Jászalsószentgyörgy nem hivatalos közösségi portálja - Friss, érdekes és független! Lakáshiteleinkről is kérdeznek a biztosok
Írta: Markosz
Dátum: 2015.10.10 08:48:46

Forrás: http://www.jaszalsoszentgyorgy.com
Teljes hír
Az október 10-e és november 30-a között zajló adatfelvétel átfogóan vizsgálja a háztartások lakáshelyzetét, a lakások és a lakóépületek minőségét. Az összeírók megkérdezik, mennyire elégedettek az emberek a lakásukkal, környezetükkel, milyen okból, hogyan változtattak lakást az elmúlt években, milyen lakásváltoztatási terveik vannak a közeljövőben. A felmérés kiterjed a háztartások lakáskiadásaira és lakásfenntartási problémáira, a korábban felvett lakáshitelekre és az igénybe vett támogatásokra is.

Országosan közel húszezer háztartást keresnek fel a számlálóbiztosok, az adatgyűjtés Jász-Nagykun-Szolnok megyében huszonhat települést és összesen 790 háztartást érint – tájékoztatott Kólyáné Sziráki Ágnes osztályvezető. – A felmérésben részt vevő címek kiválasztása véletlenszerűen, matematikai-statisztikai módszertani eljárással történt. A kérdésekre kétféle módon lehet válaszolni: a kérdező személyes közreműködésével vagy interneten. Az összeírási munkát igazolvánnyal illetve megbízólevéllel ellátott kérdezők végzik, s az adatokat természetesen bizalmasan kezelik.

http://www.jaszalsoszentgyorgy.com