Fórumtéma - Jászalsószentgyörgy nem hivatalos közösségi portálja - Friss, érdekes és független! 

 

 

Navigáció
Történelem
Térkép
Címjegyzék
Helyi Hírek
Helyi Sajtó
Játékok
Cikkek
Galéria
Fórum
Chat
Idõjárás
Vendégkönyv
Apróhirdetés
Letöltések
Linkek
Keresés
Kapcsolatfelvétel
Gy.I.K. (FAQ)
Bemutatkozások
Képviselõ-Testület
Ifjúsági Egyesület

Véletlen képek a Galériából



Utoljára feltöltött kép:

202403271320090_t1.JPG
2024.03.27


+ több új kép


Utoljára létrehozott albumok:

Lakástűz a Zagyva úton.
2024.03.14. Megemlékezés
Mindenki Karácsonya 2023
Mikulás járja a falut.
Örök Ifjak Nyugdíjas...
Utoljára feladott hirdetések:

Régi lakások elör...
Kerékpárok, Motork...
Vállalom - fürdõ...
REDONY KÉSZÍTÉS. ...

Online felhasználók
Vendég: 7
Nincs Online tag

Regisztráltak: 1,373
Legújabb tag: Puredevil
Híreink egy részét nekik köszönhetjük:

SzolJOn.hu
Police.hu
MTI.hu


Köszönjük!

Híreink
Lángolt egy vályogház Jászalsószentgyörgyön [709 megnyitás] Ünnepi miserend [71 megnyitás] Régi vágyuk vált valóra a fontos jászalsószentgyörgyi földút mellett élőknek [191 megnyitás] 200 millió forintból újul meg az úthálózat és a közvilágítás Jászalsószentgyörgyön [239 megnyitás] Súlykorlátozás lép életbe Szolnok és Jászberény környékén [159 megnyitás] Szerdán kupa mérkőzés a Vadasban. [333 megnyitás] Év végéig nyolc szakaszban tervezik meg a 32.-es főút felújítását. [786 megnyitás] Érdekfeszítő helytörténeti írásokat mutattak be Jászalsószentgyörgyön [358 megnyitás] 2024.01.01-től az M4-es teljes hosszán díjköteles lesz [290 megnyitás] Jászalsószentgyörgy: Ahol szoborral álítottak emléket a költő feledhetetlen életművének [1834 megnyitás]


Figyelem

A honlap CSAK akkor lesz teljesértékű, ha bejelentkezel !


Ha még nem regisztráltál kattints IDE !

(Bejelentkezés után ez a panel eltünik!)

Fórumtéma megtekintése
Fórum | Offtopic | Minden más
Oldal: 1 / 10 1 2 3 4 > >>
Szerző RE: Parlamenti Választás 2010
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-05-04 21:42
Történelmi válaszúton a Jobbik + Kuruc.info kommentár


Igazán nem tudom, mivel foglalatoskodnak mostanában a Jobbik vezetõi és megválasztott parlamenti képviselõi, de jó lenne ha észrevennék: a Fidesz elszánta magát pártjuk meggyöngítésére, sõt teljes szétverésére.

A harmadik stáció
A stratégia a következõ. Amint feláll az új kormány, azonnal csapást kívánnak mérni a Jobbik erejét adó és népszerûségét biztosító két "háttérintézményére": a Magyar Gárdára és a Kuruc.infóra. A gárdistákat a már korábban meghozott törvény alapján fogják zaklatni, a Kuruc ellen pedig a holokauszt tagadását tiltó törvény alapján lépnek majd fel. Teszik mindezt azért, hogy "megnyugtassák a zsidó kisebbséget", de a valóságban persze kizárólag a hazánkat uraló cionista oligarchia kedvében akarnak járni, remélve, hogy a "szélsõségek" megrendszabályozásáért cserébe bizonyos, a magyar nép javát szolgáló látszatintézkedéseket megengedjenek nekik. (A családtámogatási rendszer kedvezõ irányú megváltoztatása, a kilakoltatások korlátozása, a kettõs állampolgárság valamilyen kiherélt változatának elfogadtatása, egy-két bûnözõ szoci bíróság elé állítása, stb.)

Tehát az igazi nemzeti erõk elleni kemény fellépést várják el Orbánéktól a cionista gazdáik, és ha az utasításoknak megfelelõen irgalmatlanul legázolják a "szélsõségeseket", akkor egy-két "nemzeti" és "szociális" jellegû, inkább közérzetjavítónak nevezhetõ intézkedést megengednek nekik. Valójában persze arról van szó, hogy a Fidesz-bagázs csakis akkor maradhat hatalmon, ha fellép az "antiszemita" és "rasszista" "szélsõségek" – vagyis a valódi nemzeti erõk - ellen.

A Jobbik vezetõit illetve parlamenti képviselõit persze védi a mentelmi jog, de nem is igen kell aggódni miattuk, mert a fideszesek és a mögöttük álló cionista erõk úgy vélik: a demokrácia természetébõl adódóan minden parlamentbe bejutott radikális erõ úgyis "igazodni" kénytelen (azokhoz, akik a pénzt osztják és a közvéleményt formálják), el kell fogadja a "játékszabályokat", tehát elõbb-utóbb mindenki, akármilyen elvhû és becsületes legyen is, ha a hatalom közelébe jut, "mérsékeltté" válik. Magyarán: elveit szögre akasztva korrumpálódik, és elfelejti szavazóinak az elvárásait és a magyar nemzet életérdekeit. Hiszen olyan édes a hatalom, kényelmes a parlamenti képviselõség, egy csomó juttatást kap az ember, továbbá hatalmas fizetést, autót és titkárnõt, ráadásul lehet szerepelni, osztani az észt a tévében, négy év pedig hosszú idõ, ha bukik is a népét eláruló honatya, van ideje megszedni magát, de egyébként is majd kitalál valami jó PR-fogást a következõ választás elõtt, amivel el lehet bolondítani a jónépet....

A Jobbik elsõ nagy próbatétele az lesz, hogy fel mer-e lépni a Magyar Gárda, illetve a "náci honlap", a Kuruc.info védelmében, amelyek nélkül aligha ért volna el a Jobbik ilyen kiváló eredményt a választáson. Igen, meg vagyok gyõzõdve arról, hogy a Jobbiknak rövidesen döntenie kell: a "mérséklet" útját kívánja-e járni, belesimulva a maffiaszerû rendszer keretei közé, vagy pedig ki mer állni a "szélsõségek", vagyis korábban hangoztatott elvei mellett és a magyar nemzet oldalán. A Jobbik nagy próbatétele most következik. Megmondom õszintén: egyáltalán nem vagyok optimista.

Perge Ottó



Kuruc.info kommentár: Igazán megörvendtem Perge Ottó írásának, hisz - bár nem egészen ilyen okok miatt - magam is úgy látom, hogy a Jobbik "egyre nehezebben veszi a levegõt". Mintha nem találná a helyét sem parlamenti pártok, sem a nemzetre váró tennivalók között.
A kettõs állampolgársággal kapcsolatos kommunikációs versengést már elbukták a Fidesszel szemben. Ráadásul a párt ezzel kapcsolatos álláspontja minden volt, csak nem koherens és nem lényegbe vágó, amint azt egy radikális párttól elvárnánk. Ne is boncolgassuk itt a nyilvánosság elõtt, hogy Vona felsõházára váró délvidéki és kárpátaljai magyarok mennyire örvendenének, hisz ezt azt jelentené, hogy még sokáig, a Jobbik kétharmados gyõzelméig kell majd nekik vízumért folyamodniuk, hogy hazajöhessenek.

Ne boncolgassuk a nyilvánosság elõtt azt sem, hogy Vona a választások utáni egyik tévés szereplésében "progresszív adóról" beszélt, elégedetten nyilatkozott a háromkulcsos adórendszer lényegérõl (megjegyzem, komoly szakemberek vitáznak az egykulcsos adó magyarországi bevezetésének lehetõségérõl), aztán a riporter kérdéseitõl jól összezavarodott. Ekkor viszont felmerült a kérdés bennünk: ezért volt szükség az MSZMP-s tanácsadókra?

Nem tudjuk, miért kellett Vonának olyan jóslatokba bocsátkoznia, hogy a Fidesz-kormány majd meg fog bukni. Egyrészt: mi van, ha mégsem? Ja, akkor a Jobbik programját teljesítették Orbánék, azért nem buktak meg, ugye?

A Jobbik egy zavaros elképzelésû felsõházban szánna helyet a határon túli magyarság képviselõinek, aminek megvalósítására egyelõre semmi esély nem látszik, mert nem úgy tûnik, mintha a narancspárt nagyon akarná a felsõház megalkotását, csakhogy a Jobbik programjának eleget téve elejét vegye saját bukásának. Így aztán a Fidesz kezdeményezésének örvendenek most a határainkon túl.

Igen, jómagam is úgy látom, hogy a Jobbik nem igazán találja a helyét (jóindulatú hozzáállás) vagy nem akar radikális módszereket népszerûsíteni a Parlamentben és a "besimulásra" játszik (ez lenne a rosszindulatúbb feltételezés, azonban ezt egyelõre kizárnám). Tudom, nem kéne ezt a nyilvánosság elõtt boncolgatni, de ne feledjük el, hogy a Jobbik egy alulról építkezõ, nem kézivezérelt társaság - és ez maradjon is így. Amúgy is jó, ha politikusaink hozzászoknak a pártfüggetlen sajtóhoz.

Ps.: Tudomásunk szerint a mentelmi jog és a parlamenti képviselõi státusz feljogosítja arra a Jobbik frakciójának tagjait, hogy meglátogathassák a börtönben sínylõdõket - gondolunk itt Budaházyra, Szaszkára és a többi politikai fogolyra. Illõ lenne az újdonsült képviselõknek megtenniük eme nemes gesztust. (Florian Geyer)



* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Parlamenti Választás 2010
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-05-04 21:38
Pintér szerint Gergényi 2006-os ámokfutása nem volt törvénytelen - a régi országra ébredtün

Alig írtuk meg gyors elemzésünket a hamarosan felálló második Orbán-kormányról - amelyben megállapítottuk, hogy az új belügyér, Pintér Sándor biztosan a leggyengébb láncszemek közé fog tartozni - a bajszos rendteremtõ máris tett róla, hogy kellõképp felborzolja a kedélyeket, noha az elmúlt négy év igazságtalanságai miatt már így is általános felháborodottság volt jellemzõ a magyar állampolgárokra.

Pintér szerint törvényesen verték véresre õket
Pintér egy újságíró által felvetett kérdésre azt válaszolta, hogy nem tudja még, hozzácsapják-e tárcájához a titkosszolgálatokat vagy sem. Ami azért is fura, mert korábban még azt nyilatkozta: csak akkor vállalja el ismét a belügyi tárcát, ha megkaphatja mellé a nemzetbiztonsággal foglalkozó szakszolgálatokat is.
Nos, hivatalos döntés még nincs – vagy csak mi, mezei adófizetõk nem tudunk róla –, de Pintér tett arról, hogy Fidesz gyõzelmének örvendõ jobboldaliak arcára ráfagyjon a mosoly. Egy másik kérdésre ugyanis kifejtette: véleménye szerint Gergényi törvényesen járt el a 2006. októberi tömegoszlatás levezénylésekor - azaz jogos volt a szemek kilövése, a több ezer polgár megalázása és bántalmazása, a nemzeti ünnepünk sárba tiprása, a viperák alkalmazása, sorolhatnánk reggelig, de nem tesszük. Minek? Olvasóink is tisztában vannak a tényekkel, no meg Pintér is, hisz üzlettársa nem más, mint az általa most megvédett egykori BRFK-vezér Gergényi.

Az oligarchák rendszere ellen felszólaló Orbán, a leendõ kormányfõ igazán körülnézhetne saját portáján is, ha már azt ígérte nekünk: egy új országban fogunk majd ébredni. Nos, eltelt már egy pár hét, felébredtünk, de ez még mindig ugyanaz az ország. Még mindig az, hisz itt egy vérengzõ rendõrbûnözõnek az üzlettársa lehet a belügyminiszter. Ráadásul a leendõ miniszterelnök azzal indokolta kinevezését, hogy Don Alexnek már kellõ „tapasztalata van”. Ennyi volt a szokatlanul szûk magyarázat.

Jogszerûen lõtték ki a szemét
Pintér igyekezett magát minél jobban fényezni a sajtósok elõtt, idézem: „szeretném mihamarabb azt éreztetni, különösen a kistelepüléseken, kisfalvakban az állampolgárokkal azt, hogy megjöttünk, rend és közbiztonság lesz az ország minden egyes területén”. Nos, mi pedig szeretnénk, ha az igazságot is megérezhetnénk. Gergényi felelõsségre vonása nélkül nem képzelhetõ el közrend ebben az országban.

Apropó: Révész Máriusz mit szól ehhez? Pártja által belügyérnek kinevezett fickó szerint törvényesen verték szét a koponyáját. És a KDNP, aki anno még nyilatkozatban tiltakozott Gergényi kitüntetése ellen?

És mi lesz a következõ? Gyurcsány törvényesen hazudott újraválasztása érdekében, Hagyó pedig jogszerûen tömte tele Nokiás–dobozait milliárdokkal? És törvényszerûvé válik majd az is, hogy újságírók autójába drogot csempésszenek?
Egy biztos: Pintér kinevezésével Orbán szelet vetett. Márpedig van olyan törvényszerûség, ami a Gergényiénél is erõsebb.
Aki szelet vet, az vihart arat.

Florian Geyer - Kuruc.info
(Hír24, Index nyomán)


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Parlamenti Választás 2010
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-05-03 12:22
Wass Albert rehabilitációját kezdeményezi a Jobbik

Immár 12 éve nincs köztünk az egyik legnagyobb, ugyanakkor halálában is üldözött magyar író, Wass Albert. A leendõ Fidesz-kormánytól elvárom, hogy a magyar állampolgárságának visszaadását megtagadó Horn-Kuncze-rezsim, továbbá a Gyurcsány-Bajnai-rezsimnek elszakított nemzetrészeinket cserbenhagyó kül- és magyarságpolitikájával szakítva lépjen fel az írófejedelem rehabilitálásáért nemzetközi szinten.

Miután az MSZP-tõl a Fideszig azzal áltattak minket az EU-csatlakozás elõtt, hogy Románia uniós tagsága megoldás a jogfosztott erdélyi magyarság ügyében. Látnunk kell, hogy az elmúlt 3 évben a másfél milliós erdélyi magyarság (ahogy a többi elszakított nemzetrész) kollektív kisebbségi jogai, területi és kulturális autonómiája terén semmilyen érdemi elõrelépés nem történt. Sõt. A románosítás, a még magyar vagy magyar többségû falvakban, városokban fõként a román ortodox egyház vezényletével, állami támogatással tovább folytatódik, románok betelepítése, illetve kedvezményes ingatlanszerzése útján, mint egyfajta "csendes" etnikai tisztogatás. A cél világos: a Székelyföldön még túlnyomó többségben élõ tömbmagyarság eltüntetése, hogy aztán területi autonómiáról soha többé ne is álmodhassunk. A magyarellenesség, mint szinte valamennyi trianoni megszálló utódállamban, intézményes.

Egy kisebb, de jelentõs fejezete a magyarellenes román hatalom ténykedésének, hogy nem hajlandó még a nyilvánvaló tények és bizonyítékok ellenére sem elismerni: Wass Albert egy távollétében hozott, 1946-os román kommunista vérbírósági végzés, azaz papírfecni dacára nem volt háborús bûnös. Ez persze logikus részükrõl, hiszen nagy formátumú írónk mûvei egyenként is óriási erõvel bírnak az egészséges magyar nemzettudat fenntartása terén.

Mint ismert, a román "jogállam" egyszerûen megtagadta a lehetõséget a bírósági tisztázásra. Három évvel ezelõtt, 2007 májusában a Kolozs megyei törvényszék az író ügyében benyújtott per-újrafelvételi kérelem befogadását egyszerûen elutasította. Nem csoda, hiszen tisztességes tárgyaláson esélyük sem lett volna a hamis vád érvényben tartására. Az sem zavarta õket, hogy az emigrációba kényszerült Wass Amerikában szigorú vizsgálatokon esett át, az FBI pedig megállapította, hogy nem háborús bûnös. Egyik fia nem is lehetett volna az amerikai hadsereg magas rangú tisztje, ha terhelõ tényt találtak volna apja ellen Washingtonban.

Szegedi Csanád - EP-képviselõ (Jobbik)
(Kuruc.info)


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Parlamenti Választás 2010
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-05-02 13:36
NÉHÁNY HÍR A LEHET MAGYARORSZÁG PALESZTINA SZDSZ-UTÁNZAT HÁZATÁJÁRÓL:

Államfõválasztás: az önmérséklet elsõ próbája

Sólyom László ötéves mandátuma augusztus 5-én lejár, ezért az új parlamentnek hamarosan szavazni kell a köztársasági elnök személyérõl. A Lehet Más a Politika büszke arra, hogy több alapító tagja 2005-ben elsõként kezdeményezte Sólyom László köztársasági elnökké váló megválasztását. Tették ezt azért, hogy az államfõ végre ne a mindenkori parlamenti többség pártkatonája legyen, hanem olyan autonóm, hiteles politikai személyiség, aki képes a demokrácia és az alkotmányosság védelmére, és azért hogy az országnak a jövõ szempontjából kulcsfontosságú zöld ügyek iránt is elkötelezett elnöke legyen. Sólyom László a harmadik Magyar Köztársaság eddigi talán legnehezebb éveiben volt államfõ, tevékenységét - mint ahogy mindenki másét - jobb- és a baloldalról egyaránt sok kritika érte.

Az LMP azonban továbbra is szükségesnek tartja, hogy Magyarországnak olyan hiteles, független és szakmailag felkészült köztársasági elnöke legyen, mint amilyet Sólyom László megtestesít. Az államfõválasztásról szóló vita egyelõre abban merül ki, hogy a Fidesz politikusai a nyilvánosság elõtt üzengetnek egymásnak.

A kétharmados parlamenti többség birtokában a Fidesz-KDNP elvileg bárkit megválaszthat a köztársaság elsõ emberének – ehhez csak saját sorait kell rendeznie. Kizárólag a pártszövetségen múlik, hogy egy pártkatonát vagy egy pártok felett álló, csak a demokráciának és az alkotmányosságnak elkötelezett államfõt választ a parlament a közeljövõben.

Az LMP elvárja a Fidesz-KDNP szövetségtõl, hogy a nemzet egységét megtestesítõ államfõ megválasztása ügyében tanúsítson önmérsékletet és emelkedjen felül pártpolitikai érdekein.



A Holokauszt a magyar történelem része

Páros videó-interjú jelent meg április 23-án az origo.hu portálon két leendõ parlamenti képviselõvel, a jobbikos Dúró Dórával és az LMP-s Vágó Gáborral. A beszélgetés során Dúró Dóra kijelentette, hogy szerinte a Holokauszt nem elsõsorban a magyarságot, hanem a zsidóságot érintette.

A megszerkesztett interjúból nem derül ki világosan Vágó Gábor elhatárolódása, amely azt a látszatot kelti, hogy az LMP ezt a kijelentést és a mögötte meghúzódó szemléletet párbeszédképesnek találja. Ezért elengedhetetlennek tartjuk, hogy világossá tegyük álláspontunkat:

Dúró Dóra kijelentése kétségbe vonja meggyilkolt honfitársaink, a túlélõk és leszármazottaik magyarságát és ez frontális támadás a magyar politikai közösség egésze ellen. Nem tartjuk párbeszédképesnek az olyan nézeteket, amelyek bármilyen módon elvitatják magyar emberek magyarsághoz tartozását, polgártársaink morális egyenjogúságát.

Az LMP – Alapító Nyilatkozatából kiindulva – a lehetõ leghatározottabban fel kíván lépni a polgárok egyenjogúságának tagadása, a gyûlölet, a történeti-szimbolikus konfliktusok szítása ellenében, melyek éppen a Jobbik politikájának képezik alapját.

Az LMP választmánya ennek az álláspontnak a következetes képviseletét várja el valamennyi, a párt képviseletében megszólaló személytõl.



* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Parlamenti Választás 2010
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-04-30 18:39
Amit Budaházyval csinálnak,az egy koncepciós bohózat lenne,de nem az mert õ biztos nehezen viseli a helyzetet,de remélem ez is megoldódik,egy korrekt vizsgálat után szabadon távozhat,de ezt az idõt sajnos senki nem adja neki vissza!! smiley smiley

Azért Táncsicshoz ne hasonlítsuk,majd az idõ megméri,és 50 év múlva ezt mondhatják,de most még ez húzós kijelentés!

Amúgy egyetértek,minden ártatlant,hazafit ki KELL engednI!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Parlamenti Választás 2010
Vadam5
Tag

Hozzászólások: 92
Regisztrált: 2009.11.02
Elküldve: 2010-04-29 19:47
Íme korunk Táncsicsának, Budaházy Györgynek börtönlevele (vajon mikor engedik végre szabadon a hazafiakat?) :

http://kuruc.info/r/9/58845/


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Parlamenti Választás 2010
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-04-29 16:43
smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley
Neked fóbiád van,te...szegény...! smiley
A zsidesz köszöni jól van...2/3,ahogy elnézem az eredményeket,azt hogy nem végezted el a nyócat nem is gondoltam,látszik a stílusodon,hogy mûvelt vagy,mint a nagy fertõ...ha ismered a helyet a határban!?
Szóval az csak idézet volt!
Az hogy mit csináltok a 47??szavazatokkal???majd kiderül!
Gondolom a maszoppal együtt hadakoztok a zsidesz ellen,szép páros!! smiley smiley smiley smiley
mert egyedül még arra is kevesek vagytok,hogy valamit felvessetek a Parlamentben,szóval kell a szövetséges.!
Amúgy hallottam Vonát beszélni valamelyik tv-ben Bethlennel????,egészen megcsendesedett a kölök,lesz õ még csendesebb is!!!
Gyöngyösön 20%???? smiley smiley,szép volt,Magdával egy szinten,egy platformon!
Élvezzétek ki ezt a 4 évet,mert ennyi,oszt vége!!

Sok sikert nektek ,elárulom,hogy nem sajtból van a hold. smiley smiley
Természetesen nem bántásként írtam,csak ha már ennyit foglalkozol velem,gondoltam illik válaszolni!! smiley smiley
Üdv:Jakab!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Parlamenti Választás 2010
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-04-27 21:05
Nem is tudom, ki mondta múltkor, hogy aki a Kuruc.infót olvassa, az nyolc általánost végzett csak? Vajon ez nem sértõ kifejezés, Buga bácsi?Hallottál már a kettõs mércérõl? Ideje lenne, ha végre elszámolnál a Zsideszed bûneivel is! (Ez persze az MSZP-sekre is vonatkozik!)

Üdv.: egy tõled jóval fiatalabb, a nyolc általánost régen elvégzett, rendszeres Kuruc.infó olvasó, büdös pálpusztai, aki soha nem fog leszállni a demagóg Buga bácsiról




* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Parlamenti Választás 2010
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-04-22 20:37
Trapista,te büdös pálpusztai,ne személyeskedj,OK??? smiley
Kérlek hanyagolj!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Parlamenti Választás 2010
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-04-20 17:37
Nemrégiben részese voltam egy beszélgetésnek, amikor is a falu egyik legnagyobb zsideszese kifejtette a véleményét a mezõgazdaságról, a multikról, a kisebbségrõl stb. stb. ....Legszívesebben megkérdeztem volna: "Hékás, te biztos, hogy nem jobbikos vagy?"smiley

Itt van aztán Buga Jakab, avagy Buga bácsi, aki iszonyú nagy Zsidesz-rajongó, miközben olyan dolgokról ír, amelyek csak a Jobbik programjában vannak benne...smiley

Erre mondja Vona Gábor, hogy az ország 2/3-a jobbikos, csak még nem tud róla...smiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Parlamenti Választás 2010
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-04-17 19:02
Ja,és mivel nincs hadseregünk,amerikai példára létrehoznám a
NEMZETI GÁRDÁT!!!
Teljesen hivatalosan,törvényesen,szerintem lennénk néhány tízezren,akik jelentkeznénk!
smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley

Ez nagyon fontos,mert a kisebbségnek biztos nem tetszene a meló,így kénytelen lenne az állam rendet tartani!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Parlamenti Választás 2010
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-04-17 18:59
Az LMP-rõl csak annyit,hogy kezdem sejteni miért voltak itt az zsidó kém gépek!Akkor üzemelték be a választási számítógépeket és olyan technikák vannak már,hogy még az is elképzelhetõ,hogy belenyúltak??!!

A hiteleket már minimum 10x visszafizettük,de ilyenek a banki viszonyok! smiley
Szerintem 2-3 éves felfüggesztést kell kérni!
Az eurót soha nem szabad bevezetnünk,ez volt az egyetlen pozitívum az elmúlt 8 évben,hogy nem tudták,igaz akarni akarták,de hát ez is így sikerült!
Az biztos,hogy munka nélkül én semmit nem adnék senkinek,persze a kisebbségre gondolok most,meg jó néhány naplopóra!
Munka tényleg van bõven,csak végig kell menni az országon.
Az egyik egyháznak,akik csak 60 ezer tagot????számlál smiley smiley,nem adnék pénzt,van nekik bõven!
Jobban támogatnám az oktatást,fejlesztést,kutatást!
Rengeteg jó koponya van ebben az országban,tudásukat kamatoztassák itt,találmányaikból a MAGYAR NÉP jusson pénzhez,ne a külföld!A multiknál 90%-ban csak MAGYAR termékeket engednék forgalmazni(a külföldi magyarra való átcimkézését MEGBÜNTETNÉM keményen),amennyiben nem tetszik,MEHETNEK!
A bankok csak olyan feltételekkel mûködhetnének,mint hazájukban!
Az nem igaz,hogy nekem 6%-os kamatra veszik be a pénzemet,de 30-250%-ra adják,aki hitelt vesz fel!
Akinek nem tetszik az menjen haza!
Létrehoznék egy teljesen állami bankot,amit nem lehet felosztani,ellopni,csak 100%-os parlamenti többséggel változtatni dolgokon!
Természetesen a bûnösök KEMÉNY megbüntetése egyértelmû!

Én a serif rendszert támogatom,ami lehetne akár csendõrség is!
Minden falu,város mûködtethetne saját rendõrséget a határain belül,ezt az önkormányzat fizetné(amit az állam adna természetesen),még akár õk is válogathatnák meg kit akarnak,persze jól megfizetni õket és a rendet keményen be kellene tartani nekik!
Amúgy is az a véleményem,hogy aki itt lakik az ismeri igazán az embereket!
Lenne még ötletem,de most mennem kell,majd még jövök!

Üdv:Jakab!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Parlamenti Választás 2010
Vadam5
Tag

Hozzászólások: 92
Regisztrált: 2009.11.02
Elküldve: 2010-04-16 21:11
Valóban, az LMP egy furcsa szerzemény, lehetetlen hogy egy ilyen eddig ismeretlen, program és elképzelés nélküli párt egyedül bejusson a Parlamentbe. Biztos vagyok benne, hogy ha az Országházban, bármilyen törvény javaslatot tesznek, az LMP nem a Jobb oldal mellé fog állni.
Orbánnak, ha hosszú és békés ciklusokat akar, le kell számolnia az Mszp és az LMP nemzet pusztítóival. Tisztogatni kell a javából, nem szabad hagynia megtévesztenie önmagát! Nem is kell erõlködnie a Fidesznek ehhez, elég ha egy-két ''nyílt titkot felfed'' az emberek elõtt és Schiffer András meg Mesterházy már is egy cellában van Sztojka Ivánnal! Persze ehhez fel kell függesztenie a mentelmi jogot, ami azt eredményezi, hogy 1-2 ember a Fideszbõl is ''távozik'', de szerintem még mindig ez a legésszerûbb döntés! Ha pedig nincs nagyobb bûne Orbánnak akkor ezt eltudja végezni minden további nélkül!

Amugy arról még nem is beszélgettünk, hogy mit kellene tennie a következõ kormánynak a szocionista diktatura bukása után. Mik lennének a legégetõbb problémák, miket kéne törvénybe iktatni stb.?

Ha nem gond, megosztanám veletek néhány gondolatomatsmiley.

Szerintem az egészet a felelõsségre vonással kell kezdeni: ha nem is 20 évre visszamenõleg, az ugy se lehetne már..., de az elmúlt 8 évet minimum! Egy-két börtön (na jó attól azért töbsmiley, szerintem még néhány esetben a halálos ítélet is belefér, és már is megtisztítottuk hazánkat a bûnözõktõl. Persze, ezt nem csak a politikára kell érteni, a média, a közélet és még jó pár területen el kell ugyanezt végezni!

Ezt követõen az IMF-el kellene tárgyalni, haladékot kérni az államadóság visszafizetésére ( amit szerintem, már jó párszor vissza fizetett a magyar nép). Tudom, nem lenne séta galopp, pláne ,hogy ZSIványokkal kell ''alkudozni'', de minden képpen meg kell próbálni, ez az állapot így nem maradhat! Ujjabb kölcsönt azonban nem szabad felvenni!

Az aktív(!) munkába bele kell vonni vagy kényszeríteni a társadalom minden rétegét, Igen ebbe bele tartoznak a kissebbségek is! A segélyt, ami eddig feljogosította az élõsködésre a ''rászoruló hátrányoshelyzetû kissebbséget'', el kell törölni! Persze, lehet mondani, hogy nincs hova menni dolgozni, de szerintem aki akar talál magának munkát, ha meg nem akkor az Államnak kell ezt megoldani, de egy biztos dolog lenne elég !
A megélhetéshez szükséges egy idõ és értékálló pénz forgalomba hozása, itt nem az euróra kell gondolni. Amugy is terhes számunkra az E.U., azt a pénz pedig végképp nem kellene átvennünk.

Ezek után jönne a Jobbik ötlete, ami szerintem kiváló: a csendõrség felállítása. Végeredményben mindegy, hogy minek nevezzük, rendõrség vagy csendõrség ( utóbbinak amugy is inkább csak szimbolikus értéke van), de ami fontos, hogy legyen jogokkal és kötelességekkel bíró rendfenntartó szerv. Erre most nagy szükség van!

Az Honvédség megszervezése, az oktatás és egészség ügyi reform, az liberális média kiiktatása, a hit és erkölcs terjesztése, a külföldi kapcsolatok kiépítése, szerintem csak ezek után következne!
Amint azt már egyszer mondtam : Vissza kell foglalnunk Magyarországot!
Össze kell tartanunk, hiszen egy nép vagyunk!
A politikusainknak, pedig feladatokat kell adnunk, nem pedig hatalmat!

Szebb Jövõt! Kitartás!



* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Parlamenti Választás 2010
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-04-16 16:16
Valóban kevésen múlott,hogy a Jobbik lealázza a maszopot,de így is szép volt ez,igaz sokan többre számítottak,de...szerintem ez volt a realitás,én is jobban örültem volna,ha második a jobbik!

Lendvai egy tanulmány ,tényleg nincs magánál!
Elõször a demokráciát félti Orbántól és a Jobbiktól,de még egyik riporter sem magyarázta el neki,hogy az a"demokrácia",amikor a nép választ és azt akit akar! smiley smiley smiley
Õket most nem akarták és remélem így is lesz vagy 20 évig!
Ez az elvtársnõ nem aggódott amikor még a kommunizmusban cenzor volt,akkor ****a volt az egypártrendszer neki! smiley smiley
Most remélem a JOBBOLDAL segítségével kijózanodik!

Csak úgy"magától"visszalép az LMP javára??? smiley,most besétálhat az ifjú zsidók pártja az szdsz helyére,ha nem lesznek észnél!
Ilyen gyorsan még nem vált el a "tüdõ a májtól"!
Érdeklõdve figyelem!
És örülök,hogy látom rajtuk,hogy kiba..ul félnek!!

remélem van okuk!!

Tényleg SZEBB JÖVÕT nekünk!
Jön a második félidõ,bár mint korábban írtam,szerintem nem lesz meg a 2/3,NEM ENGEDIK! smiley smiley

Üdv:Jakab !


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Parlamenti Választás 2010
Vadam5
Tag

Hozzászólások: 92
Regisztrált: 2009.11.02
Elküldve: 2010-04-15 20:47
Elnézést, valóban elfelejtettem az eredményrõl véleményt nyilvánítani.
Sok emberrel beszéltem már vasárnap óta.
A Fideszesek mind örülnek, hogy ismét Viktor van hatalmon, ez részükrõl meg is érthetõ. Mszp-sel még nem beszéltem, de ismerve,hogy milyen ideges természetûek jobb is ez így, amúgy meg sejtem mit éreznek: vesztett a pártjuk, most majd jönnek a szélsõségek, Magyarországot csak õk menthették volna meg stb. stb. Ennek meg kellett történnie, ha most is maradtak volna, mi magyarok megérdemeltük volna a sorsunkat, de végülis jobb késõbb, mint sohasmiley.
Na és ott van a Jobbik, amit én is szerettem volna vezetõ pozícióban látni. Sokan csalódtak, az elsõ hely csak távoli remény volt, de a második olyannyira közel, hogy még maguk a szocik is bukottnak hitték a helyzetüket. Aztán mégis csak beelõztek, holott szinte mindenhol vertük õket ( Szekerest is jól lealázta Madarász), számomra és a többi Jobbikos számára ez érthetetlen. De a végeredményen ez mit sem változtat, a kitûzött célt teljesítettük: a maszoposok megbuktak, a Jobbik meg bekerült a parlamentbe. Mindenennek a jó oldalát kell nézni, például, hogy Lendvai I.-t a napkeltében szívroham közeli állapotban látni nekem minden pénzt megérsmiley
Végeredményben, habár lehetett volna Jobb is az eredmény, megvagyok evvel elégedve, majd meglátjuk, hogy az elkövetkezendõ 4 év alatt mit produkál az Orbán-kormány és hogy mit alkot a parlamentben és azon kívül is a Jobbik. Én szívbõl kívánom a legjobbakat mindkettõnek!

Szebb jövõt! Kitartás!



* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Parlamenti Választás 2010
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-04-15 20:01
Ez a Kubatov duma elég furcsa,bár igaz és nem túl etikus,de...!

Azt hiszitek,hogy rólatok nem tart számot a Jobbik.
Minden párt,aki kapcsolatba kerül egy választóval listázza!
Rólad is van adat a Jobbik gépén és lepõdj meg,HIVATALOSan,mert te adtad meg!
A kopogtató céduláddal már be is léptél a körbe.

Amúgy meg sírva fakadnál,ha tudnád ki miket tud rólunk!!
Lassan jön a csip amit a nyakadba raknak,stb!

Simán lehallgatják a telefonod,nézik az internet forgalmad,ha van bank kárgyád nézik a pénzmozgást és még sorolhatnám,de fölösleges tudod te ezt szerintem!


Minden jót!

Jaa,és sok sikert a második fordulóra,hogy majd Vonáék megszavazzák azokat a törvényeket,amik a MAGYAR NÉP ÉS HAZA ÉRDEKEIT SZOLGÁLJÁK???,majd meglátjuk!!


Amúgy nem írtad,hogy vagy megelégedve az eredményekkel??


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Parlamenti Választás 2010
Vadam5
Tag

Hozzászólások: 92
Regisztrált: 2009.11.02
Elküldve: 2010-04-14 21:56
[quote]Vadam írta:

Elég furcsa dolog a haza szeretetet kombinálni egy ilyen stílussal, de mégis dícséretes és hozzá teszem, nem is csinálja rosszul a srác!
[/quote]

Csak nem itt a helye. Áthelyezve ide...


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Parlamenti Választás 2010
Vadam5
Tag

Hozzászólások: 92
Regisztrált: 2009.11.02
Elküldve: 2010-04-12 16:11
Nem tudom mibõl gondolod, hogy a Jobbik összeállt a komcsikkal. Na de azért, az kicsit fura ,hogy pont azok ,,komcsiznak'' akik lehallgatják-figyeltetik a szavazókat ( Kubatov-féle õszödi beszéd), érdekes mert ezt pont anno a kommunisták csinálták. A 2/3-adról meg csak annyit, hogy jobb is ha nem lesz meg a zsidesznek, mert szerintem nem sokan akarnak megint diktatúrában élni. Egyébként jó hír az is,hogy nem mindenki látja bukottnak a Jobbik ügyét : Vona Gábor szerint Magyarország át lépett a szabadság útjára, és végre 1 nemzeti alapokon épülõ párt került a parlamentbe. Azt pedig nyíltan leszögezte, hogyha a Fidesz bármilyen nemzeti ügyet szolgáló törvényezés akar érvénybe iktatni, a Jobbik támogatni fogja!
A Jobbik igazát mi sem bizonyítja jobban, hogy a rágalom hadjárat máris megindult ellen, nem nagy meglepetés, hogy a gyarmatosítók hazájából, Izraelbõl: a Máárív címû napilapban a következõ címmel jelent meg egy cikk :„Magyarország: Neonáci párt került be a parlamentbe”
Bõvebben itt :http://kuruc.info/r/8/58074/

Azért azon hogy kik szolgálják a zsidókat ellehetne végre gondolkodni, és okulni nem csak bulldog elvtárs ,,Magyar'' Hírlapjából lehet .

Szebb Jövõt!




* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Parlamenti Választás 2010
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-04-12 15:36
[quote]Idézet:
Elküldve: 2010-04-09 16:47
Hétfõn találkozunk??!
Megbeszéljük az eredményeket!
Tipp:

LMP:5,001 % bejut,a zsidóknak muszáj
Jobbik:14 % bejut,talán még egyéniben is nyer néhány helyen
maszop:20 % õk tudnak valamit,csalni biztos
Fidesz: 51 % + több egyéni jelölt nyer az elsõ kanyarban![/quote]

Szerintetek??

mdf-szdsz.mszp meg még a fa...m tudja ki 3,8 %!

Eredményes szavazást mindenkinek és gyõzzön a jobboldal!


Üdv:Jakab Bácsi!
smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley

Tisztelt Polgárok!

Aszem a tippem elég jó volt,most nem fényezem magam,csak mondom,a 3%-os hibahatáron belül vagyok minden pártnál,még lehet közvélemény kutató céget alapítok! smiley smiley
Még részrehajlás sem érhet,mert a FIDESZ-nek is kevesebbet jósoltam!

Most jön ám a kampány,eddig semmi nem volt,de mostantól kemény lesz!
A FIDESZ a 2/3-ra hajt és ebben kérdés kik lesznek segítségére???
Bár,ha nem lesz meg az sem gond!
Mondjuk a Jobbik a maszoppal együtt nekiugrik a fidesznek????
Emiatt nem szereznek 2/3-ot!
Jön a duma,a JOBBIK a komcsikkkal állt össze,amiben lesz is valami!
Nekem úgy tûnik,nem a maszop a legfõbb ellenfele a Jobbiknak,hanem a FIDESZ!
Vona valamiért nagyon zabos,talán mint Dávid Ibolyka volt anno!
Neki sem szántak nagy szerepet a polgári körökben,ezért saját útját járja,ami érthetõ és gratulálok az eredményhez,ez tényleg ritka nagy eredmény!
De Dávid Ibolya végzete figyelmeztetõ is lehet!
Most okosnak kell lenni mind a két pártnak(FIDESZ-JOBBIK),mert a komcsik hülyét csinálhatnak belõlük!

Szóval elõre,aztán meglátjuk!

Gratula!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Parlamenti Választás 2010
admin
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 797
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.17
Elküldve: 2010-04-12 04:31
[video]http://streamer.carnation.hu/mtvod2/magyarorszag_valaszt2010/2010/04/11/solyom_ovb_100411.wmv[/video]


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

jaszalsoszentgyorgy.lapja.hu
Oldal: 1 / 10 1 2 3 4 > >>
Ugrás a fórumra:


Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Nem vagy még tag?
Kattints ide, hogy regisztrálj.



Neked nem kerül semmibe csupán 2 percedbe,
de ezzel elismered a munkánkat!


Elfelejtetted a jelszavad?
Kérj egy újat itt.
Időkép
Jászalsószentgyörgyi webkamera

Megnyitás az Időképen
Cookie Info

Honlapunkon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében.
Amennyiben szeretnél vele megismerkedni, ITT bővebb információt találsz róla.


Ki, mit néz?
34.229.172.xxx @ forum...
185.191.171.xxx @ photo...
185.191.171.xxx @ photo...
85.208.96.xxx @ photo...
85.208.96.xxx @ photo...
85.208.96.xxx @ photo...
54.226.210.xxx @ pro_d...

Egyszerre 179 fő a rekord.

Fórumtémák

Friss hozzászólások
Betörés!!! 155 hete
Észrevétel... 210 hete
Egyéb videók 440 hete
Zene 442 hete
Utcanev valt... 443 hete
Országos po... 494 hete
Humoros videók 517 hete
Vadas 530 hete
Emlékek 605 hete
Kifestõk, s... 626 hete

Legnépszerűbb témák
Észrevételek a fa... [668]
Országos politika [317]
Vicc [240]
Parlamenti Választ... [180]
Önkormányzati vá... [139]

Bejelentketés után "kattintható" lesz, addig használd a menüt.

Szavazás

Hogyan értékelnéd a 2023-as évet településünk szempontjából?

Nagyon jó volt, csak így tovább.

Idén több fejlesztés kellene.

Semleges.

Nem volt jó.

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Lájkolj!

Security System 1.8.3 © 2006 by BS-Fusion Deutschland
16199 kísérlet blokkolva

Szomszédos települések: Jánoshida, Jászladány, Szászberek ; Környező városok: Abony, Cegléd, Jászapáti, Jászberény, Nagykáta, Szolnok, Újszász
Te vagy a(z) . látogatónk.
Copyright © 2008-2022
Jászalsószentgyörgy
PHP-Fusion v6.01
voodz by: sonar