Fórumtéma - Jászalsószentgyörgy nem hivatalos közösségi portálja - Friss, érdekes és független! 

 

 

Navigáció
Történelem
Térkép
Címjegyzék
Helyi Hírek
Helyi Sajtó
Játékok
Cikkek
Galéria
Fórum
Chat
Idõjárás
Vendégkönyv
Apróhirdetés
Letöltések
Linkek
Keresés
Kapcsolatfelvétel
Gy.I.K. (FAQ)
Bemutatkozások
Képviselõ-Testület
Ifjúsági Egyesület

Véletlen képek a Galériából



Utoljára feltöltött kép:

2024041418322113_t1.JPG
Győztes csapat.


+ több új kép


Utoljára létrehozott albumok:

Lakástűz a Zagyva úton.
2024.03.14. Megemlékezés
Mindenki Karácsonya 2023
Mikulás járja a falut.
Örök Ifjak Nyugdíjas...
Utoljára feladott hirdetések:

Régi lakások elör...
Kerékpárok, Motork...
Vállalom - fürdõ...
REDONY KÉSZÍTÉS. ...

Online felhasználók
Vendég: 8
Nincs Online tag

Regisztráltak: 1,377
Legújabb tag: Bbicu
Híreink egy részét nekik köszönhetjük:

SzolJOn.hu
Police.hu
MTI.hu


Köszönjük!

Híreink
Hétvégi foci a Vadasban. [104 megnyitás] Önkormányzati és EP. választás 2024. [798 megnyitás] Illegálisan vágtak ki több száz fát Jászalsószentgyörgyön. [471 megnyitás] Vármegyei II. osztály 24. forduló [131 megnyitás] Meghívó műsorestre [126 megnyitás] Ünnepi miserend [229 megnyitás] Régi vágyuk vált valóra a fontos jászalsószentgyörgyi földút mellett élőknek [305 megnyitás] 200 millió forintból újul meg az úthálózat és a közvilágítás Jászalsószentgyörgyön [428 megnyitás] Súlykorlátozás lép életbe Szolnok és Jászberény környékén [260 megnyitás] Szerdán kupa mérkőzés a Vadasban. [505 megnyitás]


Figyelem

A honlap CSAK akkor lesz teljesértékű, ha bejelentkezel !


Ha még nem regisztráltál kattints IDE !

(Bejelentkezés után ez a panel eltünik!)

Fórumtéma megtekintése
Fórum | Offtopic | Minden más
Oldal: 6 / 16 << < 3 4 5 6 7 8 9 > >>
Szerző RE: Országos politika
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-09-09 17:11
Országhódítók és szálláscsinálóik a Sándor-palotában

Joná Metzger izraeli országos fõrabbi vezetésével nemzetközi rabbiküldöttség járt a Sándor-palotában, ahol Schmitt Pál kóser étellel vendégelte meg õket. A köztársasági elnökkel folytatott beszélgetése folyamán az izraeli fõrabbi legfõbb gondja a magyarországi antiszemita szélsõjobb, pontosabban a Jobbik megerõsödése volt, ezért a szélsõjobb elõidézte probléma „kezelésére” kérte föl Schmitt Pált. Semjén Izraelbe utazik, de sajnos vissza is jön.


Schmitt Pál, a Magyar Köztársaság elnöke szeptember 5-én a Sándor-palotában kóser étellel vendégelte meg az Izraelbõl, Európából és Magyarországról összeverõdött rabbiküldöttség tagjait. Az emelkedett találkozón a poharazgatás mellett megejtett beszélgetésbe késõbb bekapcsolódott Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes is. A díszes társulat vasárnap, még az óbudai zsinagóga újraavatása (a hazai zsidó újságírók szerint: „újraszentelése” - M. Á.) elõtt tette tiszteletét a budavári Sándor-palotában. Az izraeli küldöttséget Joná Metzger, Izrael Állam országos askenázi fõrabbija vezette, míg a magyarországit a magyaroktól való félelmében házát villanykerítéssel körülvevõ Köves Slomo, a Hábád zsidó hászíd vallási irányzat rabbija vezette.


Az Izraelben szerkesztett Chabad.info nevû portál a jelentõs találkozóról szó szerint ezt írja: „Az óbudai zsinagóga újbóli megnyitása elõtt a rabbiküldöttség találkozott a magyar állam vezetõivel, azért, hogy azok (mármint a magyar állam vezetõi – M. Á.) üdvözöljék a zsinagóga megnyitását, s hogy megtárgyalják velük a zsidó közösség jövõjét”.


A Sándor-palotában a nemzetközi rabbiküldöttséget elõbb Schmitt Pál köztársasági elnök fogadta és üdvözölte, majd megvendégelte glatt-kóser étellel, amelyet az arra alkalmas személyek szolgáltak föl. Joná Metzger izraeli országos fõrabbi poharazgatás közben kijelentette: nagyra értékeli Schmitt Pálnak és a magyar államvezetésnek a zsidósággal szemben tanúsított szívélyességét s azt, hogy kóser étellel vendégelte meg a rabbiküldöttséget. Ám... S ez az „ám” a lényeg, mert ezután következett a további zsarolás megindokolása.


„Ám az óbudai zsinagóga újraavatásához nyújtott eddigi magyar kormányzati segítséggel egy idõben aggasztó hírek érkeznek hozzánk a magyarországi antiszemita szélsõjobb, így a Jobbik megerõsödésérõl.” Izrael állam országos fõrabbija ezután arra kérte Schmitt Pált, hogy „a jelenlegi magyar vezetés kezelje ezt a problémát, mielõtt az még veszélyesebb méreteket ölt”.


A rabbiküldöttség ezután Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettessel (aki a kalap alatt úgy festett, mint egy vérbeli talmudbóher – M. Á.) találkozott. Semjén a rabbiknak hangsúlyozta, hogy az óbudai zsinagóga újraavatásával végleg lezárult a kommunizmus idõszaka a magyarországi zsidóság életében, mert a háború után méltatlan célokra használták a zsinagógákat. (Semjén bóher és a rabbik csupán azt „felejtették” el, hogy a méltatlan célokra használt zsinagógákat annak idején a kommunistákkal kollaboráló zsidó egyházi vezetõk, mint például Seifert Géza elnök és egy Drexler nevû hitközségi vezetõ jó pénzért, a saját zsebüket is megtömve adták el a magyar államnak – M. Á.)

Joná Metzger a Sándor-palotában lezajlott kóser lakoma után jeruzsálemi látogatásra hívta meg Semjén Zsoltot, aki a meghívást örömmel elfogadta, ám a Kuruc.info értesülése szerint miniszterelnök-helyettes vissza is jön, s ez utóbbi a rossz hír.

Mikó Áron – Kuruc.info


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Országos politika
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-09-09 16:55
Seregestül zsidók jõnek: zsinagógaszentelés narancs-szegfû barátságban

Mi az az esemény, amin a látszólag õsellenség Fidesz és MSZP egyaránt büszkén és örömtelien vesz részt. Még a legrégebbi olvasóink sem találják ki: bizony, egy zsinagóga felszentelési ünnepsége vagy valami holokamuhoz tartozó baromság, illetve bármi, aminek a nevében szerepel az, hogy zsidó vagy Izrael. Ilyenkor mind ott vannak. A zsinagógából nézve akár az elmés költõi megfogalmazás is kicsúszhatna a szánkon: seregestöl senkik jönnek. Valóban, a politikai "elit", azaz a senkik tömege volt jelen.

Beszédet mondott Köves Slomó, Semjén Zsolt és Jona Metzger. Az eseményen részt vett Tarlós István, Deutsch Tamás, Szekeres Imre, Németh Sándor, Lomnici Zoltán és Csintalan Sándor. Orbán Viktor nem volt ott a rendezvényen, bár ez még nem sokat jelent. Igazából engem az érdekelne, hogy miért tartják mindezt ilyen fontosnak, ebben az idõszakban, amikor erkölcsi és gazdasági válság egyaránt súlyt bennünket, a bûnözés az egekig ér és a magyar egyik legkilátástalanabb korszakát kell megélje. Nincs jobb dolguk?

(kuruc.info)


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Országos politika
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-09-06 21:56
Ja, BugaJakab, amúgy nem indulok a faluban képviselõjelöltként! smiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Országos politika
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-09-06 21:48
BugaJakab!

Ha egy kicsit a dolgok mögé néznél, tudnád például, hogy Zagyva György Gyula miért mondta azt, hogy a "folyosón majd megbeszéljük"!
Mert elõtte egy B. G. nevû fideszes szalonpolitikus le****gyerekezte! :Ð smiley smiley Csak az a drága "hiteles" sajtó szépen kifelejtette! smileysmiley
Még Gyula kulturáltan is válaszolt rá! smiley

Te még nem vetted észre Oroszország egyre elõrébb való szereplését mondjuk a világgazdaságban? Nem véletlenül mondják már évek óta, hogy az orosz nyelv újra visszajön! Míg a Nyugat haldoklik a liberalizmus és cionizmus miatt, addig a Kelet virágzik!

Sokan még ma is elkövetik azt a hibát, hogy az egykori Szovjetuniót párhuzamba állítják Oroszországgal! smiley Nagy hiba!

Másrészt nagyon nagy tévedésben élsz, több olyan jobbikos személy lett parlamenti képviselõ, aki elõtte benne volt valamelyik önkormányzatban, de a választások után lemondott! De még mindig nem tudtál válaszolni arra, valaki hogy képes az Országházban, valamint a helyi önkormányzatban is érdemi munkát végezni! smiley smiley smiley EZ A POLITIKUSI ÁLLÁSHALMOZÁS!!!!!!!!!!!!! smileysmiley

Egyelõre azzal zárnám mondanivalómat, amit Vona Gábor mondott a Jobbik nemzedék címû filmben!

Saját szavaimmal elmondva:
Az MSZP szerint a Fidesz kreatúrái vagyunk, mert Vona Gábor a polgári körökben ott ült Orbán Viktorral; a Fidesz szerint viszont az MSZP kretatúrái vagyunk, mert a Fideszt támadjuk. Képtelenek elhinni, hogy lehet alulról szervezõdve pártot létrehozni, mivel õk valódi kreatúrák. Õket a rendszerváltás idején hozták létre különbözõ érdekszervezetek.

És valami ilyesmit mondott Vona 2010 januárjában:
Az MSZP Kádár Jánostól, a Fidesz Soros Györgytõl, mi pedig Pongrátz Gergelytõl kaptuk a "zászlót"! smiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Országos politika
Vadam5
Tag

Hozzászólások: 92
Regisztrált: 2009.11.02
Elküldve: 2010-09-06 20:56



* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-09-05 14:36
Disznóvágásra hívta böllérnek Schmittet a Jobbik

A Jobbik arra inti Schmitt Pált, hogy tanulmányozza az alkotmányt: a nemzet egységének kifejezése csak úgy valósulhat meg – ha már a szombati Fidesz-pikniken szakácskodik –, hogy a Jobbik felkérésének is eleget téve disznóvágásukon elvállalja a bölléri szerepet. Mosogatni náluk nem kell – ígéri Novák Elõd. A Jobbik alelnöke Schmitt Pál önmagáról elnevezett kitüntetésére terjesztette fel a köztársasági elnököt, és javasolta a Palimadár-díj odaítélését azoknak, akik elhitték, hogy a névadó államfõ pártatlan lesz.



A Jobbik Magyarországért Mozgalom szerint Schmitt Pál megszegi alkotmányos kötelezettségét, amikor államfõként a nemzet egységének kifejezése helyett „pártrendezvényeken asszisztál”. Miután a Fidesz a minap a cigánytelepek ügyében az MSZP követelésére az alkotmány tanulmányozására szólította fel a Jobbikot, most Novák Elõd tette ezt viszont. Ugyanis az alaptörvény többek közt leszögezi: „A köztársasági elnöki tisztség összeegyeztethetetlen minden más állami, társadalmi és politikai tisztséggel vagy megbízatással.”
Novák ezt azzal kapcsolatban közölte szombat délelõtt, hogy a köztársasági elnök lecsót fõz a résztvevõknek Kötcsén, az ún. Fidesz-pikniken. A jobbikos politikus sajtótájékoztatóján azt mondta: méltatlan, hogy az államfõ „szakácsszerepben, statisztaként” jelenik meg egy pártrendezvényen. Az Országgyûlés harmadik legaktívabb képviselõje szerint a nemzet egységének kifejezése a továbbiakban csak úgy lehetséges, ha az államfõ a Fidesz-piknik után más hasonló meghívásoknak is eleget tesz. A Jobbik nem langyos lecsó fõzésére hívja Schmitt Pált, hanem egy magyaros disznótorra, és a bölléri feladatot is átengedi neki – mondta Novák, egyúttal udvariasan felhívva az ország elsõ emberének figyelmét arra, hogy náluk nem kell maga után elmosogatnia.



Novák Elõd külön kiemelve hívta meg a disznóvágásra Széles Gábort, miután a cezaromániás médiavezér kirúgta a Magyar Hírlaptól azt az újságírót, aki nem emelte ki a kötcsei Fidesz-rendezvény hírének már a címében is a négyszáz másik meghívott közül Szélest. A Jobbik-alelnök reményét fejezte ki, hogy illõ figyelmessége nyomán a Magyar Hírlap nem folytatja azt a lejáratókampányt pártja ellen, amit tavasszal elkezdett.

A Jobbik alelnöke arra is kitért, hogy az államfõ pártrendezvényeken való megjelenése nem elõzmény nélküli; Schmitt Pál szerinte már azzal is megszegte a hatalmi ágak szétválasztásának követelményét, hogy rendszeresen részt vesz a kormányülésen. Erre utalva Novák Elõd egy kitûnõ Gomba-karikatúrát helyezett el a képviselõi irodaház folyosójának falán. „Ami akkor csak vicc volt, mára valósággá vált” - utalt a lecsófõzésre a politikus.


Novák Elõd azt is kifogásolta, hogy az államfõ a napokban önmagáról elnevezett kitüntetést alapított, és amíg az érdemérem egyik oldalán a Magyar Köztársaság angyalos címere látható, a másikon Schmitt Pál neve, és talán még a képe is. Szavai szerint ezek után a legméltóbb az volna, ha Schmitt Pál köztársasági elnök érdemérmét elsõként maga Schmitt Pál kapná meg.

A Jobbik az államfõ okozta csalódások után, szintén Schmitt Pál (bece)neve alapján „Palimadár-díj” alapítását fontolgatja – mondta Novák Elõd, hozzátéve: a díjat azok kaphatnák meg, akik elhitték, hogy a szerinte továbbra is pártcélokat szolgáló egykori Fidesz-alelnök képes lesz kifejezni a nemzet egységét.

(kuruc.info, MTI korrigálva)



* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Országos politika
senki75
Adminisztrátor

Hozzászólások: 192
Regisztrált: 2008.07.31
Elküldve: 2010-09-04 12:58
Nem arról beszéltem, hogy 3 hónap alatt csodát vártam. Egyszerû a képlet, rablások, gyilkosságok nagy számban folynak az országban, ha kiderül, hogy cigány az elkövetõ máris szabadon engedik. Szabadlábon védekezhet, kap 1-2 év felfüggesztettet. Gárdista semmit nem követ el, egybõl rabosítják, amikor kiengedik a nyakába varrnak 100ezres büntetést. Folytatom Budaházy még mindig börtönben van, de vajon miért? Hol az ellene bemutatott bizonyíték? Gyurcsány még mindig szabadlábon van, de vajon miért? Szóval akkor mi is most az irány? Még egy dolog soha, de soha nem szavaztam a maszopra, ahol lehetett ellenük harcoltam. Elmondtam jó pár hozzászólásomban a morális válság kezelést hiányolom, a gazdasági problémák helyrehozását nem is vártam 3 hónap alatt. Kinek az érdeke ennek a kaotikus állapotnak a fenntartása? A másik dolog, január hónapban kiderül mit is tesz a Fidesz gazdaságilag, mindenki megfogja érezni a zsebén. Voltak nagy ígéretek, 2 hét alatt rend. Nem értem miért nem kéred számon azoktól akiket megszavaztál.
Nem érezhetem jól magam addig amíg a kommunista rendszer üzemeltetõi irányítják az országot. Nagyon sajnálom, hogy nem érted mirõl beszélünk. Hol a nyilasokkal mosod össze a Jobbikot, hol a kommunistákkal. Most akkor kik is vagyunk? Az MSZP szavazók semmiféleképpen nem szavaznak a Jobbikra, mert mi a "fasiszták" vagyunk. Az érdek politizálás ha megnézed nem a Jobbiknak kedvez, mindig a nagyobb táborhoz csapódnak ezek az emberek, lásd a falunkban. Látom a mostani nagy Fidesz és KDNP támogatókat. (Na de ez egy másik beszélgetés témája.) A Jobbik nem hirdet semmilyen magasabb rendû faj elméletet. Egyszerûen annyit mondunk, nem vagyunk többek, mint más nemzet, de kevesebbek sem. A Hazánkban nem lehet kevesebb lehetõsége egy magyar embernek, mint egy kisebbség tagjának. Írjuk sorban az idézeteket, de te is megtalálod az interneten a különbözõ pályázatokat, ami cigányokra vagy zsidókra vonatkozik. Majd ha ezek a különbségtételek nem lesznek én sem szólok egy szót sem. Tudod nehezen viselem, hogy amikor dolgozni, adózni kell akkor élen kell járnom, amikor támogatásra szorulok, akkor a sor végén kullogok. Nekem nem épít senki házat, de annyit nem keresek, hogy építeni tudjak..... Hosszan lehetne sorolni. A Jobbikról még annyit, rengeteg olyan háztartás van ahol nincs internet, csak a tévébõl tájékozódnak az emberek. A tévébõl minden oldalról a Jobbikot elhallgatják, ha mégis beszélnek róla akkor is a saját véleményüket mondják és nem a Jobbikot szólaltatják meg. Lásd a Smuck Andor és az LMP fõpolgármester jelöltje többet szerepelt a tévében mint a Staudt Gábor. Smuck el se tud indulni, az LMP éppen hogy összeszedte az ajánlókat.

[img]http://w.kuruc.org/galeriaN/hir/javs.jpg[/img]

[small]Szóval amíg nem a valóság jut el az otthonokba, csak a hasonló blöffök, mint amiket összehordtál a Jobbikról, addig nem is fog változni a helyzet. Másik vagy a sokadik dolog. Ha Vona Gabi valami húsos állást várt, akkor miért áldozott ennyi évet ennek a Mozgalomnak a kiépítésére, miért vállalja a könnygáz spray-s megaláztatásokat, miért nem maradt inkább a Polgári körben és 2-3 éven belül kapott volna egy jó pozíciót?! Na de itt van a másik probléma el sem gondolkodtok arról amit a "szátokba adnak". Beszéltek róla, mert a Fidesz megmondó emberek azt mondták és akkor az úgy van. Kérlek gondolkozz!! Elég már a szlogenekbõl! Most már a tetteknek kell beszélni![/small] Szebb jövõt!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-09-04 09:36
"Számon kérni kitõl lehet, hát tõled többek közt, mert te is rájuk szavaztál. Sõt tovább megyek, ha még jobban tönkreteszik az országot akkor neked is teszek szemrehányást, hogy ez történt. De ha jól csinálják és megvalósulnak az ígéreteik fejet hajtok elõtted, elismerem jól tetted, hogy melléjük álltál. De addig amíg ez nem következik be, engedd meg nekünk a kritika jogát."

Írta senki75!! smiley
---------------------------------------------------------------------------------

Csak azt szeretném kérdezni,hogy amikor gyurcsányék 8 év alatt mindent szétQrtak,akkor hogy akarod te is,hogy a Fidesz 3 hónap alatt rendbe hozza??
De tényleg,Orbán nem varázsló,ezt soha nem mondtam,ígérni a politikusok szoktak..kampányidõszakban fõleg,ahogy a Jobbik is gondolom,de nem tudhatjuk mi lenne ha,mert közel sincsenek a kormányrúdhoz...még!
Õszintén mondom én sem vagyok teljesen elégedett az eltelt idõszakkal,de fogalmunk sincs,milyen nehézségekkel néznek szembe,amirõl nem tudtak a választások elõtt??
Nekem az a véleményem,ha a maszop csak ilyen szinten kormányzott volna,akkor most is õk lennének hatalmon.
És akkor biztos JOBBAN ÉREZNÉD magad!

Mert úgy látom 35 éves lehetsz,engedj meg nekem egy múltidézést!
A II.Világháború után a nyilasok zöme,beállt a kommunista ÁVO-ba és belépett a pártba,ahol a legnagyobb pofájuk nekik lett. smiley
Ma úgy néz ki,hogy a csalódott kommunista szavazók szavaznak a Jobbikra!Nem húzok egyenlõséget,de érdekes nem?? smiley
Ott erõs a Jobbik,ahol a maszop gyenge és fordítva,a Fideszre semmi hatás,talán néhány %,ami természetes!Talán ha fiatalabb lennék én is a Jobbikra szavaztam volna,de láttam már ezt azt,hogy felismerjem ami nem kóser!

Hozzáteszem,a Fidesz sem az,csak már nagy vonalakban tudni lehet kik,a Jobbikról majd kiderül 10 év múlva,hogy mi volt az oka hogy létrehozták és hogy KIK???!
Addig sok sikert nektek,remélem még találkozunk mielõtt elmegyek!


Buga Dzsekob


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-09-04 09:02
Senki75!!

Te valamit félreértettél,persze hogy kritizáld a kormányt,ez a demokrácia,ahogy a Jobbik is ellenzéki párt és ez a FELADATA,de nem mindegy milyen hangon és alapon!
VONA RÁJÖTT MILYENEK A FIDESZESEK!?? smiley
Írod te,Vona tudod miért jött el onnan??csak azért mondom hogy tudd,amiért Újhelyi Pistike is,NEM KAPTAK AZONNAL POZÍCIÓT,VELE ZSÍROS FIZETÉST!!!!
Ez a helyzet,bármennyire is szomorú.
A többi csak duma.
Gabika bepróbálkozott a MIÉP-nél,majd a Fidsznél,de sehol nem adnak rögtön akkora lóvét,amilyet õ akart!
Amúgy meg nagy bajok lesznek a Jobbiknál nemsokára,csak figyelj!


Buga Dzsekob


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
senki75
Adminisztrátor

Hozzászólások: 192
Regisztrált: 2008.07.31
Elküldve: 2010-09-02 20:01
Ne blöffölj a Jobbikról! Állandóan abból áll minden beszélgetés, hogy hasonló baromságokat, mint amiket összehordasz a Jobbikról, meg kell cáfolnunk, pedig egyszerû lenne a dolgod, a Google a barátod! Arról beszélnél inkább, hogy már megint kapnak a cigányok integrációs pénzt. Arról kellene inkább beszélned amiket az általad megszavazott párt tesz. Nem kellene összemosnod a Jobbikot a maszoppal, mert Vona Gábor is a Fidesz polgári körébõl jött, Õ már rájött kik is a Fidesz politikusok. Te vajon rájössz-e valaha? A Jobbik tagjai túlnyomó részben a jobboldali politikusokban csalódott emberek. Ha mindenáron össze akarsz mosni valakiket az SZDSZ-szel, akkor tedd ezt a Fidesz-szel, õk az SZDSZ kistestvére voltak. Egy liberális, Soros alapítványos gyülekezet, akik most a nemzetrõl beszélnek, de a tetteik mást mutatnak. Egyre kiábrándítóbb amit beszélsz, néha úgy tûnik mintha látnád is ami körülötted történik. Egyébként ha figyeled a beszélgetéseket a gyûlölet nem tõlünk indul, általában reakció a blöffjeitekre. Várjuk a beígért rendet, közbiztonságot, nemzet tudatot, keresztény értékrendet, közbiztonságot, elszámoltatást, törvényességet, létbiztonságot. Ebbõl még semmi nem valósult meg, pedig van olyan ebbõl amire csak 2 hetet kértek. Számon kérni kitõl lehet, hát tõled többek közt, mert te is rájuk szavaztál. Sõt tovább megyek, ha még jobban tönkreteszik az országot akkor neked is teszek szemrehányást, hogy ez történt. De ha jól csinálják és megvalósulnak az ígéreteik fejet hajtok elõtted, elismerem jól tetted, hogy melléjük álltál. De addig amíg ez nem következik be, engedd meg nekünk a kritika jogát.
Ezek a cikkek, amik a blöffjeidet cáfolják.
"Milliókat adóznak nemzeti célokra a Jobbik képviselõi
A Jobbik minden országgyûlési képviselõje 50 ezer forintot fizetett be egy, a megbüntetett gárdistáknak létrehozott segélyalapba. Korábban a borsodi árvízkárosultak számára adtak össze egymillió forintot, de ezeken a pártvezetés által, központilag elõírt gyûjtéseken kívül a képviselõk maguktól is adományoznak nemzeti célokra, pl. néhányan Vajdaszentivány református óvódájának megmentésére.
A párt Alapszabálya mindemellett elõírja, hogy mindenki, aki Jobbik segítségével képviselõi pozícióhoz vagy bármilyen álláshoz jut, nettó tiszteletdíja 10%-át be kell, hogy fizesse a pártnak. Ez a szabály nem csak a tagokra vonatkozik, kötelezték pl. a párton kívüli jelölteket is."

"Országgyûlési képviselõ ne lehessen polgármester, alpolgármester, megyei illetve a fõvárosi közgyûlés tagja, valamint önkormányzati képviselõ - javasolja a Jobbik. Staudt Gábor, a párt fõpolgármester-jelöltje csütörtöki sajtótájékoztatóján közölte: a Jobbik törvényjavaslatot nyújtott be a politikai álláshalmozás megtiltása érdekében.

Hozzátette, a Jobbik alapszabálya már tartalmaz hasonló rendelkezést, így azok a jobbikos parlamenti képviselõk, akik önkormányzati mandátummal rendelkeznek, benyújtották lemondásukat a helyi képviselõ-testületben viselt tisztségükrõl.

Az alapszabály kimondja, hogy a Jobbik tagjainak választaniuk kell a parlamenti, illetve az önkormányzati mandátumuk közül, feltéve, hogy az utóbbit már országgyûlési képviselõként szerezték - ismertette Staudt Gábor, jelezve, hogy frakciótársaival elébe mentek a rendelkezésnek, és október helyett már most megváltak önkormányzati pozícióiktól. (Staudt Gábor elmondása szerint szerdán köszönt le a budafok-tétényi önkormányzatban és a helyi német kisebbségi önkormányzatban meglévõ tagságáról.)"

Szebb jövõ!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-09-02 16:05
Pista Pista!

Oroszország"szembenézett a múltjával"!!?? smiley
Ha valaki aludt az te lehettél,de mindegy!
Valóban jobb Putyin Orbánnál,õ KGB-és volt,tehát jó szövetségesetek,a maszop volt min.elnök kollégája D-209-nek,nagy barátja az Apró-klánnak,akik mind a KGB emberei voltak,ahogy Dobrev Klára Bolgár apja,akinek keze benne volt a Pápa elleni merényletben!
Szóval Viktor ezekhez képest egy senki,de nem is bánom!
Az a helyzet hogy,bent ülhettek a Parlamentben,de MINEK???? smiley smiley smiley
Azért,hogy Zagyva bunkóskodjon????
Amúgy a Jobbikban is lennének "álláshalmozók",de mivel nem választották meg õket helyi vezetõnek,így csak képviselõk!
Majd most,ha polgármesterek lesznek õk is,remélitek,akkor õk is 2-3 helyrõl kapják a fizut!
Nem hallottam ,hogy a bizottságokban nem vesz részt a Jobbik,mert azért megint külön pénzt kap!
A Jobbik Orbánfóbiája a maszoptól és a szadesztól fakad!!
Szép elõdök,lassan tudtok is úgy gyûlölködni,hajrá Jobbik!

Szép napot Spityu!

Ja,indulsz a faluban???vannak"kemény"jelöltek,szegény Jászalsószentgyörgy! smiley smiley smiley


Buga Dzsekob


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-09-02 15:39
BugaJakab!

Ha már a politikusoknál tartunk, mi a véleményed arról, hogy egyesek országgyûlési képviselõként még ki tudja, hány pozíciót töltenek be????????????????????????????? És milyen érdekes, hogy nemcsak az MSZP, hanem a te kedvenceid is ezt csinálták/csinálják!!!!!!

Hogy lehet valaki ennyire Superman, hogy ennyi helyen képes lenni egyszerre!!!!!smiley

Jajjj, igen, az úgy mûködik, hogy felveszik a sok pénzt, de érdemi munkát nem végeznek! Hányszor látni parlamenti közvetítést, amikor a jobbikosok többen vannak, mint a vörösök és a narancsok együtt! (Hát igen, valamikor a polgármesteri, közgyûlési, bizottsági feladatokat is el kell látni valahogy!)

Itt van a mi országgyûlési képviselõnk, aki áprilisi megválasztása óta még mindig benne van a települési önkormányzatban a lakóhelyén! Sõt, most polgármesternek készül!

Kíváncsian várom, hogy esetleges városvezetõvé válása után vajon megtartja-e parlamenti mandátumát! Nekem van egy tippem.....

De hát ez kellett a birka népnek!!!!!!!!!!!!!!! Gazdag emberbõl még gazdagabbat csinálni!!!!!



Amúgy meg nem tudom, Jakab, a Magyar Hírlapban vagy az ECHO tv-ben hallottad, hogy az MSZP engedett a Gárdának!!! TE ALUDTÁL AZ ELMÚLT 3 ÉVBEN?????? "Itt az idõ!" felkelni, Buga!smileysmileysmileysmiley

Amúgy meg szerintem össze nem lehet hasonlítani Putyint és Viktort!

Oroszország képes volt szembe nézni a múltjával, míg mi nem! Meg lehetett figyelni nyár folyamán, hol arról szóltak a hírek, hogy az oroszok eltávolodnak Irántól, hol meg közeledésrõl volt szó! Ez mit jelent? Hogy Putyinék "kicsit" játszadoznak a zsidókkal, nem borulnak hasra elõttük!

Ezzel szemben mi? Nyugodtan jöhetnek ide a ZSIráfok, kijelenthetik, hogy felvásárolják az egész országot, simán beülhetnek a Parlamentbe, a repülõik felettünk körözhetnek stb.!
De hát miért is csodálkozok ezen! Hiszen mi már nem vagyunk önálló ország, csak egy gyarmat...





* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Országos politika
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-08-31 17:33
Szóval ha nem volna a Fidesz,már lenne 10 ezer jól képzett gárdista??? smiley
Az mszp engedte nektek évekig,mégsem lett belõle semmi,errõl ennyit.
Egy dologban egyetérthetünk,nekünk nem nyugatra,hanem keletre kell nézni,a nyugat haldoklik,mint anno Róma és az sem másodlagos,hogy arról jöttünk és még ott eddig sem feletették el,nem úgy mint itthon sok"tudós" smiley!
Persze amikor Orbán még a választások elõtt Kínában járt mindenki tudta??? smileyhány Kínai jön ide.
Pedig valószínû puhatolózás volt és valami miatt nagyon csend van róla!
Ha észrevetted(tétek)másképpen beszélnek Oroszországról is!
Sokan hasonlítják Orbánt Putyinhoz,fõleg külföldön,bárcsak igazuk lenne!
Afganisztánban nem lehet háborút nyerni,ahogy Irakban sem,vagy régebben Vietnamban,vagy Koreában,mert az sem normális,ami ott van.

Egyet senki ne felejtsen el,MINDENKI ÖNKÉNT,JÓ PÉNZÉRT MEGY KI ODA,NEM KÜLDIK ÕKET!SOKAN MÁR KÉTSZER HÁROMSZOR JÁRTAK OTT!
Elõtte Cipruson,Jordániában,Koszovóban!
Van egy ismerõsöm(név cím a szerkesztõségben),aki ezt csinálta 15 évig(ma 44 éves) és most milliomos??,ha nem nõzte és kártyázta el azóta mindenét! smiley smiley
Szóval semmi helyünk ott,meg minden,de mindenki a meggazdagodás jegyében megy oda ki!
Persze sokkal jobb lenne,ha itthon fizetnék meg õket úgy,hogy ne keljen nekik kimenni,de
KI VAN MA MAGYARORSZÁGON MEGFIZETVE??? smiley smiley

A politikusok smiley!!


Buga Dzsekob


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-08-30 18:56
Ha már felhoztad a hadsereget, gondolom, tisztában van vele mindenki, hogy egy esetleges konfliktus esetén a szlovén határt kb. másfél óráig tudnánk védeni!

Meg kellene vizsgálni, hová tûntek el a tankok, mi lett a laktanyákkal, hogy is volt az a Gripen-ügy (amiben a Fidesz is nyakig benne van...) vagy hogy lehet, hogy izraeli gépek csakúgy repkedhetnek nálunk...

Pgyula!

Nekem úgy jött le, polgárõr vagy, megkérdezhetted volna Stein Imrétõl a márciusi rendezvényeteken, hogy is volt ez az izraeli gépekkel... Jajjjj, bocs, te a magyarosított nevén ismered...smiley Szóval Szekeres elvtárs nem mondott semmit errõl, ha már itt rontotta a levegõt!smiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Országos politika
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-08-30 18:47
BugaJakab!


Milyen érdekes, hogy ezt a fiatalasszonyt ennyire sajnálják, míg a II. világháborús magyar-német katonákat folyamatosan leszélsõségezik, nácizzák!!!!!!!!!!!!!

Mi a különbség a kettõ között? Az, hogy az egyik a HAZÁJÁT védte a mocskos kommunizmustól, míg a másik zsidó-cionista érdekek miatt vesz részt más országok megszállásában!!!!!!!!!!!!!

Mi a fenének mennek ki a magyarok? Én **** lennék kiutazni!smiley

Példát vehetünk a tálibokról meg a többi hõsrõl, õk aztán küzdenek a földükért!!!!!!!!!!!!!!! smiley Kisöprik a jenkiket!!!!!!!!!!smiley

Sajnálom, hogy valakinek ilyen értelmetlen halála legyen, mint ennek a nõnek, de õ vállalta ezt a kockázatot (Izraelért)!




* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Országos politika
senki75
Adminisztrátor

Hozzászólások: 192
Regisztrált: 2008.07.31
Elküldve: 2010-08-30 17:39
Ez nem naivitás, annak idején Vitéz Nagybányai Horthy Miklós kormányzó úr is így emelte fel Magyarországot. Valahol el kell kezdeni, az sajnos nem megy, hogy ezer frontot nyitok. Esélyt sem hagyva a Hazánknak. Értem a világban kik az "urak", de most nem õket kell háborgatni. Morálisan helyre kell hozni az országunkat. Keresni a kereskedelmi kapcsolatokat a Közel-Kelettel. Ezt kell lenyomni az EU torkán. Erõsödjünk, felemelkedjünk, tisztuljunk. Utána lehet igazán meghatároznunk a helyünket a világban. A Gárda létszámát ne tõlem kérd, hanem azoktól akiket megszavaztál. Õk pusztítanak mindent ami nemzeti, ti meg asszisztáltok hozzá. Beverték már annyiszor a fejetek, de még mindig nem tanultatok belõle. Ahogy elnézem még mindig van mit elvenni tõletek azért nem veszitek komolyan amit mondunk. Amikor már nem lesz semmid, földönfutó leszel már késõ. Ha figyeled a médiát, már nem csak az ellenzékben lévõ nemzeti oldal cseszegeti a kormányzó pártot, hanem a saját szövetségesei is. Érdemes megnézned a tegnapi HírTV Kontraszt adást és az EchoTV Szentesi-Zöldi riportját azzal a tábornokkal. Szentesi-Zöldi sok mindenre vetemedett, hogy pusztítsa a nemzeti oldalt, most meg alig tudták a fülhallgatójában, féken tartani. Sõt már a Magyar Hír(szenny)lap is egyre kritikusabban ír a Fidesz tevékenységérõl. Alig telt el 100 nap és a nagy szövetségesekrõl kezd lehullani a lepel, október 3 után meztelenek lesznek. Vagytok egypáran akik elhaló hangon még az utolsó pillanatban is azt fogjátok mondani, hogy "Hajrá Fidesz", de az már nem szól senkinek. Köztünk az a különbség, hogy mi a Nemzetre, Hazára, Szent Koronára esküszünk fel és nem pártra. Eskünkhöz mérten tesszük a dolgunk és nem párt politikai érdek alapján. A Gárdáról annyit ha csak 1 ember marad is aki hû az esküjéhez már akkor van értelme. Lehet számodra csak azok a nagy tettek ha a zsebedben több van, számunkra ezek a "kis" dolgok jelentõsek.
Engedj még egy idézetet meg:
Wass Albert üzenete a Magyar Nemzetnek.

"Ébredjetek föl Magyarok.
S legyetek újra Nemzet,
váljatok újra nemzetté,
ahol nem az a fontos, hogy
ki mennyi pénzt hoz az országba,
hanem hogy ki mennyi jót, szépet
és hasznosat tud cselekedni
a Magyar közösségért."

Ezt vagy érzed vagy sem. Szebb jövõt!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-08-30 15:54
Senki75!!

Ha ilyen egyszerû volna smiley,irigylem naivitásod,de most komolyan,nem bántásképpen mondom! smiley
Gõzünk nincs mik folynak a háttérben,csak egy apró dolog,ami talán feltûnt néhány fórumozónak is!???
Szóval az Ejro olyan 265-forintra volt beárazva,most 285,ez nincs 10%-ék!!!
A svájci frank 175-re,most 220!!!!több mint 20 %-ék!!
Furcsa módon a magyarokkal a svájci frankos hiteleket vetették fel 8 éven keresztül,ami most megtáltosodott,sokak szomorúságára!
Nem a dollár,nem az euró és sorolhatnám,hanem a svájci frank,UGYAN MIÉRT????
Ez csak egy kérdés,és talán rájössz,hogy mirõl beszélek.
Igen,ha akarják 1 nap alatt megbuktathatják az országot,ahogy Soros tõlünk erõsebb országokkal ezt meg is tette(Anglia,Japán,néhány ázsiai ország,Dél-Amerikába a lábát sem teheti be),vagy próbálta!
A többi dologban igazad van,de a megoldások között lehet válogatni,vagy jó lenne!
Nekem csak az a gondom a gárdával,hogy semmi értelme,majd ha lesztek 25 ezren,rendesen felszerelve,akkor szóljatok,de ameddig 2-300 ember vonulgat ide oda,hogy a komcsi és nyugati sajtó fényképezhesse õket,majd ezzel legyen tele a sajtójuk,arra semmi szükség!
Amúgy meg el is várom a Jobbiktól,hogy ****ogassa a Fideszt ezekkel a témákkal,amit leírtál és még másokkal is,ez az ellenzék dolga!

Trappistának üzenem!!
SEMMI KERESNI VALÓNK NINCS AFGANISZTÁNBAN,de én azért inkább a fiatalasszonynak szurkoltam volna,mint a táliboknak,te"nyertél"sajnos!!
Egy dologra lehet jó Afganisztán,lesz 600 olyan katonánk,amelyik komolyan ki tudja képezni a leendõ MAGYAR HADSEREG KATONÁIT!
Valami az súgja néhány éven belül szükségünk lesz rá!


Buga Dzsekob


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
senki75
Adminisztrátor

Hozzászólások: 192
Regisztrált: 2008.07.31
Elküldve: 2010-08-29 21:11
Véleményem szerint, ha az országunkban ilyen morális válság van, a nemzetközi színtéren semmiféle megbecsülést sem fogunk kapni, lásd Szlovákia, Csehország Bennes dekrétumok, a 21. században az Európai Unióban. Magyarországon nem a Gárda okozza a morális válságot, hanem a cigánybûnözõk mindennapos terror cselekményei. A Gárda ennek az eredménye, a tisztességes emberek védelmére. Politikus bûnözõk vigyorognak ránk nap mint nap a tévébõl, mindegy melyik oldalt nézed, minden "rendszerváltó" pártban ott vannak. Amíg ezek a dolgok nem kerülnek a helyükre, nem lábalunk ki a morális válságból. Lehet mellébeszélni, hogy a törvényesség alapján végzik a kormányzást, lehet beszélni arról, hogy majd õk a törvényeket betartatják, a nagy fenét. A nemzeti oldalt, akik mint tudjuk az õ szemükben ellenség minden napos üldöztetésben részesítik, a bûnözõk élnek mint Marci Hevesen, lásd augusztus 20.-a. Nézd meg a "keresztény" embereket amikor kipát tesznek a fejükre. Milyen kereszténységrõl beszélünk. A Jobbik nem csak az Inkal problémát veti fel hangosan, hanem mindent ami elmaradt a rendszerváltáskor, mindent ami a morális válságból kivezet. Ja, hogy a rend nem cél a kormányzó pártnak?! Ez van. Tudod te is, hogy nem sokáig lehet azt a bizonyos húrt feszíteni. Eljutottunk oda, hogy egyre több békés ember azt mondja, fegyvert fog és lesz ami lesz, de ezt már nem bírja. Na de ha egy kicsit figyeled a politikát, a Fidesznek is ez a célja. Forradalmi kormány, meg se próbálja csitítani a kedélyeket, meg se próbálja a bûnösöket sarokba szorítani, lásd Franciaország, Finnország, Szlovákia, most már a németek is. Én tudom miért szavaztatok sokan a Fideszre. Számoljunk. Az ország hány százaléka vevõ a bulvár hírekre(Vona Gábor az iwiwen levelezik a szeretõjével), ad hozzá az elõre megfélemlített cigányságot ("ha a Jobbik gyõz, megöli a cigányokat" - ezt cigány emberektõl hallottam) ad hozzá a "mozgósított" embereket, ad hozzá Orbán Viktor rajongó táborát (azok az emberek akiket nem érdekel mit mond vagy tesz Orbán Viktor, egy a lényeg, mert "olyan szimpatikus") és megkapod a választási gyõzelem receptjét, ezt tette az MSZP is annak idején. Vedd alapul az ország helyzetét amit hagytak 20 éven keresztül, sõt részt vettek benne. Kirabolták, kiárusították. Hagyták, hogy ezt tegyék velünk az elõzõ 8 év alatt, közös erõvel 2009. december 14.-én szigorították a privatizációs szerzõdések titkosításának a feloldását, tehát az elkövetkezendõ 80 évben nem tudod meg mit mûveltek a csodás "rendszerváltók". Gondold végig 2/3-os többségük van, miért nem láthatjuk mit mûveltek eddig. Ez a nagy baj, nektek csak a külcsín számít, amikor beszélnek hozzátok nem halljátok mit mondanak, csak azt tudjátok valaki kiabál. Olyanok vagyunk, mint egy daganatos beteg, belül van egyre nagyobb baj, a testünkön kívüli pénz, nem menti meg az életünket, csak adhat egy kis többlet idõt az agóniánkra. Vérzik a nemzetünk. Beszéltek mindenféle rasszista gondolkodás módról, nézz körül Szentgyörgy hivatalos oldalán. Pályázatot indítanak a 3.5 felet teljesítõ hátrányos helyzetû gyerekeknek, ja de csak cigány gyerekeknek. Ez mi ha nem rasszizmus. Láttál már olyan pályázatot amiben az szerepel, hogy 3.5 felett teljesítõ hátrányos helyzetû gyermekeket támogatnak, de csak a magyarokat. Szóval mirõl is beszélünk, mi változott? Ennyi az egész, a magyar ember nem kívánatos Magyarországon. Csak azokra van szükség akik belenyugszanak abba, hogy egy kisebbség a fejünkre nõjön, akik belenyugszanak abba, hogy éhbérért kell dolgozni, akik belenyugszanak abba, hogy az ország "nagy" emberei kipában hajbókolnak keresztény létükre, akik belenyugszanak, hogy a nemzeti értékeinket, múltunkat a sárba tiporják. Na ezekre az emberekre van itt szüksége a "magyar" kormánynak, mindegy minek nevezed szegfûsöknek vagy narancsosoknak. Lehet tovább mellébeszélni, de ez van. A történelem megmondja majd igazam volt-e vagy sem. Ha esetleg nem emlékeznél, mert véleményem szerint te is csak annyira emlékszel 1998-2002 között több volt a zsebedben, akkor sem volt semmi hangsúly a nemzet hanyatlásának a megállításán. Például Trianon akkor sem került a tankönyvekbe, a kommunisták elszámoltatása akkor sem volt fontos. Tudod a sok "akkor több volt a zsebemben" ember most pofára esik, mert nem lesz pénze se, hazája se, nemzete se, sõt ennek örömére még kisebbségbe is kerül a lakhelyén, de már olyan ember se lesz aki mellé álljon. Akkor már késõ lesz siránkozni. Ez a "nagy forradalmi" gyõzelem még mindig csak annyi sokak szemében, hogy "áá ha rosszul kormányoznak, maj' választunk újat"... Nem is folytatom. Felesleges. De azt még hozzáteszem, a Gárdára ne, mint haderõre gondolj, elõbb-utóbb lesz itt olyan csoportosulás akikre már gondolhatsz úgy, de a Jobbikkal semmilyen kapcsolatban nem lesznek ... a többit a fantáziádra bízom. Szebb jövõt!


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Szerző RE: Országos politika
trappista
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 274
Lakóhely: Judapest
Regisztrált: 2010.01.26
Elküldve: 2010-08-29 19:50
Valamelyik nap volt egy felmérés a Néplapban hazánk afganisztáni szerepvállalásáról. A megkérdezettek 80%-a szerint haza kellene jönni a katonáknak.

Akkor mégis mit keresünk ott?

BugaJakab, te mit gondolsz errõl? Bár a Hír vagy az Echo tv-n azzal tömték tele a fejed, hogy az MSZP és a Jobbik együttmûködik, én mégis úgy látom, hogy jóval több közös van az MSZP-ben és a te Fideszedben!!!!!smiley Összenõ, ami összetartozik!smiley

Érdekes módon MINDKETTÕ kormány kint tartja a katonákat! Vajon miféle kereszténység az a Fidesz részérõl, hogy más országok lerohanásában vesz részt?????

Amúgy úgy látszik, hogy most a cionisták nagyon melléfogtak. Lehet, hogy az utukba álló náci Németországot és szövetségeseit le tudták gyõzni, de ez most nem jött össze se Irakkal, se Afganisztánnal és remélhetõleg Iránnal sem...smiley

Hiába no, én a táliboknak szurkolok!smileysmileysmiley


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

ZSIráfvágyok@citromail.hu ántifásisztá@yahoo.hu
Szerző RE: Országos politika
BugaJakab
Tag

Felhasználó avatara

Hozzászólások: 419
Regisztrált: 2008.06.27
Elküldve: 2010-08-29 18:38
Remélem még itt leszünk januárban is,fõleg én!
Valóban nagy a messiás várás,de minden normális ember tudja,hogy hiába,a nincsbõl nem lehet adni és szerintem sok Fidesz szavazó már ezt akkor is tudta,amikor az x-et behúzta!
Ilyen gazdasági állapotban amilyenben az ország most van az is csoda,hogy még nem mentünk csõdbe!Hogy mindenki tartja a tenyerét??ez biztos,azok csalódni fognak,ahogy az önkormányzatok is!Már az nagy pofon volt,hogy a politikusok létszámát megfelezték!
Gondolj bele,mennyi semmirekellõ mehet a pi..ba??majd lesz sárdobálás,jönnek az ügyek,ezt tudom,akik kiesnek,azok megsértõdnek,de ez így szokás!
A pedagógusok már szívnak,azt hitték kapnak emelést,de kiderült,most??hogy nincs mibõl és sorolhatnám!
Tudod miért szavaztunk sokan a Fideszre???,mert ami itt volt az már teljesen elviselhetetlenné vált,sok ember számára,úgy voltunk vele,hogy ennak már legyen vége,és hidd el,ha lett volna jobb alternatíva,mint a Fidesz,arra szavaztam volna,DE NEM VOLT!
Jöhetsz a Jobbikkal,de nem azok,ha bekerülnek a kormányba,a külföld már megfojtotta volna az országot,ezt elhiheted nekem,már a Fideszt is nehezen viselik!
MEG KELL ALKUDNI,MERT ELVESZIK AZ ORSZÁG,DE KÖZBEN LAVÍROZNI IS KELL!!
Tudod mit mondott izrael elnöke,amikor Obama nekiment a bankoknak??
"Mit ugrál ez a fekete majom??ha sokáig csinálja LEVÁLTJUK"!!!
Érted???,egy USA elnökkel ezt MEGTEHETIK ÉS MEG IS TENNÉK,AHOGY MÁR SOKSZOR MEGTETTÉK!!
Vagy megvettük Lengyelországot,Magyarországot...ugye ismerõs??
Ha most lenne 1990,akkor azt mondom lenne mozgásterünk,de most nagyon kevés,és az Isten legyen velünk!
tegnap nem tudtam befejezni,amit a Jobbikról akartam írni!

Az LMP bebújt a"zöld"politika mögé és ezzel szerzett annyi szavazatot,hogy masszív tagja lett ,lesz a parlamentnek!
A Jobbiknak a biztonsággal,jogvédelemmel és ilyenekkel kellene foglalkozni,de sokkal többet és,okos dolgokkal elõállni,és ostorozni a kormányt,de nem a gárdával!
Már ne haragudj,de "nevetséges",persze egy jó fogás,de sok értelme nincs!
Ha mondjuk a Jobbik,HANGOSAN FELVETNÉ AZ In-Cal problémát!
Ma Magyarországon??létezik egy 80-100(igen jól hallod)ezres magánhadsereg,aminek izraeli tulajdonosa van,ennyi volt a kommunizmusban a magyar honvédség létszáma,ezek zöme kivetkõzött,rendõr,katona,titkos ügynök és ehhez hasonlók a múltból,valahogy ezeknek kellene nekimenni,ott voltak 2006-ban feketében õk is,persze megtehetné a Fidesz is,de egyedül nem megy!Ott vannak az országban mindenhol,a Fidesz próbálkozott 1998-2002 között,hogy alternatívát dolgozzon ki ellenük,de nem volt rá idõ!De a Deffend,UD ZRT és sok más kisebb cég megalakult,csak azokat kinyírták,így most újra kell kezdeni és kevés rá 4 év!
Igen,ami itt van az a MAFFIA,mivel állami hadsereg,rendõrség,titkosszolgálat nincs,magán cégeket kell csinálni,ez szomorú,de így van!Ilyen környezetben mondom a gárdára,hogy kevés!
Már BOCS!!

Hogy mi a kiút??nem tudom,de azt igen hogy nem a Jobbik a jelenlegi formájában és nem a gárda!
Ha sikerülne Simicskónak a NEMZETI GÁRDÁT létrehozni,egy 25-30 ezer felfegyverzett taggal ,mint az USA-ban,akkor kezdhetnénk valamit,addig semmit!
Nos oda kellene belépni az embereknek,még talán nekem is,van tapasztalatom benne,elhiheted!

Na üdv,mennem kell!!


Buga Dzsekob


* Jelentkezz be és eltünik a reklám!

Oldal: 6 / 16 << < 3 4 5 6 7 8 9 > >>
Ugrás a fórumra:


Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Nem vagy még tag?
Kattints ide, hogy regisztrálj.



Neked nem kerül semmibe csupán 2 percedbe,
de ezzel elismered a munkánkat!


Elfelejtetted a jelszavad?
Kérj egy újat itt.
Cookie Info

Honlapunkon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében.
Amennyiben szeretnél vele megismerkedni, ITT bővebb információt találsz róla.


Ki, mit néz?
54.36.148.xxx @ photo...
54.36.149.xxx @ photo...
54.36.148.xxx @ photo...
54.36.148.xxx @ photo...
3.144.102.xxx @ forum...
18.217.182.xxx @ photo...
18.119.253.xxx @ news.php
3.238.71.xxx @ photo...

Egyszerre 179 fő a rekord.

Fórumtémák

Friss hozzászólások
Betörés!!! 159 hete
Észrevétel... 214 hete
Egyéb videók 443 hete
Zene 446 hete
Utcanev valt... 447 hete
Országos po... 498 hete
Humoros videók 520 hete
Vadas 534 hete
Emlékek 609 hete
Kifestõk, s... 630 hete

Legnépszerűbb témák
Észrevételek a fa... [668]
Országos politika [317]
Vicc [240]
Parlamenti Választ... [180]
Önkormányzati vá... [139]

Bejelentketés után "kattintható" lesz, addig használd a menüt.

Szavazás

Hogyan értékelnéd a 2023-as évet településünk szempontjából?

Nagyon jó volt, csak így tovább.

Idén több fejlesztés kellene.

Semleges.

Nem volt jó.

Szavazáshoz be kell jelentkezni
Lájkolj!

Security System 1.8.3 © 2006 by BS-Fusion Deutschland
16223 kísérlet blokkolva

Szomszédos települések: Jánoshida, Jászladány, Szászberek ; Környező városok: Abony, Cegléd, Jászapáti, Jászberény, Nagykáta, Szolnok, Újszász
Te vagy a(z) . látogatónk.
Copyright © 2008-2024
Jászalsószentgyörgy
PHP-Fusion v6.01
voodz by: sonar