Jászalsószentgyörgy nem hivatalos közösségi portálja - Friss, érdekes és független! Már csak egy lépés hiányzik az önállósághoz
Írta: Markosz
Dátum: 2016.01.27 16:56:57

Forrás: http://www.jaszalsoszentgyorgy.com
Teljes hír
Megyénkben újabb önkéntes tűzoltó egyesület esélyes arra, hogy a túrkeveihez hasonlóan, önállóan beavatkozni képes egyesületté váljon. A célhoz vezető legújabb lépés egy magasabb szintű (egyes kategóriájú) együttműködési megállapodás megkötése volt. Január 25-én ez is megtörtént.

Január 25-én, hétfőn tűzmegelőzési, tűzoltási, valamint műszaki mentési feladatok végrehajtását szentesítő együttműködési megállapodás ünnepélyes aláírása történt Jászalsószentgyörgyön.
A Jászalsószentgyörgy Község Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a Jászberényi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság közötti megállapodás értelmében az egyesület szigorúbb normák szerint működik a továbbiakban, eszközparkja is magasabb szintű követelményeknek felel meg, azaz az ott folyó munka a hivatásos szervek elvárásaihoz közelít.
Az aláírás ünnepélyes pillanatán részt vett Matuska Zoltán tű. ezredes, igazgató és Fózer Tibor tű. ezredes kirendeltség-vezető is.
Az egyesület munkáját nagy figyelemmel kíséri a továbbiakban Szappanos Róbert tű. alezredes, és Szabó Szabolcs Gábor tű. őrnagy, parancsnok, akik személy szerint is szívügyüknek tekintik, hogy a tűzoltó múltjára büszke Jászságból kikerüljön egy önállóságra törekvő önkéntes csapat.
Az egyesület képviseletében Törőcsik Tamás kézjegye került a papírra.

Forrás: jasz.katasztrofavedelem.hu
http://www.jaszalsoszentgyorgy.com