Fórumtéma - Jászalsószentgyörgy nem hivatalos közösségi portálja - Friss, érdekes és független! 

 

 

Navigáció
Történelem
Térkép
Címjegyzék
Helyi Hírek
Helyi Sajtó
Játékok
Cikkek
Galéria
Fórum
Chat
Idõjárás
Vendégkönyv
Apróhirdetés
Letöltések
Linkek
Keresés
Kapcsolatfelvétel
Gy.I.K. (FAQ)
Bemutatkozások
Képviselõ-Testület
Ifjúsági Egyesület

Véletlen képek a Galériából



Utoljára feltöltött kép:

2024072621272316_t1.JPG
07.26


+ több új kép


Utoljára létrehozott albumok:

Jótékonysági rendezv...
Ballagás 2024.
Jász Világtalálkozó...
Búcsú 2024.
Majális 2024.
Utoljára feladott hirdetések:

Régi lakások elör...
Kerékpárok, Motork...
Vállalom - fürdõ...
REDONY KÉSZÍTÉS. ...

Online felhasználók
Vendég: 16
Nincs Online tag

Regisztráltak: 1,384
Legújabb tag: Kata0111
Híreink egy részét nekik köszönhetjük:

SzolJOn.hu
Police.hu
MTI.hu


Köszönjük!

Híreink
Beavatkozás lehet a ritka kórral élő Velkei Nikoletta reménye [877 megnyitás] Önkormányzati és EP. választás 2024. [8603 megnyitás] Illegálisan vágtak ki több száz fát Jászalsószentgyörgyön. [1042 megnyitás] Régi vágyuk vált valóra a fontos jászalsószentgyörgyi földút mellett élőknek [823 megnyitás] 200 millió forintból újul meg az úthálózat és a közvilágítás Jászalsószentgyörgyön [1651 megnyitás] Súlykorlátozás lép életbe Szolnok és Jászberény környékén [1011 megnyitás] Szerdán kupa mérkőzés a Vadasban. [1448 megnyitás] Év végéig nyolc szakaszban tervezik meg a 32.-es főút felújítását. [5421 megnyitás] Érdekfeszítő helytörténeti írásokat mutattak be Jászalsószentgyörgyön [850 megnyitás] 2024.01.01-től az M4-es teljes hosszán díjköteles lesz [467 megnyitás]


Figyelem

A honlap CSAK akkor lesz teljesértékű, ha bejelentkezel !


Ha még nem regisztráltál kattints IDE !

(Bejelentkezés után ez a panel eltünik!)

Fórumtéma megtekintése
Fórum | Településünk | Hazai pálya
Oldal: 13 / 34 << < 10 11 12 13 14 15 16 > >>
Szerző RE: Észrevételek a faluban
senki75
Adminisztrátor

Hozzászólások: 192
Regisztrált: 2008.07.31
Elküldve: 2010-08-07 09:44
Félreértettél, nem arra akartam rámutatni, hogy házat épített, hanem arra, hogy nem itt lakik. A tény az tény reggel 9kor indulnak ki a közmunkások, elméletben 13kor fejezik be a munkát. Persze vannak érvek mellette és ellene. Errõl beszélgetni igazán akkor lehet ha látjuk a többi jelöltet is. Az én választási döntésemet a próbálom a közösség érdekében meghozni. Sejtem, hogy nincs egyszerû helyzetben. Amit én igazán hiányolok, nincs semmi, amiért turisták vagy más településrõl valók ide jöjjenek. Gondolok itt arra, az elõzõ polgármester csinált egy Szentgyörgy napot, amiért jöttek mások, vagy megálltak megnézni. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy dr. Tóth János jól csinálta amit csinált. De talán lehetett volna ezt a vonalat követni. Sajnálom, hogy Szentgyörgyrõl csak az volt hír amit Szabó Laci annak idején kiírt a benzinkútra, meg a drága ivóvíz. Jó lenne ha a tv-ben olyan egyedi ötletek jelennének meg, mint Jánoshidáról. Igaz a Rákóczi utat is nekem céloztad, de nem én vetettem fel. Azért errõl is egy pár szó. Siralmasak. Van ahol végre lehet közlekedni. Megértem a pénzhiányt. Röviden ennyi. A felvetéseidre: a Rendõrség ügyét szerintem BugaJakab jól látja, valami ilyesmire gondolt a Jobbik is, csak más szervezetben, az én véleményem szerint ez lenne a megoldás felé az út. A másik felvetésre nem tudok mit mondani, igazán nem ezt tapasztaljuk a cigányokkal kapcsolatban. Amit én látok az az, hogy a faluban õk lettek az urak. Kisteherautóval rohangálnak egész nap, a saját háza és a falu között. Az az illetõ napközben otthon dolgozik, hordja haza amit lehet. A gyerekét ülteti a volánhoz, száguldozik, egy másik hordja a háza elé a sódert. Szóval nem értem mitõl lettek ekkora urak. Szuper munkahely közpénzen.
Szóval van itt bõven hiba.
Szebb jövõt!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Észrevételek a faluban
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-08-07 09:40
Már írtam és lehet sokan kiröhögnek,de egy"józan parasztembert"kellene abba székbe ültetni!Ha tõlünk nyugatra kis falvakban ez mûködik,nálunk miért nem?? smiley smiley smiley
Persze egy JÓ JEGYZÕ kell mellé és egy hasonló testület,de arrafelé tudják mi a fontos,mit kell mielõbb megcsinálni és mit késõbb,mire van keret és nem odaadni a falu ivóvizét,mert néhány megalomániás barom csatornát akart(ami fontos,ha nem kerül ennyibe a lakosságnak és a falunak),amibõl az éjszaka visszafelé folyt a x@r,volt is bûz a környékünkön is!
Szerintem nem az iskola teszi az embert,csak a jobbaknak segít,de mint a mi elõzõ polgármestereink bizonyították,inkább rontott rajtuk,ha ugyan lehetett! smiley
Csak abból indulok ki,hogy itt van 5-10 ember,akit érdekel a falu a politika,egész értelmes dolgokról beszélgetünk,jó meglátások vannak és nem hinném,hogy közülünk többen rendelkeznének doktori címmel!?? smiley
Olyan emberek,akik nem itt laknak,nem itt építkeznek,azok NE LEHESSENEK SE POLGÁRMESTEREK,SE KÉPVISELÕK!!! smiley smiley
Ez az elsõ,mert õ bevágja magát a kocsijába és x@rik ránk,ahogy még akkor is,amikor itt van! smiley

Hogy a közmunkások hogy végzik a munkájukat????azt mindenki megítélheti,de hogy ennyi idõ alatt,ennyi pénzért már több dolgot megcsinálhattak volna ,AZ BIZTOS!
Néha,amikor a faluban járok már-már a kommunista idõkben tapasztalt"munkatempót"látom! smiley
Négyen támaszkodnak,egy úgy csinál mintha dolgozna és így folytatódik!Persze tisztelet a kivételnek,láttam jó példát is,és bizony....MAGYAR volt és ezt most semmi elõítélet nem mondatja velem!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Észrevételek a faluban
pgyula
Tag

Hozzászólások: 32
Regisztrált: 2010.07.15
Elküldve: 2010-08-07 07:09
Az én írásomat a polgiról nem tudtátok megcáfolni érdekes módon, hanem új pletykákat gyártotok.
Na lássuk a ti felvetéseiteket:

senki 75!
Ha kicsit is tárgyilagosabb lennél látnád, hogy a polgi minden reggel 7.00-kor!!! éppen a közmunkások eligazításán vesz részt és napközben is többször ellenõrzi õket, nem úgy mint máshol.

A házépítés megint csak kacsa, a tény használt, panel lakás, hitelre ahová saját elmondása szerint pihenni jár mivel szabadságra nem megy így esténként néha és hétvégén ott szokott.
Nappal késõ estig lehet tudni hogy dolgozik és sokszor hétvégén is, a belvíz idején jóformán pedig hónapokig el sem hagyta a falut, a szüleimen is segítettek.
Az is pozitív, hogy Szarvák Imre csak a faluval foglalkozik, gondolok itt arra nincs semmilyen vállalkozása így minden energiája ide koncentrálódhat.
Tóth Jani nappal tanított a fõiskolán este talán itt volt, illetve a borospincéjében. Melyik a jobb?
Ha nem tudnád a Rákócz út széles aszfaltos része az Közúthoz tartozik, nem az önkormányzathoz, egyébként ahhoz hogy végre ki legyen kátyúzva úgy tudom nyomást gyakorolt a polgi.
Ha a tûzoltószertár mögötti részre gondolsz az a polgármesterék háza elõtt van és szerintem az etikus, hogy elõbb a többi utcát aszfaltozzák nem az övét.
Azt majd meglátjuk ha indul a választáson, hogy mennyire sikerült egyesíteni a falut neki vagy másnak. A testületet tudtommal sikerült egyesíteni (már aki jár) többségében egynemû döntések születnek értelmes viták után, a hivatalos honlapon olvashatók a jegyzõkönyvek innen tudom.

Egy dologban azért egyetértünk nehéz mindenkinek eleget tenni és mindenkiben van hiba, így minden bizonnyal a polgiban is.
Remélem, hogy lesz több közös nevezõ is, elvégre szentgyörgyiek lennénk és a falut akarjuk jobbá tenni, igaz?
Kellemes hétvégét!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Észrevételek a faluban
senki75
Adminisztrátor

Hozzászólások: 192
Regisztrált: 2008.07.31
Elküldve: 2010-08-07 02:27
A jelenlegi polgármesterrel vannak azért hibák. Ha belegondolsz hol is épített házat? Tehát nem találja élhetõnek a falut amit irányít. Sok mindennek mondható de lelkében magyar embernek nem, egyetlen általa rendezett rendezvényen egyetlen magyar zászlót sem hozatott. Egyik trianoni megemlékezésen sem vett részt. Egyetlen egyszer nem ment oda a közmunkásokhoz, hogy emberek 7 óra munka kezdés, nem kellene még 9-kor is benn ülni a pihenõben. Nem teremt összefogást a faluban, csak a klikkje létezik, mindenki más nem létezõ a faluban. És lehetne hosszan sorolni. Tudom tökéletes ember nincs, nem felelhet meg mindenkinek, azért is van a választás. Szebb jövõt!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Észrevételek a faluban
Markosz
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 493
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.08.17
Elküldve: 2010-08-06 20:20
pgyula!
kifelejtetted hogy nem nagyon köszön az embereknek,és a Rákóczi utat,ahol felnõtt, nemvolt képes ki aszfaltozni smiley smiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Észrevételek a faluban
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-08-06 19:54
pgyula!!

Talán igazad van,de rossz a megközelítésed!! smiley
Aki manapság ingyen tanul,az állam még a gatyája mosatását is fizeti,míg másnak a gyerekének ez milliókba kerül,...szóval addig van megoldás!
Amikor megkezdi tanulmányait,akkor szerzõdni kell vele és kikötni,hogy 10 évig odamegy,ahová küldik,azért fegyverestestület!
Ez így volt nálunk is anno és a Világban máshol is így van most is!Ne csak azért mennyen valaki rendõrnek,hogy 40 évesen 120 kilósan nyugdíjba vonuljon és egy magáncégnél még keressen havonta a nyugdíja mellé 100 ezret és kész!!! smiley
Természetesen MEG KELL ÕKET FIZETNI,addig nem fog menni,és a lakást a rezsi fejében ingyen adni,majd 10 év után kedvezményesen megveheti!
Így mûködhet,másképpen nem!

A többi mellébeszélés!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Észrevételek a faluban
Markosz
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 493
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.08.17
Elküldve: 2010-08-06 19:49
Szarvák Imre megfogja váltani a világotsmiley smiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Észrevételek a faluban
pgyula
Tag

Hozzászólások: 32
Regisztrált: 2010.07.15
Elküldve: 2010-08-06 18:55
A jánoshidai rendõrpark jól hangzik, csak azt nem lehet sehol a hírekben hallani hogy hányan foglaltak vételre új házat. Azért mert kapnak 500 ezret nem fognak 15 milliós házat venni pont Hidán. Van rendõr a családunkban és õ szerinte a vonzó a város ahol több a fizu és több a kolléga lakással pedig nem kötnék le magukat, fõleg nem vidéken. Nem értékálló az ingatlan. azért próba szerencse.
Az érpataki modell jó. Ennek több eleme nálunk is tapasztalható a kamerák szinte hetente segítenek a rendõrségnek, a településõrség is sokat tett pl. azért hogy R.Laci-t most éppen 10 hónapra leültessék. Szarvák Imre polgármester pedig a szemem elõtt kapcsolt le (mezõõrök és rendõrök riasztásásával) fényes nappal többszörös fatolvajokat és azt is tudom, hogy a belvizes idõszakban semmirekellõ cigányok próbálták fenyegetni a TV kihívásával ha nem ad nekik másik házat (ami persze õ miattuk romlott le, nem a víz miatt), de õ azt válaszolta jöhetnek,- mármint a tv, de hozzanak ásót,lapátot,homokzsákot is mert van még tennivaló. Most az ombudsman vizsgálódik, mert feljelentették a romák.
Még azt mondják, hogy cigánypárti a polgármester úr, nagy tévedés. Az igazság az, hogy nem fajgyûlölõ, hanem igazságosan visszautasítja a gazemberséget, egyébként akik ismerték édesanyját a tanárnõt õ ilyen volt, azért nem buktatott meg senkit mert cigány, de azért igen ha minimálisat sem teljesített valaki.
Szerintem nem ijed meg az ombudsmantól sem..


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Észrevételek a faluban
senki75
Adminisztrátor

Hozzászólások: 192
Regisztrált: 2008.07.31
Elküldve: 2010-08-06 15:45
A gárda már nem fekete, hanem zöld. smiley Fekete, fehéret nem lehet együtt viselni, már törvény van rá. Zöldet is betiltják lassan, a narancsot még nem tiltják. smiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Észrevételek a faluban
ekho30
Tag

Hozzászólások: 5
Regisztrált: 2010.08.04
Elküldve: 2010-08-06 13:25
Az nem jó, senki75, nem elég sötét! Sötétre kell festeni, olyan igazi gárda-sötétre! smiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Észrevételek a faluban
senki75
Adminisztrátor

Hozzászólások: 192
Regisztrált: 2008.07.31
Elküldve: 2010-08-05 13:32
Egyébként nem feketére kell festeni, hanem narancsra. Most az a divat szín. Nem tudom a templom és a polgármesteri hivatal mikor fog narancs színû lenni?! Biztos nekik még nem szóltak, hogy végig söpört az országon a narancsforradalom.

Itt egy fajta polgármesteri mentalitás a szomszéd faluból:
http://videotar.mtv.hu/Videok/2010/07/29/23/Rendornegyed_Egy_Jasz_Nagykun_Szolnok_megyei_telepules_lakoparkot_epit_csak.aspx

Ez meg egy másik, kicsit távolabbról: http://videotar.mtv.hu/Videok/2010/08/04/16/Hogyan_lesz_evi_300_buncselekmenybol_30_.aspx


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Észrevételek a faluban
ekho30
Tag

Hozzászólások: 5
Regisztrált: 2010.08.04
Elküldve: 2010-08-05 08:40
Vadas!
Fogj össze Markosszal és Trappistával, menjetek aláírást gyûjteni, hogy még december elõtt fessék át feketére a Szent Imre iskolát, hogy a kamion-ügy meg legyen oldva.


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Észrevételek a faluban
vadas
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 56
Lakóhely: Jászberény
Regisztrált: 2009.01.15
Elküldve: 2010-08-05 07:39
Üdv. Csak hogy okoskodjak valamit: A megoldás nyúlgát, mint a kiskertben. 1 méter magas töltés a pálya és a csárda körül. Pontos adatokat majd adok > > > hossz,m3 ?
Apropó! A vízügy ártérbe nem ad építési engedélyt, még meglévõ épület átalakítására sem, gondolok itt a csárda és öltözõ kiemelésére.

Egy másik dolog: A polginak a Szent Imre iskola festése elmeháborodott ötlet volt a fehér szín. Télen a 32-es mellet, majd a kamionok rendezik. Gógyis ember a fõ út mellet még a kerítését sem festi fehére.



* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Észrevételek a faluban
admin
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 798
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.17
Elküldve: 2010-08-04 20:55
Az egy dolog hogy valaki regisztrál, de legalább csak egyszer tenné meg! Ugye ekho30...

Szabad vélemény nyilvánítás van, valaki hall valamit mi megvitatjuk. Annak csak örülök hogy nem csak egyoldalúan!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

jaszalsoszentgyorgy.lapja.hu
Szerző RE: Észrevételek a faluban
Markosz
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 493
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.08.17
Elküldve: 2010-08-04 20:50
spinger!! ne lopd a szövegemsmiley smiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Észrevételek a faluban
spinger
Tag

Hozzászólások: 9
Regisztrált: 2009.07.23
Elküldve: 2010-08-04 20:46
de télleg,ma regisztrálsz,és egybõl "beleveted" magad a témába. szerintem te csak egy provokátor vagy,vagy egy "szarvákista" smiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Észrevételek a faluban
ekho30
Tag

Hozzászólások: 5
Regisztrált: 2010.08.04
Elküldve: 2010-08-04 19:35
Trappista! Szerintem az összeesküvés elméletedet hagyd meg a pszichiátriára! Akkor regisztrálok, amikor akarok, és azt írok, amit akarok, és továbbra is tartom az alább leírtakat! A honlap egyébként nem rossz, csak a magadfajta károgó varjak rontják le teljesen a színvonalat! Ezennel befejeztem ezt az értelmetlen szócséplést!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Észrevételek a faluban
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-08-04 18:15
ekho30!

Ha nem is a putriba, akkor a benzinkút közelébe akarnak pályát csinálni! Legalábbis van egy ilyen terv, ez nem jelenti azt, hogy ott is lesz vagy hogy meg is valósul!

Ezt még olyan is hallotta, kedves ekho30, aki nem látogatja ezt a szerinted színvonaltalan honlapot! Akkor hogy is van ez, "egy féleszû felrak valami hazugságot"????

Apropó, de érdekes, hogy pont ma regisztráltál! Talán nem szólt valaki, hogy na, írni kellene valamilyen ellenvéleményt is!!!smiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Észrevételek a faluban
ekho30
Tag

Hozzászólások: 5
Regisztrált: 2010.08.04
Elküldve: 2010-08-04 13:45
Én semmiféle ilyen hírt nem hallottam, hogy elviszik a pályát, meg eladják a Vadas-t! Egy féleszû felrak valami hazugságot, a másik 3-4 féleszû meg azon nyammog! Gratulálok! Színvonalas a honlap!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Észrevételek a faluban
Markosz
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 493
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.08.17
Elküldve: 2010-08-04 12:30
aláírásokat kéne gyûjteni hogy maradjon ott a pálya,vagy gyerünk tüntetni smiley elvégre demokrácia van,vagy valami olyasmi smiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Oldal: 13 / 34 << < 10 11 12 13 14 15 16 > >>
Ugrás a fórumra:


Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Nem vagy még tag?
Kattints ide, hogy regisztrálj.



Neked nem kerül semmibe csupán 2 percedbe,
de ezzel elismered a munkánkat!


Elfelejtetted a jelszavad?
Kérj egy újat itt.
Cookie Info

Honlapunkon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében.
Amennyiben szeretnél vele megismerkedni, ITT bővebb információt találsz róla.


Ki, mit néz?
185.191.171.xxx @ repor...
54.36.148.xxx @ photo...
18.191.181.xxx @ photo...
185.191.171.xxx @ photo...
85.208.96.xxx @ photo...
54.36.148.xxx @ photo...
13.58.25.xxx @ pro_d...
3.142.164.xxx @ photo...
18.118.24.xxx @ photo...
18.217.45.xxx @ photo...
85.208.96.xxx @ photo...
85.208.96.xxx @ photo...
3.145.84.xxx @ photo...
52.137.84.xxx @ photo...
18.118.210.xxx @ photo...
3.129.63.xxx @ forum...

Egyszerre 179 fő a rekord.

Fórumtémák

Friss hozzászólások
Betörés!!! 172 hete
Észrevétel... 227 hete
Egyéb videók 457 hete
Zene 459 hete
Utcanev valt... 460 hete
Országos po... 511 hete
Humoros videók 534 hete
Vadas 547 hete
Emlékek 622 hete
Kifestõk, s... 643 hete

Legnépszerűbb témák
Észrevételek a fa... [668]
Országos politika [317]
Vicc [240]
Parlamenti Választ... [180]
Önkormányzati vá... [139]

Bejelentketés után "kattintható" lesz, addig használd a menüt.

Szavazás

Sajnálod, hogy Szarvák Imre befejezi a polgármesterséget?

Igen

Nem

Semleges

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Lájkolj!

Security System 1.8.3 © 2006 by BS-Fusion Deutschland
16465 kísérlet blokkolva

Szomszédos települések: Jánoshida, Jászladány, Szászberek ; Környező városok: Abony, Cegléd, Jászapáti, Jászberény, Nagykáta, Szolnok, Újszász
Te vagy a(z) . látogatónk.
Copyright © 2008-2024
Jászalsószentgyörgy
PHP-Fusion v6.01
voodz by: sonar