Fórumtéma - Jászalsószentgyörgy nem hivatalos közösségi portálja - Friss, érdekes és független! 

 

 

Navigáció
Történelem
Térkép
Címjegyzék
Helyi Hírek
Helyi Sajtó
Játékok
Cikkek
Galéria
Fórum
Chat
Idõjárás
Vendégkönyv
Apróhirdetés
Letöltések
Linkek
Keresés
Kapcsolatfelvétel
Gy.I.K. (FAQ)
Bemutatkozások
Képviselõ-Testület
Ifjúsági Egyesület

Véletlen képek a Galériából



Utoljára feltöltött kép:

2024041418322113_t1.JPG
Győztes csapat.


+ több új kép


Utoljára létrehozott albumok:

Lakástűz a Zagyva úton.
2024.03.14. Megemlékezés
Mindenki Karácsonya 2023
Mikulás járja a falut.
Örök Ifjak Nyugdíjas...
Utoljára feladott hirdetések:

Régi lakások elör...
Kerékpárok, Motork...
Vállalom - fürdõ...
REDONY KÉSZÍTÉS. ...

Online felhasználók
Vendég: 4
Nincs Online tag

Regisztráltak: 1,377
Legújabb tag: Bbicu
Híreink egy részét nekik köszönhetjük:

SzolJOn.hu
Police.hu
MTI.hu


Köszönjük!

Híreink
Hétvégi foci a Vadasban. [104 megnyitás] Önkormányzati és EP. választás 2024. [806 megnyitás] Illegálisan vágtak ki több száz fát Jászalsószentgyörgyön. [471 megnyitás] Vármegyei II. osztály 24. forduló [131 megnyitás] Meghívó műsorestre [126 megnyitás] Ünnepi miserend [232 megnyitás] Régi vágyuk vált valóra a fontos jászalsószentgyörgyi földút mellett élőknek [307 megnyitás] 200 millió forintból újul meg az úthálózat és a közvilágítás Jászalsószentgyörgyön [430 megnyitás] Súlykorlátozás lép életbe Szolnok és Jászberény környékén [260 megnyitás] Szerdán kupa mérkőzés a Vadasban. [507 megnyitás]


Figyelem

A honlap CSAK akkor lesz teljesértékű, ha bejelentkezel !


Ha még nem regisztráltál kattints IDE !

(Bejelentkezés után ez a panel eltünik!)

Fórumtéma megtekintése
Fórum | Településünk | Hazai pálya
Oldal: 31 / 34 << < 28 29 30 31 32 33 34 >
Szerző RE: Észrevételek a faluban
vadas
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 56
Lakóhely: Jászberény
Regisztrált: 2009.01.15
Elküldve: 2009-02-08 14:27
Nem lett volna egyszerûbb leégetni a nádast. Felügyelet mellet, úgy apródonként. Lehet hogy olcsóbb lett volna? smiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Észrevételek a faluban
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2009-02-02 17:35
PAPI!!

Úriember nem beszél így!!!smileysmiley
Még az ellenfeleirõl(ellenségeirõl)sem,mert ezzel lesüllyedsz az õ színvonalukra,már ha van nekik"színvonaluk"!?smiley

Amúgy errõl egy jó vicc jut eszembe,mármint megéri,jó e vagy sem!?

Amikor a suszterinasok lesik a kulcslyukon,hogy a mester"fûrészeli"a feleségét!

Aztán tanakodnak,hogy jó lehet e,vagy sem!!
Megszületett a döntés!!

ROSSZ NEM LEHET,MERT AKKOR VELÜNK CSINÁLTATNÁ!smiley

Mi ebbõl a tanúlság??
Tücsöknek áll a Világ,fõleg ha néhány hibbant hangya segít is neki!smiley

"Ments meg Uram a barátaimtól,az ellenségeimmel elbánok magam is"!!smiley

ÁMEN!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: észrevételek a faluban
papi
Tag

Hozzászólások: 98
Regisztrált: 2008.09.13
Elküldve: 2009-01-30 23:03
Bocccs tévedtem. Nem K Attila és K Lajos - ról van szó, hanem XY-ról és XZ röl.Megkövetem magam-


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: észrevételek a faluban
papi
Tag

Hozzászólások: 98
Regisztrált: 2008.09.13
Elküldve: 2009-01-30 22:48
Hát igen! Felmerül a kérdés , mért nem a K****** kft végzi a nádvágást? Csak nem tán mert nem kifizetendõ?Hisz eddig megszokták hogy minden zsiros falat csak õket illeti.Megértem én a polgit, mikor a vállalkozókhoz fordul segitségért.A kampány gyülésen éljenezték , tapsolták mint egy megvátót , aki munkát és mannát ad a szájukba.Nem kaptak.No ne legyünk ennyire kritikusak.Kapott K Atilla ,K .Lajos és néhány hithû gyaur.A tisztesség azt kivánná, hogy most amikor sz**ban van támogatottjuk, álljanak mellé azok a vállakozók akik véresre tapsolták tenyerüket és a plakátragasztókkal eggyütt,fogjanak kapát-kaszát , és lássanak hozzá a nádvágáshoz.Mert ha nem , mûködébe lép a III/3 -mas szisztéma.M-on 4szeresére nõtt a feljelentések száma az APEH nél.Nos tisztelt vállalkotók , plakátragasztók és egyéb segnyalók irány a nádvágás , mert Sz.györgyön ez a feljelentõsdi szinte már társas játéknak számit.Egyhét múlva megnézem hogy ,hogy haladtatok ti segnyaló nádvágók!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Nádvágás
trabicsek
Tag

Hozzászólások: 4
Regisztrált: 2008.08.09
Elküldve: 2009-01-30 20:24
Hát igen! Ez a nádvágás nem halad. Nem csak a nádat kellene eltávolítani, hanem a szemetet is!!! Évek ota csak gyûlik a szemét!!! Ilyenkor hol a környezetvédelem?! Én évek óta a tó mellett járok sl és csak a szemét gyûlik. Pl: autó külsõ gumikat dobáltak bele a tóba. Azon a nádat körbevágták. Mivel a természet közbeszólt a jég olvadni kezdett. A gumik pedig as vizbe vesztek! de meddig???? Talán ki fog hajtani??? A temetõbe járnak vidékrõl is és mit ne mondjak elég CSÚNYA látvány!!! Nem csak a falu közepét kellene rendbe tartani, hanem a szélét is!!! Remélem lesz változás. Ja és a élõ fákat is kivágták!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Észrevételek a faluban
vadas
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 56
Lakóhely: Jászberény
Regisztrált: 2009.01.15
Elküldve: 2009-01-30 16:34
Hát, igen. Ez a nádvágás egy kész röhej. Nem árulok el nagy titkot, ha itt elmondom, a polgi és emberei felkeresték a helyi vállalkozókat (2-3-at), ki adná kölcsön a hivatalnak úgy társadalmi címszó alatt, a tulajdonában lévõ motoros nádvágó gépet (kézi motoros fûkasza + nádvágó koronggal), amellyel a közmunkások levágnák a nádat. Hát egyértelmû válasz jött mindtõl: [color=red]NEM![/color] (tü...ök kezébe?)smiley
Kontrázott is polgi eme válaszra: - Megértelek hogy nem adod kölcsön a saját gépedet, hisz félted. Ha nem adod kölcsön, akár le is vághatnád te is a nádat a saját gépeddel, úgy [color=red]INGYÉ![/color] Mivel jó munkás ember vagy. smiley

(Pofátlanság, c...nykodás ez a javából!) smiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: észrevételek a faluban
papi
Tag

Hozzászólások: 98
Regisztrált: 2008.09.13
Elküldve: 2009-01-30 09:14
Olvasom az önkorm. egyik jegyzõkönyvét, melyben határoztak a gödrökben lévõ nád letakarításáról. A mindenkori kurzus mindenkori fõ ***nyalója biztosítja a polgit hogy a közmunkásokkal egy hét alatt letakarítja.Az idõ optimális, a tó befagyva, száraz hideg, szél se fúj,csak egy zavaró mellék körülmény van, a közmünkásoknak nem fûllik a foga a munkához.Mivel tücskökrõl van szó a polgi nem mer velük ujjat húzni.Naná hogy nem,hisz jövõre ki szavazna rá ha nem õk?Egyébként azért az mégiscsak több mint elgondolkodtató , hogy ettõl a beteges hajlamú helyi diktátortól mért félnek a tisztességes emberek?Vagy hamu alatt ízzik a parázs?

*mod - Neveket ne! thx


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: észrevételek a faluban
papi
Tag

Hozzászólások: 98
Regisztrált: 2008.09.13
Elküldve: 2009-01-29 21:26
ILYEN NINCS, EZT NEM HISZEM EL.Ha valaki információra éhes,menjen el az orvosi rendelõbe,ott mindent megtud.Ki kivel van jóban,ki mit és mennyit lopott stb.Itt hallottam,hogy az önkormányzat udvaráról a vasat, valamint a Rákóczi úti vaskeritést X.Y vitte el és adta el.Ez a pénz nem került az önkorm. szálájára , mint ahogy állítólag a fát is pénzért áruják , saját zsebre. "Ebbõl tellik a vacsorákra"- mondja a sorára váró beteg.Mire a másik:az elmúlt évben 2,5 millióba került a karbantartás , 2007-ben X.Y ugyanazért a munkáért 8,5 milliót kaszált úgy , hogy még a közmunkások is neki dolgoztak, az önkorm. gépeivel."Ezek beszélnek? A pogármester megbizásából X.Y -tól 2000 ft- ot kaptam hogy szavazzak rá , és még télire tüzelõt is kapok. Azt még nem kaptam meg" mondja a következõ beteg.A néma többség hallgat és a fejét csóválja. Én is ,mert nem akarom elhinni.Vagy csak naiv vagyok? Most már nem csak a mandulám fájt , hanem a hányinger is elfogott.

* moderálva. mellõzük a neveket. köszönöm.


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: észrevételek a faluban
papi
Tag

Hozzászólások: 98
Regisztrált: 2008.09.13
Elküldve: 2009-01-27 09:22
Nincsennek bekötve ,egyenlõre csak kamuból vannak kint.Ahhoz még sok engedélyt kell beszerezni ,nem beszélve az üzemeltetés díjáról ,ami nem kevés lesz.


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Észrevételek a faluban
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2009-01-19 13:30
Megalakult a Polgármesterek a Változásért Szövetség
2009-01-14

– a hanyatlás és romlás megállítása érdekében

Nem pártot alapított az a hét polgármester, akik az önkormányzatokat érintõ kérdésekben szoros együttmûködésben kívánnak tevékenykedni „Polgármesterek a Változásért Szövetség” elnevezéssel. A jelenlévõ Szövetséget alapító polgármesterek: Derce Tamás, Újpest- , Bethlen Farkas, Verõce- , Franka Tibor, Kerepes- , Kovács Tibor, Áporka- , Répás József Kiskunlacháza- , Szepessy Zsolt Monok- , valamint Hajdú János, Hernádkak polgármestere sajtótájékoztató keretében írták alá az errõl szóló nyilatkozatot 2009. január 14-én, az Újpesti Városháza polgármesteri tárgyaló termében.

– Ma olyan mélypontra jutott Magyarország, ahonnan már csak felfelé vezethet út. Ha kormányszinten nem képesek megfelelõen cselekedni, nekünk kell önkormányzati szinten tennünk valamit – hangsúlyozta Répás József, a Szövetség létrejöttének ötletgazdája.

Franka Tibor, Kerepes polgármestere szerint még süllyedhet mélyebbre az ország gazdasági, erkölcsi helyzete, s ez egyre nagyobb feszültséget okoz a társadalomban. Franka szerint általánossá vált a szegénység, a kilátástalanság, ennek következménye a reménytelenség. Ezért az önkormányzatoknak sokkal erõteljesebb érdekképviseletre van szükségük. Noha a kormány hozza a törvényeket, mégis az önkormányzatok ’kormányozzák’ Magyarországot, ennek ellenére kevés a jogosítványuk.

Bethlen Farkas, Verõce polgármestere szerint ebben az országban minden rosszul mûködik. A magyarság és kereszténység vonata a szakadék felé sodródik 1919 óta, ezért gyökeres változásra van szükség. Verõce polgármestere 1998-ban négy szóval nyerte meg a választásokat, s tizenegy évvel megválasztása után ma is gondos gazdaként alázatosan szolgál.

Derce Tamás, Újpest polgármestere, a Szövetség megalakulásának házigazdája önkormányzati rendõrség megalakítását szorgalmazza, mert jogalkotási, egészségügyi, oktatási stb. káoszban élünk. Ami ebben az országban történik, az döbbenetes, és nem normális! De mi sem vagyunk normálisak, hogy mindezt hagyjuk. Franka szerint Ukrajna és Zimbabwe (Afrika) szintjére süllyedt Magyarország.

Szepessy Zsolt, Monok polgármestere szerint nincs baloldali vagy jobboldali éhezõ gyermek, megfagyott ember, csak áldozat van. Ezért az emberekért, és nem valaki ellen jöttek létre – hangsúlyozta.

Kovács Tibor, Áporka polgármestere szerint hazánkban elharapódzott az önbíráskodás, s ez a jogállam tragédiája. Ezért véleménye szerint is szükséges az önkormányzati rendõrség felállítása. Rámutatott: – Az önkormányzatok kiéheztetése zajlik.

A hét település – fõvárosi kerület, város, község, nagyközség – polgármesterei által megalakított Polgármesterek a Változásért Szövetség nyitott szervezet, várja azon polgármesterek csatlakozását, akik egyetértenek az alapítók céljaival. Nevezetesen azzal, hogy a mindenkori pártpolitikától függetlenül, a közös társadalompolitikai célokat szem elõtt tartva készek legyenek megoldási javaslatokat kidolgozni és a Parlamentnek közvetíteni a politikai közéletben és erkölcsi viszonyokban, közbiztonsági állapotokban bekövetkezett hanyatlás és romlás megállítása érdekében.

A célokat rögzítõ Nyilatkozatban olvasható: – Alulírott polgármesterek a mindennapi munkánk során döbbenten tapasztaljuk, hogy az Állam egyre kevésbé tudja ellátni az alapvetõ feladatait, egyre kevésbé tud konkrét válaszokat és megoldást nyújtani a társadalmunkat feszítõ alapvetõ problémákra.

A Szövetség létrehozásának célja, hogy Hazánkban, a politikai közéletben és erkölcsi viszonyokban, valamint a közbiztonsági állapotokban bekövetkezett hanyatlás és romlás megállítása érdekében konkrét válaszokat, megoldási javaslatokat dolgozzon ki és követelje ezek végrehajtását az állampolgárok érdekében a Magyar Köztársaság Parlamentjétõl.

Közös felelõsségünk megtenni mindent az emberi élet, a tulajdon, a magyar társadalom védelmében. Jelen Szövetség tagjai az elkerülhetetlen és szükségszerû változás érdekében a mindenkori pártpolitikától függetlenül, kizárólagosan a közös társadalompolitikai célokat szem elõtt tartva kívánják tevékenységüket folytatni.

A Polgármesterek a Változásért Szövetséghez csatlakozhatnak mindazon polgármesterek, akik a fentebb vázolt célokkal egyetértenek. A tevékenység és ügymenet hatékonyabbá tétele érdekében jelen megállapodás aláírói a késõbbiekben, mint ügyvivõ testület funkcionálnak. A Fórum mûködése jogi feltételrendszerének kidolgozására pedig intézkedéseket tesznek.


LEHET CSATLAKOZNI,akik megalakították,MIND JÓ BECSÜLETES,MAGYAR EMBEREK!!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Észrevételek a faluban
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2009-01-16 12:11
Egyetértek!
Csak az a 2 év,legalább olyan hosszú,mint az ország számára az 1 év!!smiley
Addig még annyi kárt lehet okozni,és gyötrelmet az embereknek,hogy legyen bárki a vezetõ itt és az ország élén,nagy xarban lesz azt elhiheted!smileysmiley

Én mindíg azt mondtam,hogy ha valaki"jószándékú",de alapvetõen **** és alkalmatlan egy feladatra,elnézhetõ ha az"Isten adta nép megválasztotta"!
De ha valaki láthatóan direkt csinál káoszt,kárt,gyötrelmet az embereknek,azt nem lehet megbocsájtani!

Na én ezt látom itt is és országosan is!

De azért legalább mi teszünk valamit,ha sokaknak kevésnek is tûnik,ennyire futja csak sajnos!

Isten legyen velünk!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Észrevételek a faluban
NwLGL
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 423
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.22
Elküldve: 2009-01-15 11:18
Én megengedem! smiley Sõt a TV-t is várjuk!
Ha máshogy nem lehet rávenni a kedves vezetést!


Képeim


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Észrevételek a faluban
admin
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 798
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.17
Elküldve: 2009-01-15 10:11
[quote]vadas írta:
... A fényképeket le másoltam innét .... [/quote]

Ugye megkérdezted a feltöltõket? Ugyanis mint olvashattad:

[color=red]A képek tulajdonosai a feltöltõk, felhasználni CSAK az engedélyükkel szabad !!![/color] smiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

jaszalsoszentgyorgy.lapja.hu
Szerző RE: Észrevételek a faluban
vadas
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 56
Lakóhely: Jászberény
Regisztrált: 2009.01.15
Elküldve: 2009-01-15 09:14
Csá. Tudok róla hogy a zagyvahíd hogy megvan rongálódva, gondolok itt a nagy lukra a közepén. A fényképeket le másoltam innét és átadom a médiának, hátha történik valami érdekes. smiley Ha akarjátok, ki jön ide a TV is.


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: észrevételek a faluban
papi
Tag

Hozzászólások: 98
Regisztrált: 2008.09.13
Elküldve: 2009-01-14 23:05
q..va szellemes.Gratulálok.


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Észrevételek a faluban
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2009-01-14 20:12
Már bocs,hogy ilyen vurgális vagyok,de ilyen az egész falu-"vezetés"!

Természtesen VULGÁRIS,közönséges,BOCS!
Bár ez lenne a legnagyobb problémánk!!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Észrevételek a faluban
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2009-01-14 20:08
[quote]papi írta:
Részt vettem 2006 szeptemberében a Faluházban tartott kampány ülésen ahol a jelenlegi polgi öklét rázva szinte önkivületi állapotban -szerintem még most is abban van -orditotta hogy a szenny-és vizdij árát a felére csökkenti , mi több, erre meg is esküszött rá. Mi történt azóta? Mért hallgat?[/quote]
Manapság mást ráz a polgmester!smiley
Azt viszont nem élvezi mindenki!
Már bocs,hogy ilyen vurgális vagyok,de ilyen az egész falu-"vezetés"!smileysmiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: észrevételek a faluban
papi
Tag

Hozzászólások: 98
Regisztrált: 2008.09.13
Elküldve: 2009-01-14 08:47
Részt vettem 2006 szeptemberében a Faluházban tartott kampány ülésen ahol a jelenlegi polgi öklét rázva szinte önkivületi állapotban -szerintem még most is abban van -orditotta hogy a szenny-és vizdij árát a felére csökkenti , mi több, erre meg is esküszött rá. Mi történt azóta? Mért hallgat?


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Észrevételek a faluban
papi
Tag

Hozzászólások: 98
Regisztrált: 2008.09.13
Elküldve: 2009-01-12 11:52
[quote]Firedog írta:
Papi, ki az a G. G. ? smiley[/quote]

Firedog.Bocs.Igazad van , nem után , hanem mellette.De ez nem változtat semmit az alapvetõ kérdésen,kiknek van fenntartva az a rés, és kinél van a kulcs?


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Észrevételek a faluban
papi
Tag

Hozzászólások: 98
Regisztrált: 2008.09.13
Elküldve: 2009-01-10 20:57
[quote]papi írta:
Aki sz.györgyön lakik kérdezze már meg @-vák polgit ,igaz -e ,hogy eladta a Vásárteret V
. József Fõ úti kereskedõnek?/K.Attilla rokona/[/quote]

Õrület!TÉnyleg eladták a Vásárteret V.József Fõ úti kiskerseskedõ vállalkozónak , aki valójában egy bp.i v"állalkozó" nak játsza át.?


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Oldal: 31 / 34 << < 28 29 30 31 32 33 34 >
Ugrás a fórumra:


Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Nem vagy még tag?
Kattints ide, hogy regisztrálj.



Neked nem kerül semmibe csupán 2 percedbe,
de ezzel elismered a munkánkat!


Elfelejtetted a jelszavad?
Kérj egy újat itt.
Cookie Info

Honlapunkon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében.
Amennyiben szeretnél vele megismerkedni, ITT bővebb információt találsz róla.


Ki, mit néz?
54.36.148.xxx @ photo...
54.36.149.xxx @ photo...
54.36.149.xxx @ photo...
18.118.12.xxx @ forum...

Egyszerre 179 fő a rekord.

Fórumtémák

Friss hozzászólások
Betörés!!! 159 hete
Észrevétel... 214 hete
Egyéb videók 443 hete
Zene 446 hete
Utcanev valt... 447 hete
Országos po... 498 hete
Humoros videók 521 hete
Vadas 534 hete
Emlékek 609 hete
Kifestõk, s... 630 hete

Legnépszerűbb témák
Észrevételek a fa... [668]
Országos politika [317]
Vicc [240]
Parlamenti Választ... [180]
Önkormányzati vá... [139]

Bejelentketés után "kattintható" lesz, addig használd a menüt.

Szavazás

Hogyan értékelnéd a 2023-as évet településünk szempontjából?

Nagyon jó volt, csak így tovább.

Idén több fejlesztés kellene.

Semleges.

Nem volt jó.

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Lájkolj!

Security System 1.8.3 © 2006 by BS-Fusion Deutschland
16223 kísérlet blokkolva

Szomszédos települések: Jánoshida, Jászladány, Szászberek ; Környező városok: Abony, Cegléd, Jászapáti, Jászberény, Nagykáta, Szolnok, Újszász
Te vagy a(z) . látogatónk.
Copyright © 2008-2024
Jászalsószentgyörgy
PHP-Fusion v6.01
voodz by: sonar