Jászalsószentgyörgy nemhivatalos közösségi portálja - Friss, érdekes és független! Esküvő a futballpályán
Írta: Markosz
Dátum: 2015.08.30 13:01:15

Forrás: http://www.jaszalsoszentgyorgy.com
Teljes hír
A Jászalsószentgyörgy csapatkapitánya feleségül vette a leghangosabb szurkolólányt - vagy az együttes új kapusát?


A Blikk cikke:
Rendkívül ötletes esküvői fényképeket készíttetett egy jászalsószentgyörgyi házaspár a múlt szombati menyegzője után! Berényi Róbert (35), a falu megye II-es labdarúgóklubjának csapatkapitánya feleségül vette a leghangosabb szurkolólányt, Kis Annát (28), aki ma már egy hete viseli a Berényiné „titulust".

A fotósuk fejéből pattant ki az ötlet, hogy mi lenne, ha rendhagyó módon a futballpályán fényképezné le őket.

– Nagyon tetszett az ötlet, rögtön benne is voltunk, és szóltunk pár focista barátnak, hogy délelőtt jöjjenek a fotózásra. Egy kicsit megvárattam őket, de addig eljátszottak a fiúk – mesélte lapunknak nevetve az ara, aki férjével Budapesten dolgozik, s hétvégente járnak vissza Jászalsószentgyörgyre.

Az esküvő másnapján nyertes bajnokija (4-1) volt a csapatnak, amelyet Róbert kivételesen kihagyott, mert a hajnalig tartó mulatozásban alaposan elfáradt, de a korláton kívülről buzdította társait.

– A meccsek szentek és sérthetetlenek, a nászutunkat is úgy szervezzük, hogy a férjemnek ne kelljen sokat kihagynia. Görögországba szeretnénk menni, mert már régóta vágyunk oda az ország szépsége és történelme miatt – mesélte Anna, aki négy éve alkot egy párt újdonsült férjével.

– A feleségem a leghangosabb szurkolónk. Ha szabálytalanság ér, legszívesebben kitekerné az elkövető nyakát, de eddig tudta türtőztetni magát, hogy a korláton kívül maradjon. Eléggé vérmes rajongó – árulta el Róbert, majd a felesége hozzátette: – Niki barátnőmmel már meg is beszéltük, hogy ha lesz majd kis Berényi, akkor ő fogja addig tartani a babát, amíg én három méterrel arrébb kikiabálom magam.

Anna megmutatta, hogy még menyasszonyi ruhában is tökéletesen fel tudja állítani a sorfalat; elsőre nem is kapott gólt, s már a kapusuk utódját látják benne a falubeliek.

– Azt beszélik, veszélybe került a kapus, Pinke helye, mert lehet, hogy Berényiné Kis Anna lesz az új csapattag – viccelődött a feleség.


http://www.jaszalsoszentgyorgy.com