Jászalsószentgyörgy nem hivatalos közösségi portálja - Friss, érdekes és független! Kátai Lilla a TV2 Star Academy műsorában !
Írta: Markosz
Dátum: 2016.08.18 20:21:13

Forrás: http://www.jaszalsoszentgyorgy.com
Teljes hír
Ördög Nóra és Majoros Péter „Majka” vezetésével augusztus 27-én és 28-án kezdetét veszi a TV2 gigantikus beköltözős tehetségkutató műsora.

A vadonatúj, reality elemekkel színesített tehetségkutatóban olyan fiatalok költöznek a Star Academy-házba, akik énekesként szeretnének befutni. A szereplők mindennapjait, egymáshoz fűződő kapcsolatukat, zenei képzésüket, ének- és táncpróbáikat augusztus 29-től minden hétköznap az összefoglalók alatt követhetik a nézők. A Super TV2-n a Star Academy kísérőműsoraiban Miskovits Marci vezetésével tudhatnak meg még többet kedvenceikről és a Star Academy kulisszatitkairól. Az egész heti felkészülés eredményét a hét végén, egy izgalmas, élő műsorban mutatják meg, ahol a négy tagú zsűri, Pásztor Anna, Keresztes Ildi, Király Viktor és Vastag Csaba mellett a nézők szavazatai lapján dől el, ki folytathatja tovább a versenyt. Az utolsó adásból a győztes énekes közel 40 millió forint értékű nyereménnyel távozi

Azonban településünkről is lesz egy tehetséges versenyző, aki nemmás mint Kátai Lila Jászalsószentgyörgyi lakos!

Drukkolunk neked Lila !
Sok sikert !


Lilla facebook oldala : Link
http://www.jaszalsoszentgyorgy.com