál is jelentették az esetet, de személyes trágy nem volt a zsákban.

Viszont segítségükre volt a zsákban talált törölköző is, amiről kiderült, hogy az csak egy nemzetközi szálloda láncnál található meg. A sósav is segített az elkövető megtalálásában, mert a nyomozók kikérdezték a sósavat áruló környékbeli boltokat és az egyik eladó emlékezett, hogy a gyilkosság előtt néhány nappal valaki 10 litert is vett a szerből.

A nyomozók a boltos által adott személyleírás alapján egy jászladányi családhoz jutottak el, akiknek nemrégiben dolguk volt a rendőrséggel. Hogy ne fogjon gyanút a család, a Bécsben dolgozó nőt a család korábbi ügye miatt az elmúlt napokban beidézték kihallgatásra. A nő gyanútlanul hazajött és miután a rendőrség a másik üggyel kapcsolatban kikérdezte, rátértek a gyilkosságra, és a nő beismerő vallomást tett, jelenleg előzetes letartóztatásban van.

Forrás : Link
A Szolnok Tv beszámolója : Link

RTL KLUB Híradó 09:43.-perctől : Link

TV2 Tények tudósítása : Linkújabb beszámoló a gyilkosságról : Link
http://www.jaszalsoszentgyorgy.com