Fórumtéma - Jászalsószentgyörgy nem hivatalos közösségi portálja - Friss, érdekes és független! 

 

 

Navigáció
Történelem
Térkép
Címjegyzék
Helyi Hírek
Helyi Sajtó
Játékok
Cikkek
Galéria
Fórum
Chat
Idõjárás
Vendégkönyv
Apróhirdetés
Letöltések
Linkek
Keresés
Kapcsolatfelvétel
Gy.I.K. (FAQ)
Bemutatkozások
Képviselõ-Testület
Ifjúsági Egyesület

Véletlen képek a Galériából



Utoljára feltöltött kép:

202403271320090_t1.JPG
2024.03.27


+ több új kép


Utoljára létrehozott albumok:

Lakástűz a Zagyva úton.
2024.03.14. Megemlékezés
Mindenki Karácsonya 2023
Mikulás járja a falut.
Örök Ifjak Nyugdíjas...
Utoljára feladott hirdetések:

Régi lakások elör...
Kerékpárok, Motork...
Vállalom - fürdõ...
REDONY KÉSZÍTÉS. ...

Online felhasználók
Vendég: 6
Nincs Online tag

Regisztráltak: 1,373
Legújabb tag: Puredevil
Híreink egy részét nekik köszönhetjük:

SzolJOn.hu
Police.hu
MTI.hu


Köszönjük!

Híreink
Lángolt egy vályogház Jászalsószentgyörgyön [708 megnyitás] Ünnepi miserend [71 megnyitás] Régi vágyuk vált valóra a fontos jászalsószentgyörgyi földút mellett élőknek [191 megnyitás] 200 millió forintból újul meg az úthálózat és a közvilágítás Jászalsószentgyörgyön [239 megnyitás] Súlykorlátozás lép életbe Szolnok és Jászberény környékén [159 megnyitás] Szerdán kupa mérkőzés a Vadasban. [333 megnyitás] Év végéig nyolc szakaszban tervezik meg a 32.-es főút felújítását. [786 megnyitás] Érdekfeszítő helytörténeti írásokat mutattak be Jászalsószentgyörgyön [358 megnyitás] 2024.01.01-től az M4-es teljes hosszán díjköteles lesz [290 megnyitás] Jászalsószentgyörgy: Ahol szoborral álítottak emléket a költő feledhetetlen életművének [1834 megnyitás]


Figyelem

A honlap CSAK akkor lesz teljesértékű, ha bejelentkezel !


Ha még nem regisztráltál kattints IDE !

(Bejelentkezés után ez a panel eltünik!)

Fórumtéma megtekintése
Fórum | Offtopic | Minden más
Oldal: 14 / 16 << < 11 12 13 14 15 16 >
Szerző RE: Országos politika
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2009-05-07 11:38
Szili a"FÜGGETLEN"??

Persze-persze, most sorolni kellene… Az összeset. Attól fogva, hogy egy Herényivel összejátszva asszisztált az õs-MDF-esek kinyírásához, odáig, hogy az õ szavazata mentette meg Gyurcsányt. Közben pedig mindvégig úgy tettek, mintha õk ketten rosszban lennének. Szili volt az "emberarcú" MSZP.
Hát persze. Emlékeznek még az "emberarcú szocializmusra"? Na, olyan se volt. Miképpen emberarcú MSZP sincsen, csak MSZP. S az MSZP-ben a farizeus Szili.

Ezért nem sorolom mindazt, amit tett. S még azért sem, mert önmagában elképesztõnek tartom, hogy hét ilyen esztendõ után még bármit is sorolni kell, kellene. Elképesztõ és végtelenül szomorú, hogy ezután a hét átkozott, elátkozott év után még mindig kampányolni szükségeltetik.

Önmagában tragédia és lehangoló és szánalmas, hogy még mindig nem zavarták el õket az anyjuk keservébe. Ellenkezõleg! Jönnek-mennek, intézkednek, tovább lopnak, hazudnak, csalnak, manipulálnak, s Bajnait is sikerült elõvarázsolniuk a gazemberségek cilinderébõl. Szili meg jön, és eljátssza az emberarcút.

Hát akkor csak egyetlen ügyet vegyünk most elõ, mert abban az egyetlenben ott reszket Szili egész valója. A sziliség maga.

Emlékeznek még, hogyan dicsekszik Gyurcsány a maga gazemberségeivel annak a bizonyos Debreczeninek? Félek, már nem emlékeznek. Nem emlékeznek, mert a társadalom emlékezete egyenlõ az aranyhaléval. Arról meg most állapították meg amerikai tudósok, hogy négy másodpercig képes visszaemlékezni. Ezért nincsen boldogtalan aranyhal. Egy húsz centi átmérõjû üveggömbben négy másodpercenként rácsodálkozik az õt körülvevõ világra. S pontosan ezért nincsenek ezek a gazemberek még mindig elzavarva…

De lássuk, mivel is dicsekszik egyebek mellett az orvosi eset! Például azzal, hogy miképpen találta ki és szervezte meg, hogy Kövér László beszédét kiforgassák, s csináljanak abból gyûlöletkampányt. S miközben ezzel dicsekszik a mi Nyakigláb Edwardunk, kikotyogja a következõ mondatot: "S megterveztük, hogy majd Szili Kati sírós hangon, félrehajtott fejjel azt mondja, hogy ez mégiscsak szörnyû, ezt mégsem lehet…"

S jött Szili Kati, és sírós hangon, félrehajtott fejjel azt mondta. Megtette. S eztán is megteszi. Bármit megtesz. Hiszen MSZP-s – abból meg nincs emberarcú. S miközben megteszi, mindvégig úgy tesz, mintha nem lenne hozzá semmi köze. Ez a legalávalóbb fajta. Az igazi kettõs ügynök. Kifelé belsõ ellenzék, befelé végrehajtó és a maradék "népszerûség".

Nézzék meg Szili plakátját odalent Pécsett. Azt az összefogásosat. Amiért jogerõsen elítélte a bíróság, ugyanis azt is el akarta játszani, attól a hazugságtól sem riadt vissza, hogy úgy tegyen, mintha az Összefogás jelöltje (is) lenne. De most ne is ezért nézzék meg. Hanem keressék meg rajta az MSZP-logót. Ugye-ugye, nem megy mindjárt, nem megy elsõre! Nem hát, mert eldugták! Ugyanis MSZP-színekben kampányolni manapság nem kecsegtet nagy sikerrel. Rájöttek erre a csepeli szocik is, akik kidobták a szegfût, és szintén megpróbálnak úgy tenni, mintha közük sem lenne az egészhez. Ez a sziliség lényege. Úgy vagyok MSZP-s, mintha ott sem lennék. Még a pártlogót is eldugom. Még keresztény is vagyok.

Aztán, ha megnyerné, elõállna a nyilatkozattal, miszerint bebizonyosodott, az MSZP-t nem lehet leírni. Az MSZP köszöni, jól van, mint 2006-ban a költségvetés. Ha nyerne, Szili mindjárt mázsás MSZP-logó mögül hazudna tovább. S tenne meg mindent.

Csak ennyit akartam elmondani. Ha már olyan szégyenben maradtunk, hogy hét ilyen esztendõ után kampányolni kell. Hogy még mindig nincsenek elzavarva az anyjuk keservébe. Aki vasárnap Szilire szavaz, az az MSZP-re szavaz. Abból pedig nincsen emberarcú. Ezt kéretik tudomásul venni.

Ott volt Õszödön kussolt,minden népnyúzó döntést megszavazott,megszavazta a Tubesen felépülõ lokátort is,most "ellene küzd",a jelenlegi megszorításokat,aminek EMBERIRTÁS lesz a vége,simán megszavazta és mint"nagy demokrata"nem engedi,hogy az ellenzéki politikusok elmondják véleményüket a Parlamentben!

Ilyen ember kell a Pécsieknek??smiley


PÉCSIEK?!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2009-04-15 19:36
Ez megnyugtat"kínai-japán"smileysmileytestvérem!
Mármint az irányomban megnyilvánuló figyelmed.smiley

Amúgy minden jót neked,néha nézz be ide,lassan kezdem úgy érezni van élet ebben a faluban,még ha nem is sok(k)!smiley

Üdv:Jakab!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
yangjeng
Tag

Hozzászólások: 31
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.07.23
Elküldve: 2009-04-15 13:45
De, elolvastam Jakab testvér.


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2009-04-09 20:40
[quote]yangjeng írta:
Kedves B.Jakab!
Kicsit túlzottan belemerülsz a politikába, ez nem baj mondjuk. De itt a MI településünkön sem kicsi a baj. Itt élünk, azaz élnénk! Szívesen látnám a többi idelátogatótól, TI mit szóltok a hivatal munkájához? Vagy ti is befogjátok szátokat, mint egy-kettõ nyugdíj elõtt álló közalkalmazott eme hivatalban? Én is itt szeretnék élni! smiley[/quote]

Talán el kellene olvasnod,eddig milyen témákban szóltam hozzá.
Amúgy bármennyire is szomorú,sajnos a"nagypolitika"rányomja bélyegét napjainkra!
Én is itt élek,sajnos elég régen,mármint a koromból fakadóan!
Kívánok neked 80 évet még itt!

Üdv!JakaB!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
yangjeng
Tag

Hozzászólások: 31
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.07.23
Elküldve: 2009-04-08 13:45
Kedves B.Jakab!
Kicsit túlzottan belemerülsz a politikába, ez nem baj mondjuk. De itt a MI településünkön sem kicsi a baj. Itt élünk, azaz élnénk! Szívesen látnám a többi idelátogatótól, TI mit szóltok a hivatal munkájához? Vagy ti is befogjátok szátokat, mint egy-kettõ nyugdíj elõtt álló közalkalmazott eme hivatalban? Én is itt szeretnék élni! smiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2009-04-08 09:04
Elvtársak!

Közeleg a szeptember 20-a és most minden jó szociÁLdemokrata feladata, hogy egyre jobban kezdjen el rettegni! Mert egy kirekesztés, meg gyûlöletkeltés ellen tiltakozó elvtárs az úgy tud a legjobban harcolni a gyûlöletkeltés ellen, hogy össze-vissza rettegi magát!
Direkt nem mondtam elvtársak, hogy össze-vissza sz@rja magát, mert azt csak a nagyon kiemelt elvtársak engedhetik meg maguknak, vagy azok, akik annyira össze-vissza rettegték magukat az elvtársaik által keltett náciveszélytõl, hogy már maguk is elhitték, hogy akkora a veszély, hogy semmi más kilátásuk nincs, mint hogy összesz@rják magukat!

Elvtársak! És vannak jó példával elõl járó elvtársaink, akikre nem lehet elég nagy hangsúllyal felhívni a figyelmet!

Mert ugye itt van pl. elvtársak ez a Nép szavás elvtársunk, aki meglátott egy kupac használt autógumin üldögélõ terepszínû ruhás embert túró-rudi reklámos base-ball sapkában (ami messzirõl árpádsávosnak is kinézhet egy igaz szociÁLdemokrata szemében) és rögtön tudta, hogy itt a szélsõjobb a gyurcsányi népi demokrácia megdöntésére gyakorlatozik, természetesen annak a gaz fityesznek az egyetértésével, amire fényes bizonyíték, hogy az a gaz Orbán a mai napig nem határolódott el a túró-rudi reklámos baseball sapkásoktól!

Igaz, hogy a bélyeggyüjtõktõl meg az amatõr csillagászoktól se, de azok (még) nem akarták megdönteni az idegroncs I.H.Feri vezér és kancellár nemzetrongáló fõlenincsapása elvtársunk õjellemtelensége által vezetett népi demokráciát! De bármikor akarhattyák, mint az a böszme nép is, és ezzel potenciális veszélyt hordoznak magukban pártunkra és kormányunkra!

Elvtársak! Lássátok, hogy milyen éberek ezek a Népszavás elvtársaink? Mert csak gondoljatok bele, most ráfaragtunk, ugyanis kiderült, hogy ez az autógumikupacon üldögélõ túró-rudi reklámos base-ball sapkás ember nem nácivadászok által levadászandó (fityesz)náci, de ha nem figyelnek oda rá az olyan jó elvtársaink, mint a Nép szavánál osztályharcoló posztkommuni.......... akarom mondani szociÁLdemokraták, akkor bármikor az lehet!

És elvtársak ezentúl nem kell rosszallani, ha az ilyen lelkesebb Népszavás elvtársunkhoz hasonló elvtársaink azzal riogatják azt a böszme népet, hogy rakétakilövõket vagy repülõgép anyahajókat láttak a szélsõjobboldalistáknál, mert elvtársak egy liter vodka után messzirõl a Julis néni kukoricagóréja könnyen összetéveszthetõ egy interkontinentális ballisztikus rakáta kilövõállványával, vagy az alsókarakóbürgözdi kultúrház sötétedés után ellenszélben nagyon könnyen összetéveszthetõ egy repülõgép anyahajóval, fõleg mióta a szélvihar elvitte a tetejét, és a kéménye félig leomolva árválkodik a tetején. De persze ez is csak a megfelelõ mennyiségû vodka és a Ferink által elõírt megfelelõen vak és süket szociÁLdemokrata lelkesedés hatására!

Elvtársak! De ha a Ferink szerint most erre van igény, akkor most tessék rettegni, egyre jobban, hogy szeptember 20-ra a rettegés elérje az idegroncs I.H.Ferink által megkívánt szintet, és akkor majd a romatüntetés és szélsõségek elleni tüntetés keretében egy jót lehet majd gyûlölködni, meg kirekeszteni azokat a gyülölködõ kirekesztõ szélsõségeseket, akik természetesen nem mi leszünk, hanem akiket meg akarunk gyülöltetni, meg ki akarunk rekesztetni!

Természetesen a provokáció az nagyon kell majd, hogy néhány kopaszfejû álarcos (nyilvánvalóan) szélsõjoboldali rátámadjon a békésen gyûlölködõ és kirekesztõ naggyülésünkre, ezért ezekrõl a Szilvásy elvtársunk majd gondoskodik! Mert a pártérdek az mindenekelõtt! smileysmiley

Le a szélsõséges gyülölködõkkel! Éljenek a demokratikus kirekesztõk!Éljen a párt!



MIvel más mondanivalójuk nincs,ez fog következni:
A "FIDESZ NÁCI PÁRT"!

Akkor õk mik??smiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
NwLGL
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 423
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.22
Elküldve: 2009-04-05 21:30
[img]http://static.zoom.hu/db/0D/63/d00006D63f2f99d8ac2c0.jpg[/img]
[img]http://static.zoom.hu/db/0D/72/d00006D72dcc420b343ca.jpg[/img]

További képek: ZOOM.HU


Képeim


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2009-03-22 18:27
Igazad van,BOCS!BOCS!!smiley


És ráadásul az a feri el sem húz,õ fog irányítani,csak a háttérbõl!
Végezzék al mások a piszkos munkát!smiley

Üdv!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
NwLGL
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 423
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.22
Elküldve: 2009-03-22 09:48
ettõl csak jobb jöhet,egy ÚJ VÁLASZTÁSOK UTÁN,




Hát ez az! De MOST NEM ÚJ VÁLASZTÁSOK lesznek. Csak 1 'ember' mondott le, nem az egész KORMÁNY! És akkor mi van? Elmegy az egyik kutya, és jön helyette egy másik. Ráadásul ferikénk
MINDENBE BELESZÓLLÁST AKAR!



Akkor mi fog változni? Semmi.
Mi értelme van az egésznek? Színjáték az egész:

[quote]Értelmezésünk szerint Gyurcsány azért döntött így, hogy hosszú idõn át az MSZP elnöke és a baloldal vezetõje maradhasson.
...
mostani döntésének is stratégiai célja lehetett. Feltehetõen azért választotta a távozást, hogy semlegesítse a hatalomhoz való ragaszkodását kárhoztató véleményeket, egyszersmind 'átengedje' valaki másnak a nem éppen népszerûnek ígérkezõ reformintézkedéseket.
...
Magyarán: az alighanem politikai számûzetésével járó 2010-es választási vereség helyett megpróbálkozik újból fölépíteni magát anélkül, hogy a válságból való kilábalás gondja az õ vállait nyomná.

zoom.hu
[/quote]

+1 cikk MNO

A kosfejes hasonlatot meg kikérem magamnak. smiley smiley smiley


Képeim


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2009-03-22 07:32
Kedves Nwngl???

Tulajdonképpen azt mondod,hogy te sem vagy különb"kosfejnél",az is egy ember,szentgyörgyi lakos,családja van,stb!

Én nem tudom igazad van é,de egy biztos,két egyforma ember nincs az biztos,errõl a Jó'Isten gondoskodott!

Hallottam egy"barátnõmtõl"is ezt a szöveget"

"Egyik se különb,mint a másik"
Megkérdeztem tõle,hány férfival volt életében??,nagyot nézett,??????
mind egyforma jó volt????háááát nem!!

Errõl beszélek,semmi illúzióm nincs,de hogy ettõl csak jobb jöhet,egy ÚJ VÁLASZTÁSOK UTÁN,ez nagyon fontos!
Ehhez 1 év nem elég,mert annyi idõ van még hátra!
Ha csak ferit váltják le,akkor 1 évig megszorítások,még aljasabb tettek jönnek,amit az emberekkel követnek el,majd figyelj oda,a külföld egy hiteles emberrel,aki magamögött tudhatja a magyar nép nagy részét azt veszik komolyan.

Én nem rajongok a politikusokért,de azért 1997-2003 között jobb volt,nem véletlen,hogy ezt írtam,mert ebben benne volt Horn Gyula,Orbán Viktor,Medgyessy Péter is!

Most 200 ránk maradt PÁRTtag,akik döntenek 10 millió ember sorsáért,2009 decemberére elfogy a külföldi pénz és majd 2010-ben jöjjön egy új kormány ,aki majd kifizetteti velünk ezt az adóságot,akiket aztán majd igazán megutálunk egy életre!

Amúgy persze "MINDEGY"???

Aki így látja azt sajnálom.


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2009-03-22 07:16
A HIBÁS megy, és miért NEM lehet ÚJ VÁLASZTÁS

A beteg HIBÁS bejelentette, hogy "ölég vót"", igen "ölég", de nagyon is ölég

Õt a nagy handabandázó volt KISZ vezért NEM értette meg a NÉP, és mivel a NÉPET nem sikerült egészen leváltania, hát bassza meg, elmegyek, mert EZEK nem érdmelnek meg "öngöm"

Ezek a szavak tartalmilag nem a Lipótban hangzottak el, nem barátaim, ezek a mai napon tartalmilag az MSZP nevü vörös bûnbanda "kongresszusán" ahol nagy volt a nyüzsi a posztokért, mert még mindig úgy gondolják, hogy a már teljesen lerombolt országot CSAK ÕK és csakis ÕK tudják akár a pokolba is vezetni

De mivel már a pokol szélén vagyunk és nyílnak "azajtók", hát a fõvezér bedobta a "türülkürüt", be ám, igaz a sanda szándéka igencsak felfedezhetõ, nagyon is felfedezhetõ

Na mincs itt tiszta beszéd, csak megint sumákolás és a hatalom megtartatása még néhány hónapig

Lehetséges ez

Erre kell a FIDESZ-nek és Orbán Viktornak MOST igen gyorsan és nagyon velõsen ""VÁLASZT ADNI"""

Csak egy, és csakis egy megoldás lehet, az új választás, mert az agóniát meg kell akadályozni, mert az mégtöbbe fog kerülni, na és itt van már valóban a spórolás ideje

Minden fillérre szükség van, tehát MOST nem lehet tovább kísérletezni, mert elfogyott a MANI, azaz ellopták a MANIT

Ezért Orbán Viktor , támaszkodjál a magyar népre és követeljétek az azonnali új választások kiírását és juniusban az EU választásokkal egyidõben legyen felelõs kormánya Magyarországnak
Ez ami ma Magyarországon megy, egyetlen EU-s országban sem tûrnék el, és miért tûri a magyar ""elit""

Itt van a lehetõség, ezt elhalasztani BÛN, nagy bûn, és ezt ne engedjétek.
Támaszkodva a népre , hívjatok össze egy nagy NÉPI gyûlést a Kossuth térre, és ott adjatok nyomatékot az ÚJ VÁLASZTÁSOK követelésének. Erre a gyûlésre minden magyar embert, pártszinpátiától függetlenül hívjatok meg, és szülessen meg a közös döntés az új választásokról

Most már nem lehet meghunyászkodni, mert ha MSZP-SZDSZ kormány alkul, és az továbbra is "széthordja a maradék országot", na akkor a FIDESZ-nek is VÉGE lészen, mert nem érdemli meg, hogy hatalomra kerüljön, mert TÛR, TÛR, TÛR ami akár összjátszásnak is tünhet. Egy felelõs ellenzéki pártnak ""FELADATA VAN"" ha az idõ és a NÉP szólítja. Minden megengedett, pl sztrájkok , tüntetések szervezése stb.... Figyelni kell más EU-s országok ellenzéki pártjainak módszereit, és azokat azonnal alkalmazni kell Ott miért lehet, és itt miért NEM

Bátornak kell lenni, mert MOST a NÉP VELETEK VAN, tehát ne tétovázzatok, mert az óra mutatója 23,59 percet mutat

Mi pedig MOST aztán igazán bontsuk ki gyönyüörû zászlónkat a magyart és a koronást és álljunk mindahányan az ÚJ VÁLASZTÁSOK követelése mellé, csak úgy ahogyan szoktuk, demokratikusan, mert MI demokraták vagyunk



Vissza az elejére 1989-hez!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
NwLGL
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 423
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.22
Elküldve: 2009-03-22 02:03
De odavan mindenki ezzel a hírrel. Mi fog változni? Semmi. Jön helyette egy másik ****. Ügyes kis színjáték az egész. Semmi más. :Ð

Itt egy videó. A készítõ kommentje:
ez egy pártatlan vélemény-nyilvánítás a politikáról globálisan, de mégis magyarosan fûszerezve





Aki még nem látta az eredeti SP részt ajánlom figyelmébe.

8. Évad 8. Rész

[quote]Gennyes tus és redvás szendvics
Douche and Turd

Mivel a PETA tüntetõk megtámadják a South Park-i iskolát a tehén kabalafigura miatt, ezért egy újat kell választaniuk. Kyle megpróbálja rávenni az embereket, hogy az õ "Gennyes Tus" kabalája jobb, mint Cartman "Redvás Szendvicse"[/quote]


Képeim


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2009-03-21 21:10
El Qro a fõpatkány elhagyja a süllyedõ hajót!smiley

Ez aztán az igazi kommancs,így csinálták 1989-ben is,amikor már nem bírták fizetni az adóságokat,akkor "átadták a hatalmat"!
NÉVLEGESEN!

Most is lemond??,ÁÁÁÁÁÁÁÁ
DE MINDENBE BELESZÓLLÁST AKAR!!

Ez a szép,más ****ával csalánt verni!

maszop szavazók,most jön a szívatás java,amit sajnos mi is megkapunk.smileysmileysmileysmiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
NwLGL
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 423
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.22
Elküldve: 2009-03-20 23:55
Ez már azért tényleg nevetséges.
Sírni tudnék.

Szabadlábon védekezhet az az öt, a falubeliek szerint roma származású nehézfiú, akiket kedd este, autós üldözés után kommandósok kaptak el Jászjákóhalmán. Egy nagy, sötét terepjáróval voltak, amelyben gázfegyvert, rendõri jelvényeket, mellényeket, símaszkokat találtak a nyomozók. A faluban elterjedt szóbeszéd szerint a tatárszentgyörgyi kettõs gyilkossággal is összefüggésbe hozhatók az elfogott férfiak, és állítólag Jászapátiban hasonló bûncselekményre készültek.

...
kommentek:

ezek kevesek ahhoz, hogy legalább elõzetesben számonkérjék õket... szabadon távoztak.......
...
Mit kellet volna találni náluk hogy elõzetesben legyenek?
...
Nem kábszert kellett volna a kocsijukba csempészni. Manapság már elég egy "Felelõs kormányt Buda-Pesten" felirat is, hogy lesitteljék az állampolgárt... Esetleg egy ilyenért agyba-fõbe verés, szemkilövés is kinéz hamarosan.
...
Ez a rendõri vezetés röhelyes!!!

zoom.hu


Képeim


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2009-03-18 23:03
Igazad van,akkor a"kék cédulás"választások voltak!
Na de annak köszönhetjük,ahol most tartunk!

Amúgy kösz,ennyit jelent"egy szám"!!

Erre szoktam mondani:
a nulla=semmi,de ha bármilyen szám után szerepel,akkor már valami!

Na ez nagy bölcsesség!smiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: országos politika
papi
Tag

Hozzászólások: 98
Regisztrált: 2008.09.13
Elküldve: 2009-03-18 22:43
Kedves B Jakab .Egy pillanatra cserben hagyott az emlékezeted ,1848ról van szó.


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2009-03-18 20:01
Ezzel a"felelõs kormány"-nyal(transzparenssel)egy nagy gond van,talán több is,de EGY NAGY AZ BIZTOS!!

Olyan idióták a magyar?????rendõrök,hogy azt sem tudják,hogy ez része volt az 1948 márc.15-én megalkotott 12 pontnak!
A mi pénzünkön"tanulnak",fizetjük õket és mást sem csinálnak,mint b..nak minket!!smileysmiley

Mondjuk ha egy ****t állítanak elõ és annak néznek a seggébe,még niztos élvezi is!smileysmiley

De így???ez kiábrándító!

Kádár János rendõrsége ezekhez képest URAK VOLTAK!!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
admin
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 797
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.17
Elküldve: 2009-03-16 15:09
[quote]Firedog írta:
Kedves Admin! Az elõzõ két videót miért tetted ki? smiley Elég szörnyû. Nem hiszem, hogy ide valók. [/quote]

Az elmúlt héten elég nagy port kevert, nap mint nap emlegették a híradóban. Gongoltam aki még nem látta nézze meg elrettentõ pédaként...


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

jaszalsoszentgyorgy.lapja.hu
Szerző RE: Országos politika
NwLGL
Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 423
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.22
Elküldve: 2009-03-15 13:15
...A másik két férfi egy nagyméretû lepedõt tartott a magasba, amelyre azt írták: „Felelõs kormányt Buda-Pesten.” A rendõrség a kordonon kívülre vezette a férfiakat és igazoltatásukat követõen elengedték õket – tudósít a távirati iroda, míg a Hír Televízió úgy tudja, hogy a két tüntetõt elõállították.

[img]http://kepfeltoltes.hu/090315/felelos_k_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img]

Babakocsis család, mint gyanús elem

A Múzeumkerti szabadtéri ünnepségre egyébként nem engedtek be egy kisgyermekes családot babakocsival, mert cumisüveg volt náluk. A rendezvényre semmilyen italt nem lehetett bevinni.

MNO


Képeim


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
admin
Fő Adminisztrátor

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 797
Lakóhely: Jászalsószentgyörgy
Regisztrált: 2008.05.17
Elküldve: 2009-03-14 10:52
[video]http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=5601962903599257442&hl=nl&fs=true[/video]

[video]http://files.indavideo.hu/player/vc_o.swf?vID=0bb3acb89c[/video]


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

jaszalsoszentgyorgy.lapja.hu
Oldal: 14 / 16 << < 11 12 13 14 15 16 >
Ugrás a fórumra:


Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Nem vagy még tag?
Kattints ide, hogy regisztrálj.



Neked nem kerül semmibe csupán 2 percedbe,
de ezzel elismered a munkánkat!


Elfelejtetted a jelszavad?
Kérj egy újat itt.
Időkép
Jászalsószentgyörgyi webkamera

Megnyitás az Időképen
Cookie Info

Honlapunkon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében.
Amennyiben szeretnél vele megismerkedni, ITT bővebb információt találsz róla.


Ki, mit néz?
54.36.148.xxx @ photo...
44.223.39.xxx @ photo...
3.80.144.xxx @ forum...
54.36.149.xxx @ news.php
44.222.125.xxx @ photo...
54.152.43.xxx @ repor...

Egyszerre 179 fő a rekord.

Fórumtémák

Friss hozzászólások
Betörés!!! 155 hete
Észrevétel... 210 hete
Egyéb videók 439 hete
Zene 442 hete
Utcanev valt... 443 hete
Országos po... 494 hete
Humoros videók 517 hete
Vadas 530 hete
Emlékek 605 hete
Kifestõk, s... 626 hete

Legnépszerűbb témák
Észrevételek a fa... [668]
Országos politika [317]
Vicc [240]
Parlamenti Választ... [180]
Önkormányzati vá... [139]

Bejelentketés után "kattintható" lesz, addig használd a menüt.

Szavazás

Hogyan értékelnéd a 2023-as évet településünk szempontjából?

Nagyon jó volt, csak így tovább.

Idén több fejlesztés kellene.

Semleges.

Nem volt jó.

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Lájkolj!

Security System 1.8.3 © 2006 by BS-Fusion Deutschland
16199 kísérlet blokkolva

Szomszédos települések: Jánoshida, Jászladány, Szászberek ; Környező városok: Abony, Cegléd, Jászapáti, Jászberény, Nagykáta, Szolnok, Újszász
Te vagy a(z) . látogatónk.
Copyright © 2008-2022
Jászalsószentgyörgy
PHP-Fusion v6.01
voodz by: sonar