Fórumtéma - Jászalsószentgyörgy nem hivatalos közösségi portálja - Friss, érdekes és független! 

 

 

Navigáció
Történelem
Térkép
Címjegyzék
Helyi Hírek
Helyi Sajtó
Játékok
Cikkek
Galéria
Fórum
Chat
Idõjárás
Vendégkönyv
Apróhirdetés
Letöltések
Linkek
Keresés
Kapcsolatfelvétel
Gy.I.K. (FAQ)
Bemutatkozások
Képviselõ-Testület
Ifjúsági Egyesület

Véletlen képek a Galériából



Utoljára feltöltött kép:

2024041418322113_t1.JPG
Győztes csapat.


+ több új kép


Utoljára létrehozott albumok:

Lakástűz a Zagyva úton.
2024.03.14. Megemlékezés
Mindenki Karácsonya 2023
Mikulás járja a falut.
Örök Ifjak Nyugdíjas...
Utoljára feladott hirdetések:

Régi lakások elör...
Kerékpárok, Motork...
Vállalom - fürdõ...
REDONY KÉSZÍTÉS. ...

Online felhasználók
Vendég: 12
Nincs Online tag

Regisztráltak: 1,377
Legújabb tag: Bbicu
Híreink egy részét nekik köszönhetjük:

SzolJOn.hu
Police.hu
MTI.hu


Köszönjük!

Híreink
Hétvégi foci a Vadasban. [113 megnyitás] Önkormányzati és EP. választás 2024. [892 megnyitás] Illegálisan vágtak ki több száz fát Jászalsószentgyörgyön. [474 megnyitás] Vármegyei II. osztály 24. forduló [133 megnyitás] Meghívó műsorestre [128 megnyitás] Ünnepi miserend [243 megnyitás] Régi vágyuk vált valóra a fontos jászalsószentgyörgyi földút mellett élőknek [310 megnyitás] 200 millió forintból újul meg az úthálózat és a közvilágítás Jászalsószentgyörgyön [441 megnyitás] Súlykorlátozás lép életbe Szolnok és Jászberény környékén [263 megnyitás] Szerdán kupa mérkőzés a Vadasban. [507 megnyitás]


Figyelem

A honlap CSAK akkor lesz teljesértékű, ha bejelentkezel !


Ha még nem regisztráltál kattints IDE !

(Bejelentkezés után ez a panel eltünik!)

Fórumtéma megtekintése
Fórum | Offtopic | Minden más
Oldal: 8 / 16 << < 5 6 7 8 9 10 11 > >>
Szerző RE: Országos politika
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-08-09 18:42
"Mindent a cél érdekében!"

Úgy látszik, hihetetlen nagy forradalom söpört végig az országon... Most nem vörös-, hanem narancsdiktatúra épül ki, minden úgy történik, ahogy a narancsok és a gazdáik (Soros Gyuri bácsiék) eltervezik...

Mi az, hogy a Jobbik nem lényegi dolgokkal foglalkozik!

Hadd hozzak egy példát:
Borsod megyében az árvízkor nagy fosztogatások voltak! Természetesen cigányok voltak... Ha jól emlékszem, Egyed Zsolt jobbikos, Borsod megyei képviselõ emelt szót az áldozatok érdekében, és próbálta felhívni erre a problémára a parlament figyelmét.
Erre a fideszesek kioktatták, hogy miért szítja továbbra is a magyar-cigány ellentéteket... Ennyi.

Szóval ki is foglalkozik szerinted lényegtelen kérdésekkel? Vagy talán az a sok ember, akinek elárasztotta a házát a víz, ráadásul még ki is rabolták, nem számít????????

Itt van nekünk a világhírû építészünk, Makovecz Imre, aki úton-útfélen a Fideszt reklámozza, és tudod, mit nyilatkozott múltkor!

Hát ezt: (részlet egy Magyar Nemzet-beli interjúból)



- Most min dolgozik?

- Erdélyben egymás után tervezem a templomokat. Egy kis kápolnát építek Mártélyra. A Felvidéken városok revitalizációjával foglalkozom, kemény politikai ellenszélben; de nem baj, ilyenkor eszembe jut, hogy megépült a kolozsvári református templom is. Tíz évig épült, s nem kaptunk engedélyt, míg az elõtte húzódó úton el nem készült egy ortodox templom, de végül sikerült, Funar ide vagy oda. Most azonban elsõsorban az árvízkárosultak érdekelnek. Jelentõs részük cigány. Felsõzsolca fölött egész teleplik volt, és vállaltam, hogy tervezek oda egy új cigány falut.

- Miért ezt a részt vállalta?

- Mert ez a legnehezebb. Ezt a szerencsétlen népet is a pénzuralom tette tönkre, nemcsak anyagilag, morálisan is. Gyerekoromban öreganyám azt mondta: csak az oláhcigány lop, de az is csak almát. A csõsznek sós puskája volt: sódarabok voltak benne sörét helyett, és ha valakit seggbe lõtt, abba belement a só, ordított kegyetlenül, de nem lett nagy baja, Viszont megdagadt a seb, és nem bírt ráülni, úgyhogy meg lehetett találni késõbb a tolvajt. Akkoriban még létezett cigány kovács, teknõvájó, rézmûves. Egy csomó foglalkozásuk volt, és vajdák vezették õket, vagyis mûködött a belsõ közigazgatási rendszerük. Mindezt azóta felszámolták, a kultúrájuktól is megfosztották õket, azzal a hazugsággal, hogy a cigány ugyanolyan, mint a többiek. Miért lenne ugyanolyan? Más a tradíciója, a gondolkodása, a temperamentuma. Mára szörnyû mélyre süllyedt a cigányság. Felsõzsolca táján elhordták a töltésekrõl a homokzsákokat, szigetet raktak belõle maguknak, generátorral áramot fejlesztettek, úgy nézték a nagy képernyõs tévéjüket. Olyan gyors motorcsónakon közlekedtek, amelyet a rendõr nem bírt utolérni, és mikor eljött az este, az összedûlt házakat kifosztották. Persze ilyen esetekért nem kell vidékre menni. A napokban megállít a ház elõtt egy ember, hogy fel tudnék-e váltani egy százast. Nyúlok a zsebembe, és mondom, hogy nincs. Erre azt kérdi: egy ezrest két ötszázasra? Találtam egy ötszázast, elõvettem, mire kitépte a kezembõl, beugrott a kocsijába, és elhajtott. Ott álltam megkövülten. Miféle ember ez? Miféle értékrendje van? Milyen úton jár? Hová tart? Hová süllyedt? Mit gondol a másik emberrõl? Akkor érzi magát embernek, ha sikerül becsapnia a másikat, nem pedig akkor, ha segít neki?

- Az új telep tükröz majd valamit az eredeti kultúrájukból?

- Még nem jutottunk odáig, hogy errõl tárgyalhassunk. Mindenesetre a bodegáik helyett negyvennégy négyzetméteres házakat kapnak, amelyekben lesz szoba, konyha, fürdõ, kamra, központi fûtés, gáz, víz, áram. (Kuruc.info: azaz: még csak nem is nekik kell felépíteniük. Ja igen, és mindezt, természetesen, mi fizetjük. Miközben egy fehér árvízkárosult garantáltan nem kap semmit...) De úgy fogjuk intézni, hogy a házak eladhatatlanok legyenek. Korábban ugyanis a Beregben rendszeresen megtörtént, hogy az új házat eladták, és megint csináltak maguknak egy bodegát.





* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Országos politika
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-08-07 15:09
PISTI!

Azt nem tudom mi lesz Szélessel,de elhiheted rosszul nem fog járni!! smiley
Tudod õ nagyvállalkozó,akinek nem csak médiavállalkozásai vannak,hanem ipari is! smiley
Elég,ha legyártatnak vele Budapestre 500 buszt,elhiheted többet ér neki,mint egy államtitkári poszt,mert miniszter semmiképp nem lehetett volna,azon a vonalon megvoltak az emberei Orbánnak!
Arról nem beszélve,hogy néhány milliárd forint értékû reklámot áttolnak hozzájuk!
Én még abban sem vagyok biztos,hogy nem indít újabb tv-t(ket),újságot,vagy rádiót!

Most bevallom neked,van egy ismerõsöm az Echo-nal és kettõ a HÍRTV-nél,persze nem nagy emberek,de benne vannak a dolgokban!
Már azt tervezik hogy foglalják el a közszolgálati médiát,kicsit bonyás lesz,mert nincs elég ember,a fiatalokra kell építeni,csak félnek mert azok közül sokan"szélsõségesek"állítólag!
Már lehet,hogy az Obersovszkyt láttad az M1-en reggel??
Azt tudtad,hogy 2008-ban egyetemeken,fõiskolákon csináltak egy kutatást,ahol kiderült,hogy a fiatalok 80%-a jobboldali,szélsõjobboldali beállítottságú,kifejezetten"rasszista" smiley smiley,akkor már gondoltam,hogy 2010-ben nem lesz gond!
Mondjuk ezt nem nagyon reklámozták,de így van!
Szóval így megy ez!
Persze idõ kell hozzá,de reméljük lesz,egy kis idõs-fiatal keverék megoldja a problémát,a lényeg ne ezt a szemét bandát lássuk hallgassuk!

Azt,hogy a JOBBIK-nak nem jó az új törvény??? smiley,ez lehet hogy igaz,de....!
Amíg a jobbik nem látja be,hogy széllel szemben nem lehet hugyozni,addig ne is várjanak változást és ezt komolyan mondom!
Nekem nem szélsõségesek,a gárdával sincs semmi gondom,bár azt hiszem csak felhasználták õket és most bajban vannak mit csináljanak velük??? smiley
Úgy jártak,mint Orbán a polgári körökkel.
Néha van egy demonstráció,akkor azt hiszik fontosak,de valami mást kell kitalálni és a Parlamentben is inkább lényegi dolgokkal kellene nekik foglalkozni és az alpári viselkedést befejezni!
Gondolom ebben egyetérthetünk?? smiley
Szerintem a szellemi kapacitás meg van bennük,csak azt jól kellene nekik felhasználni,magyarul nem **** gyerekek,de..egyik másik disztingválhatna!
Én szeretném,ha két ERÕS JOBBOLDALI PÁRT LENNE! smiley
Szóval,ha ezt felérik ésszel,lesz nekik nyilvánosság a jobboldali médiában és akkor hívják majd õket máshová is,mert érdekesek lesznek,hidd el!
Amúgy néhány képviselõn már látszik a változás!
Ami a médiatörvényt illeti??meg kellett hozni minél hamarabb és Sólyom tuti nem írta volna alá,így csak ez a lehetõség maradt,nem túl elegáns,mindent a cél érdekében! smiley
No majd meglátjuk mi lesz??

Üdv:Jakab!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-08-07 13:29
BugaJakab!

Szerinted jobb lesz? Ezt komolyan mondod? smiley

Én nem tudom,melyik szánalmas alak találta ki a Jobbik--MSZP-koalíciót??? smiley Fogadom az Echo tv a ludas! smiley
(De beszopta Széles Gábor, mert hiába szidta a Jobbikot az újságíróival, a Fidesz mégse csinált belõle minisztert. smiley :Bsmiley


Szerinted jobb lesz a jobbliberális média????? smiley







* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Országos politika
senki75
Adminisztrátor

Hozzászólások: 192
Regisztrált: 2008.07.31
Elküldve: 2010-08-07 10:19
Ha egy kormány nemzetinek vallja magát, akkor viselkedjen is úgy és nem éri kritika a nemzeti oldalról. Ha valami xar és más xarral cseréljük, fõleg ha az nem igazán a demokráciáról szól, akkor engedtessék már meg, hogy azt ne fogadjuk el. Attól még, hogy az MSZP sem fogadja el, az nem együttmûködést jelent. Ilyen alapon a Jobbik együttmûködik a Fidesszel, LMP-vel is, mert úgy látják, hogy bizonyos javaslatok a nemzet javát szolgálják. Ez nem együttmûködés, hanem konstruktív ellenzék. A beszólásokról csak annyit nézz utána miket és kik kiabáltak eddig be a parlamentben, nem 2010-tõl kezdõdött az idõszámítás, habár végigsöpört egy narancsforradalom. smiley Szebb jövõt!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-08-06 10:10
Vadam5!!

Tudom sok minderre nem válaszoltam amit kérdeztél,sajnálom nincs mindig annyi idõm,de most..! smiley
Kérdezted,miben mûködik együtt az mszp és a JOBBIK??
smiley
Nos,tegnap kiállt Novák Elõd és szidta Lezsákot,amiért majd csak az új államfõnek akarja átadni a médiáról szóló törvényt,mert az biztos aláírja,nem úgy mint Sólyom!
Ez tényleg így van!!!

De ezek szerint,te,ti elégedettek vagytok a jelenlegi balliberális média túlsúllyal?? smiley smiley
Azzal hogy mindenhonnan a szenny folyik és szinte semmilyen szankciót nem lehet ellenük alkalmazni??
A "magyar rádió"lassan Izrael1-2-3,vagy a tv2-rtl-duna-m1,szerinted minden a??? smiley smiley
Lehet hogy nektek nem lesz sokkal jobb,bár ettõl csak jobb lehet,mert kaptok némi lehetõséget,fõleg ha szalonképesebbek lesznek a megszólalások és "Gyula nem hívja ki egy bunyóra a riportert",mint a Parlamentben.
Viszont a sok szoclib patkány mehet az atv-be,meg a klubrádióba,vagy népszava,szabadnép nevû szennyújságokhoz!

Szóval meg kellene gondolni,mikor mit kritizálnak!

Üdv:Jakab!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-08-04 10:26
ÕSZINTÉN KÍVÁNOM,MISKOLC(Borsod) LEGYEN A JOBBIK-é!! smiley
Teljes hatalmat nekik,kíváncsi leszek mire mennek vele,ha NÉGY év alatt eredményt érnek el,megfontolom,hogy rájuk szavazzak-e!! smiley smiley

Hajrá Jobbik,ezt most õszintén mondom,már ami Miskolcot illeti!

Amúgy várom azt,hogy aktiválják magukat,bár most valami üdülõ eladását firtatják,így kell,keresni kell az ügyeket,minél többet szerepelni a médiában,de ez tényleg nem egyszerû nekik..! smiley smiley smiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-08-03 22:57
"Tûzzel-vassal ki fogják szorítani a cigánybûnözést" - bemutatkoztak a Jobbik miskolci jelöltjei

Szegedi Márton, a párt miskolci elnöke a Jobbik Magyarországért Mozgalom városi polgármester-jelöltje. A kedd délutáni sajtótájékoztatón a húsz képviselõ-jelöltet is megnevezték, és a programjuk sarokpontjairól is beszéltek.

Több mint 2500 ember mondott véleményt a Jobbik által meghirdetett Lokálpatrióta Nemzeti Konzultációban, ennek alapján készült el a párt miskolci választási programja, mely a „Miskolc, a magyar kultúra, a rend és a biztonság fõvárosa” címet viseli. Szegedi Csanád európai parlamenti képviselõ elmondta, a címben is megfogalmazott hármas sarokpontra épül a programjuk. A kultúra kapcsán kijelentette: azt szeretnék, hogy Miskolc a Kárpát-medence magyarságának kulturális fõvárosa legyen. Ennek kapcsán vannak olyan elért eredmények, amelyeket meg szeretnének tartani, példaként említette az Operafesztivált, a Kocsonyafesztivált, és a Diósgyõri Várjátékokat. Emellett minden lehetõséget meg szeretnének ragadni a nemzeti kultúra bevezetésére, mint amilyenek Wass Albert és Szabó Dezsõ mûvei, de a magyar kézmûvességet is szeretnék a városban minél inkább meghonosítani, az iskolákban kötelezõ tananyaggá tennék például a hun-magyar rovásírást.

A rend kapcsán a képviselõ arról beszélt, hogy Miskolcról tûzzel-vassal ki fogják szorítani a cigánybûnözést. Az etnikai, megélhetési, segélyezési problémák, a bûnözés itt sokkal markánsabban van jelen, mint az ország más részében, ezekben a kérdésekben intelligens, európai, de nagyon határozott lépéseket kívánnak tenni. Önfenntartó börtönöket terveznek és a csendõrség felállítását helyi szinten Miskolcon. Segélyezés helyett közmunkát szeretnének, szociális mûhelyek programját, melynek keretében a segélyezettek olyan közcélú munkákban vennének részt, mint például a kátyúzás, gátépítés, vagy éppen a programjukban szereplõ kétszáz kilométernyi kerékpárút megépítése.

A biztonság kapcsán Szegedi Csanád a lét-, energia- és élelmiszer-biztonság hármasát említette, melynek kapcsán kijelentette: megszüntetik Miskolcon a munkanélküliséget. Egy európai mintavárost szeretnének Miskolcból, öko- és biotermeléssel, melynek kapcsán megmûvelnék az önkormányzati tulajdonú termõterületeket. Az energiaárak elérhetõsége érdekében megújuló energiákat vonnának be a termelésbe, 70-80 százalékban, ami nem csak az energiaárakat csökkentené, de munkahelyeket is teremtene. A képviselõ kijelentette: az uniós pályázatok érdekében személyes lobbit folytat majd.


A sajtótájékoztatón bejelentették, hogy a Jobbik Miskolci Szervezete ellenszavazat nélkül döntött arról, hogy Szegedi Márton, az alapszervezet elnöke lesz a párt polgármester-jelöltje Miskolcon. Szegedi Márton ismertette a húsz választókörzetben indított jelöltjeik nevét is hozzátéve, szakmailag erõs, nemzeti elkötelezettségû, tettre kész fiatalos csapat állt össze, amely készen áll arra, hogy a miskolciakért dolgozzon. A tájékoztatón azt is elmondták, ha sikerül listát állítaniuk a városban, annak elsõ négy helyére Szegedi Márton, Pakusza Zoltán, Jakab Péter és Kassay Józsefné kerül.


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Országos politika
Vadam5
Tag

Hozzászólások: 92
Regisztrált: 2009.11.02
Elküldve: 2010-07-31 12:56
Igen,abban igazat adok, hogy a Gárdáról mostanában keveset beszél, és Põsze "úr" is hangot adott a Gárda elleni véleményérõl, de szerintem nincs az még elfelejtve. Egyébként a Gárdisták mellett a Csendõrök toborzása is folyamatos, csak sajnos nagyon megszorítják a törvény erejével õket... És ez szerintem az Orbán- kormány irányítása alatt csak fokozódni fog... Egyébként a kettõs állampolgárság tényleg nem "korrekt": nem csak szavazati jogot nem kaptak, de semmiféle érdek képviselet nincs az elcsatolt országrészekben ( ami mûködõ képes!), egyébként meg miért kéne adózniuk, nem elég ha egy elnyomó hatalomnak adóznak? Akkor meg, szerintem õk mondtak volna le önként arról hogy magyarok legyenek... A szavazati jogot én megadtam volna nekik, de az se rossz ötlet, hogy alsó- és felsõ házak legyenek. Egyébként ez Vona-ügy, tehát hogy nem jelent meg, egy rég lerágott csont. Több interjúban is hangoztatta, hogy ezt egész életében sajnálni fogja, bár gondol ez téged, Jakab-testvér, nem igazán érdekel. Ellenben, Te még mindig nem válaszoltad meg a kérdésemet: tehát hogy miben mûködik együtt a Jobbik és a Maszop?
Kitartás!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-07-31 09:08
Vadam5!

A kettõs állampolgárság???Vona meg sem szavazta,mirõl beszélsz??
Hogy nincs szavazati joguk???szerintem így korrekt,ha majd itt fizet adót,akkor igen,de én már ezt is NAGY ELÕRELÉPÉSNEK TARTOM,az elmúlt 20 év tökölése után!
Amúgy meg persze értem én,Gaudit nem néztem meg,már láttam eleget,sõt beszéltem is vele 2006-os"események"után,amikor sokat foglalkozott a brutalitással!
Tisztelem is érte,õt is és M.Krisztinát is.
A "narancs ködrõl"annyit,ha olvasod a hozzászólásaimat,látod sok dologban nem értek velük egyet és sok dologban veletek igen,de a Jobbik az egy másik téma.
Nekem máig nem tiszta ez az egész??????ne érts félre,de én úgy érzem,hogy"meglovagolták a gárdát"azzal jutottak odáig ameddig!
No nem mintha nem lehetne,csak azóta másról szólnak a dolgok és ahogy haladunk elõre egyre inkább így lesz,csak figyeld meg!

Üdv:Jakab


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
Vadam5
Tag

Hozzászólások: 92
Regisztrált: 2009.11.02
Elküldve: 2010-07-30 17:30
Buga Jakab, nem igazán értem hogy miben mûködik együtt a Jobbik és a Maszop, ezt talán részletezhetnéd... De, azért szerintem, ha a Jobbik ellenmond valamiben a Fidesznek, attól még nem támogatja az Mszp-t, , egyébként meg elég csak Gaudi Nagy Tamás beszédeit hallgatni, rögtön kitûnik ,hogy mennyire "kedveli" a maszoposokatsmiley. ( Gyengébbek kedvéért belinkelem a videót smiley):



Talán a narancs-köd az ami itt néhány ember agyát elborította, de azért nem kellene mindent szentnek venni amit Orbán Viktor és a Fidesz diktál, hiszen még igazából nem sok mindent tettek le az asztalra, amit meg megcsináltak ( gondolok itt pl. a kettõs állampolgárság megadására) ,az csak arra volt jó, hogy kifogja más pártok "vitorlájából" a szelet. Egyébként a kettõs állampolgárság kérdése is csak félig-meddig tekinthetõ megoldottnak.

Kitartás!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-07-30 17:04
Ementáli,trappista??

Mit éreztem???semmit,már 5 éve tudom,hogy haverok és üzlettársak!
Hidd el nem örültem neki,de RABLÓBÓL LESZ A LEGJOBB PANDÚR,ahogy 1998-2002 között bizonyította is!! smiley
Kérdezel itt olyanokat,hogy most nem tudom,megjátszod vagy tényleg??
Ilyen a Világ,sajnos,mint írtam nem örülök az ilyen dolgoknak és sok másnak sem,de szükség törvényt bont!
Tízezer rendõrt mégsem lehet kirúgni,pedig azt kellene,így aztán olyan embert kellett a fejükre ültetni,akit elviselnek!
Ez olyan,mint a foci,a játékosok maradnak,az edzõ megy! smiley
Amúgy megértelek én téged,csak nem tudom mit vártál??? smiley
A jobbik könnyen van,felelõség semmi,lehet dumálni,4 évig ketyeg a zseton és kész.
Néha elõjönnek a "Hiszekeggyel",amit szerintem is ki lehetne függeszteni az iskolákban,de amíg olyan tanárok vannak,akik nem tanítják a történelmünket rendesen,akár téged is felakaszthatnának,nem lenne látszata!
Amúgy ha a fidesz nem tett semmit 60 nap alatt,akkor miért sírtok a komcsik vállára borulva?? smiley smiley
Egyben biztos lehetsz,most lesz nagytakarítás,el is várom tõlük!
Amúgy a jobbik jól is jöhet a fidesznek,ha õszinte akarok lenni,márpedig veled mindig! smiley
Szóval a jobbikkal szemben határozhatja meg magát!
Õk nem radikálisok,szélsõjobbosok,stb(szerintem a jobbik sem az,de ez van)sõt ellenük vannak,betiltják a gárdát,a másik,a szocikkal együttmûködik a jobbik,így aztán lassan kínos helyzetbe kerülnek!
Annyira szüksége van a fidesznek a jobbikra,mint egy falat kenyérre!
Fogod mit dumcsizok??? smiley

Én???antiszemita,szélsõjobbos,....??az a jobbik,akikkel szemben fellépünk,de a másik szélsõséges párt a maszoppal együttmûködnek!
Ha a jobbik kiállna mindenben a fidesz mellett,..no ez probléma lenne!Köszönik szépen! smiley smiley

Bocs,de nincs sajtból a Hold!

Üdv:Jakab!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-07-28 22:42
Tényleg, Jakab!

Mit éreztél, amikor kiderült, hogy Sintér Sanya egyik legjobb haverja Gergényi Péter?

Ezért végighallgathattad húsz évig, "hogy így MSZP, úgy MSZP", "így a Fidesz, úgy a Fidesz"!smiley

Én erre azt mondom: összenõ, ami összetartozik! smiley




* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Országos politika
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-07-24 17:44
BugaJakab!

Ezt te el is hiszed, amit írtál?

Semmi konkrétat nem írtál, de megvárom, vajon mit reagálsz a válaszaimra. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy tudod kimagyarázni azt, hogy a szegfûs terror helyett most elkezdõdött a narancsdiktatúra. smiley

Semmi változást nem látok, csak azt, hogy a vörösök után most a narancsok jönnek, és nem a nemzetiek!

Undorító látni, ahogy a fideszes képviselõk hazudoznak, hogy nem voltak fosztogatások az árvíz idején!!! Ezt te hogy látod?

Most is a gárdát üldözik, miközben a cigányok kedvükre bûnözhetnek! (Max. néhány évet kapnak!)


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Országos politika
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-07-24 10:23
Trapista!!

Nyugodtan mondhatod,hogy"zsidesz",ha ez tetszik neked és jobban alszol tõle,ám legyen,de nem egészen korrekt,pont így a z IMF tárgyalások után!
Hogy nem mennek tökéletesen a dolgok??természetes,te mit vártál???56 nap alatt rendbe rakni az országot,amit nyolc év alatt elQrtak??
Ez nehezen fog menni,ha 4 év múlva úgy élünk,mint 2002-ben már az is nagy haladás lesz!
Amúgy"ÖRÖM"volt hallani,ahogy a Jobbik,az LMP és a maszop együtt támadta Orbánt és a fideszt!
Egy dolgot figyelembe kell venni,ezalatt a 2 hónap alatt lerakták az alapokat,a felépítmény átalakítására!
APEH,OEP,PSZÁF,Statisztikai hivatal,ORTT,média,ÁSZ és sorolhatnám!
Ezek szükségesek,hogy megindúljanak az átalakulások!
Persze ebbõl sok negatívan érinti a Jobbikat is,fõleg a választási törvények!
De egy bizottság eldöntötte,hogy levetítik Biszku és még ki tudja kinek a filmjeit!
Bocs,de mennem kell,rám várnak,majd folytatom!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
senki75
Adminisztrátor

Hozzászólások: 192
Regisztrált: 2008.07.31
Elküldve: 2010-07-23 16:33
Itt egy kis csemege:

[img]http://kuruc.info/galeriaN/hir/ner1.jpg[/img]



[img]http://kuruc.info/galeriaN/hir/ner2.jpg[/img]


Akit érdekel a cikk itt találja: http://kuruc.info/r/26/63144/


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-07-23 15:44
A cigányok új Trianont akarnak; a titkosszolgálatok nem vizsgálódhatnak

A Hírlap anyaga:

Alomállam

Bizonyos körökben évrõl évre fölmerül az úgynevezett független roma körzet gondolata. Az utóbbi idõben sajnos egyre hangosabbá váló ötletelõk szerint mindezt valahol Észak-Magyaroszágon, Borsod-Abaúj-Zemplén, esetleg Nógrád megye területén kellene létrehozni, ahol a cigányság aránya már amúgy is magas, így annak létrejötte csekély traumát okozna a helyi lakosságnak. (Mintha Magyarország ennyibõl állna csupán.) Emlékeim szerint a témát legutóbb a Népszabadság valamelyik publicistája elevenítette föl – bár az is lehet, tévedek, hiszen nem veszek a kezembe mindig mindenféle sajtóterméket.

Nem tudom, kinek és mikor jutott eszébe elõször ez a hagymázas baromság – értve alatta harmadára szabdalt hazánk további szétcincálását –, de annyi bizonyos, aznap vagy sokat ivott, vagy erõsen begombázott. Természetesen lehet még egy opció: gyárilag bolond – bár ezt feltételezni sem merem. De legyen bármelyik is a válasz, az illetõ vagy nem olvasta, vagy nem akar tudomást venni alaptörvényünkrõl, az Alkotmányról.

Ennek ötödik paragrafusa szerint „A Magyar Köztársaság állama védi a nép szabadságát és hatalmát, az ország függetlenségét és területi épségét, valamint a nemzetközi szerzõdésekben rögzített határait”. Érdemes átfutni a második paragrafus második bekezdését is, amely szerint: „Senkinek a tevékenysége sem irányulhat a hatalom erõszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetõleg kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és egyben köteles fellépni.”
Csekély rálátásom van a cigányság bizonyos – korántsem „vezetõ” – rétegeinek tevékenységére, ám annyit én is látok, érzek, a tavasszal kimúlt rendszerbõl némelyek úgy jelentek, jelennek meg a különbözõ írott és elektronikus kommunikációs csatornákban, mint ezen álomállam miniszterei, vezetõi. Olykor egyenesen olybá tûnik, õk és haverjaik talán már a miniszteri posztokat is elosztották egymás között.

Mindez akkor jutott eszembe, amikor a minap összefutottam egy rég nem látott barátommal, aki lassan húsz esztendeje egy olyan cégnél dolgozik, ahol gyakorlatilag mindent tudnak mindenkirõl. (Igen, igen, a politikusok turpisságairól is.) Õ keseregte el nekem két sör után, hogy az utóbbi szoclib érában a magyar nemzetbiztonsági hivatalok éves jelentéseibõl felsõbb erdei körök konzekvensen kigyomlálták a roma közösség önállósági törekvéseirõl szóló részeket. Sõt az utóbbi két-három esztendõben egyenesen tiltották az ilyen irányú információszerzést. A hazaárulást amúgy a politikai korrektség nevû súlyosan fertõzõ agybetegség jegyében és nevében követték el.

Az ember elgondolkodik: mit tudhatnak a különbözõ szolgálatok tagjai? Vajon miféle, rémségekkel teli hordókon ülnek némán? Mily magasságokat érhetett el a bomlasztási folyamat, ha most már két sör után képes egy a titoktartásra fölesküdött ember infókat kikotyogni? Egy olyan beavatott, aki csaknem két évtizeden át soha egyetlen szót sem árult el munkájából?

Legszívesebben csupa nagy betûvel ismételném a végén: Alkotmányunk szerint a hazaárulás ellen mindenki jogosult és egyben köteles fellépni! Ha valaki kételkedne: pontosan e titokzatoskodás, majd a szörnyû titkok váratlan és elõre borítékolható napvilágra kerülése az, ami végtelen nagy veszélybe sodorja azokat a tisztességes romákat, akik ebben a hazában szeretnének élni.




* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Országos politika
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-07-23 15:39
BugaJakab!

Úgy látom, letörölték a hozzászólásainkat! Biztos, a lényegre tapintottunk a ZSIráfokkal kapcsolatban!smileysmileysmiley

Bocsi, hogy csak most reagálok a pontokra!

2. Ezt jól mondod: hiába szavaztál a Fideszre! Hogy gondoltad, hogy majd pont az a párt tesz rendet, aki a szavazáson szállította a cigókat szavazni!
NINCS RÁ BIZONYÍTÉKOM, DE HALLOMÁSBÓL TUDOM, HOGY MÉG EBBEN A KÖRZETBEN IS TÖRTÉNT ILYEN!!!
Nagyon nagy probléma, hogy a Fideszed így foglal állást! A cigánykérdés nem véleményszabadság kérdése! Öt évet becsülök, ha ezalatt nem szûnik meg a a megélhetési gyermekvállalás, ezáltal nõ a cigányság aránya, készüljünk fel a legrosszabbra!
A történelem ismétli önmagát: a magyarság aludt a 19. században, és nem vették észre a kisebbségek soviniszta törekvéseit! Ez okozta Trianont, nem a világháború! Pár éven, évtizeden belül elõfordulhat, hogy a cigányok is "kivívják függetlenségüket a magyar terrorral szemben"! Ez mit jelent? Cigány Köztársaságot!!! És mivel mi Szolnok megyében lakunk, ezért számítsunk rá, hogy mi is beleesünk majd Cigányiába!
És egy kis emlékeztetõ: hány tíz-száz ezer magyart öltek meg a zsidó-szabadkõmûves csoportok által felheccelt tótok, oláhok, rácok! És a cigány ezeknél sokkal agresszívebb nép! Õket nem sokat kell biztatni! Nem is merek belegondolni, hány magyar pusztulna el szamurájkard által!

4. Látod, Jakab, már megint nem egyezik a véleményed a pártoddal! Ha az én kis Jobbikom mentegetné Biszku bácsit, többet nem szavaznék rájuk!!!
Egyébként én a nácik és a komcsik közé nem tennék egyenlõségjelet! A nácik kisnyuszik voltak a kommunistákhoz képest! Eleve gondold el, Jakab, a kommunizmus hány évtizedig és hány országban pusztított! Fizikailag lehetetlen lenne, hogy hasonlóan gonoszak lennének! A nácik bûneit jól felnagyították, a komcsikét meg szépen lecsökkentették! Ezt azért tették, hogy a bûnösségükrõl eltereljék a figyelmet! Ha például valaki megemlíti Gyurcsánynak, hogy tette tönkre az országot, rögtön felhozza védekezésképp a holokamublablát!

6. Likud Viktor kormányától felesleges Izrael elítélését várni!

7. Ez aztán az elszámoltatás! MSZP-seket rakni a zsíros állásokba! Bihari Mihály, Warvasovszky Tihamér vagy akár Nagy Róza! (Ugye, õ Molnár Lajos SZDSZ-es eü.-i miniszter sógornõje? Ha jól tudom!)
Nagyon sok tehetséges ember van a valódi nemzeti oldalon is! Például Zétényi Zsolt, Gaudi-Nagy Tamás, Morvai Krisztina és még sok más, egyelõre ismeretlenebb személyek! Helyettük ilyen tehetségtelen komcsikat raknak be!
A gengszterváltás meg egy elõre megtervezett cirkusz volt! Soros Gyuri bácsi addigra kiképezte a liberalizmusra az õ kis tanítványait! (Rájuk szavaztál, Jakab...)

11. Az MSZP után a Fidesz is kint tartja a katonákat... Összenõ, ami összetartozik! Minek nekünk ott lenni? Én mindig azt mondom, Amerika se segített '56-ban, pedig mi tényleg terror alatt éltünk! Nevetséges hallani most Washingtontól, hogy szeretnék megfékezni a terrorizmust Közel-Keleten, ezért háborúznak! Akkor '56-ban miért nem jöttek?!



Hát ennyi.... egyelõre...

BugaJakab és tux! Megdicsérhettek, most nem zsideszeztem!smileysmileysmiley




* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Országos politika
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-07-16 22:08
A tanúról jut eszembe:

Elhunyt Kállai Ferenc

Elhunyt Kállai Ferenc Kossuth-díjas színmûvész, a Nemzet Színésze, a Nemzeti Színház örökös tagja – tudatta honlapján a Magyar Színház hétfõn.

Kállai Ferencet életének 85. évében, vasárnap érte a halál. A mûvész temetésérõl késõbb történik intézkedés.

Kállai Ferenc a klasszikus és a mai világirodalom, valamint a magyar drámairodalom számos fõszerepét játszotta el kiemelkedõ jellemábrázoló erõvel az Othello Cassiusától kezdve a Falstaff címszerepéig, Az ügynök halála fiúalakjától a mai magyar írók által írt figurákig. Filmszínészként is emlékezetes alakítások fûzõdnek a nevéhez, Bacsó Péter legendás filmjében, az 1969-ben készült A tanúban a fõszerepet, Pelikán József gátõrt alakította.

(MTI)



* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Országos politika
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-07-16 21:26
Íme a "megújult MSZP": Mesterházy védelmébe veszi Gyurcsányt

Az MSZP felszólítja a Fidesz "leszámoló kommandóját", hogy ne adjon "politikai utasításokat és megrendeléseket" a bíróságoknak, az ügyészségeknek. Mesterházy Attila MSZP-elnök szerdai közleményében azt írja: "aljas és elvtelen támadást intézett a Fidesz leszámoló kommandója a volt miniszterelnök és a kormány tagjai ellen".
Mesterházy a "lehetõ leghatározottabban" visszautasította a gyanúsítgatásokat, amelyek - mint írta - teljesen nyilvánvalóan arra utalnak, hogy a kormány "koncepciós perekre készül". "A politikai leszámolás" a kormány tehetetlenségét és eddigi sikertelen intézkedéseinek sorozatát igyekszik leplezni, elterelve a figyelmet minden olyan ügyrõl, amelyeket súlyos kritikával illetnek már a nemzetközi szervezetek, sõt a közvélemény is - tette hozzá az újdonsült pártelnök.

(MTI)



* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Országos politika
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-07-13 18:42
Trapista!

2.Teljesen igazad van:CIGÁNY BÛNÖZÉS VAN,hogy mit mond Balogh az egy dolog,de hiába szavaztam a fideszre,még nem kell mindennel egyetértenem velük,ez a véleményszabadság!

4.Helytelen,hogy egy ilyen szemét tömeggyilkossal így bánnak,a nácivadászokhoz hasonlóan létre kell hozni a kommunistákra vadászókat is,õk még idõben közelebb vannak,mint 1945!!
Én a nyugdíjakat 200 ezerben maximálnám,volt kommunistának a minimál nyugdíjat fizetném,teljes vagyonelkobzás,és egy 50nm2 panel,Újpalotán a X.-en,persze akit még lehet lecsuknám,de 80 fölött??de Biszku megérdemelné,akár még a kötelet is,az elõbb felsoroltak a kisebb tisztviselõkre vonatkozik!

6.Ezt rosszul tudod,az EU-közös nyilatkozatban ítélte el,sõt ...igaz külön a magyar kormány nem!
Azt viszont beláthatod,hogy ha az USA nem lép fel keményen,akkor mi minden nap elítélhetnénk õket akkor sem változna semmi,SAJNOS!
Itt minden az USA kezében van,az USA és a Világ meg Izraelében,a kör bezárult! smiley

7.Ezt fejtsd ki bõvebben,mert nem értem,Nagy Rózára gondolsz??
Amúgy tudod miért nem volt itt igazi rendszerváltás??többek között,mert nem volt elég tisztviselõ(képzett szakember)a jobboldalon a komcsik meg elszabotálták azt!
Ez a jelenlegi kormány nagy feladata,ki kell nevelni egy új garnitúrát,beépíteni és amennyiben legközelebb is nyernének,8 év alatt ez is megoldódna!
Elcsodálkoznál mennyi bolsi dolgozik még ma is a magas hivatalokban,rendõrségen,BÍRÓSÁGON,ÜGYÉSZSÉGEN,persze látja mindenki,de más ÉLÕBEN,....HÁNYINGER!!! smiley

11.Semmi helyünk Afganisztánban,de"szövetségesi kötelezettség"! smiley
Én kiépítenék egy 25 ezres PROFI HADERÕT,A LEGMAGASABB technikával,rendesen megfizetve.A jelenlegi katonáink,egy afganisztáni szolgálat után,megfelelõen kiképeznék õket!
Kiépítenék egy amerikaihoz hasonló"NEMZETI GÁRDÁT"(no nem olyat,amire te gondolsz smiley)
Mondjuk ebben nem vagyok perfekt,de amíg nem lesz így,minden szomszédunk belénk rúg hiába vagyunk mindenütt"szövetségesek"!

Hát ennyit tudtam mondani" tekintetes bíróság"!

A Tanú címû filmet minden héten levetíteném a fiataloknak,többek közt,rengeteget tanulnának belõle,többet mint a jelenlegi történelem könyvekbõl!

Üdv:Jakab!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Oldal: 8 / 16 << < 5 6 7 8 9 10 11 > >>
Ugrás a fórumra:


Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Nem vagy még tag?
Kattints ide, hogy regisztrálj.



Neked nem kerül semmibe csupán 2 percedbe,
de ezzel elismered a munkánkat!


Elfelejtetted a jelszavad?
Kérj egy újat itt.
Cookie Info

Honlapunkon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében.
Amennyiben szeretnél vele megismerkedni, ITT bővebb információt találsz róla.


Ki, mit néz?
54.36.148.xxx @ photo...
54.36.149.xxx @ photo...
185.191.171.xxx @ photo...
185.191.171.xxx @ photo...
85.208.96.xxx @ photo...
54.36.148.xxx @ photo...
40.77.167.xxx @ photo...
54.36.148.xxx @ photo...
18.117.216.xxx @ forum...
85.208.96.xxx @ varca...
18.220.187.xxx @ news.php
52.167.144.xxx @ photo...
18.118.150.xxx @ photo...

Egyszerre 179 fő a rekord.

Fórumtémák

Friss hozzászólások
Betörés!!! 159 hete
Észrevétel... 214 hete
Egyéb videók 444 hete
Zene 446 hete
Utcanev valt... 447 hete
Országos po... 498 hete
Humoros videók 521 hete
Vadas 534 hete
Emlékek 609 hete
Kifestõk, s... 630 hete

Legnépszerűbb témák
Észrevételek a fa... [668]
Országos politika [317]
Vicc [240]
Parlamenti Választ... [180]
Önkormányzati vá... [139]

Bejelentketés után "kattintható" lesz, addig használd a menüt.

Szavazás

Hogyan értékelnéd a 2023-as évet településünk szempontjából?

Nagyon jó volt, csak így tovább.

Idén több fejlesztés kellene.

Semleges.

Nem volt jó.

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Lájkolj!

Security System 1.8.3 © 2006 by BS-Fusion Deutschland
16223 kísérlet blokkolva

Szomszédos települések: Jánoshida, Jászladány, Szászberek ; Környező városok: Abony, Cegléd, Jászapáti, Jászberény, Nagykáta, Szolnok, Újszász
Te vagy a(z) . látogatónk.
Copyright © 2008-2024
Jászalsószentgyörgy
PHP-Fusion v6.01
voodz by: sonar